רכישת AMP+DAC עד 400$ ואוזניות עד 1500 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
NirHason פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

שלום לכולם,

כיום יש לי Beyer DT770 80ohm בלי שום מגבר וDAC נורמלים.
אני מעוניין ברכישת מגבר משולב עם DAC עד 400$ כולל משלוח (לא כולל מכס ומע"מ וכו').

ראיתי לא מעט המלצות על ה AG NFB-11 שנכנסות בתקציב ולפי מיטב הבנתי נותנות תמורה ממש טובה עבור המחיר.
אני רציתי לדעת אם יש כאן בעלים של המוצר המדובר שיכול לתת לי חוות דעת עליו וגם איך עבר כל תהליך השילוח לארץ מבחינת מכס, מע"מ וכו'.

לחבר שלי יש מגבר מנורות סיני Nobsound MS-10D Tube - כשחיברתי לשם את הDT770 הסאונד היה ממש חם ונעים לאוזן, ממש כאילו אלו אוזניות אחרות אבל באותה מידה זה קרה כשחיברתי אותן לApollo 8 חח :P
אני לא יודע עד כמה המגבר מנורות סיני הזה באמת יכול לעמוד לעומת הNFB-11 שיש לו המון תשבחות ובנוסף לזה מדובר רק במגבר, אז אני אצטרך לרכוש גם DAC.

נ.ב: כשחברתי את האוזניות למגבר ושמעתי איתן בVOL 75% מהמגבר אז אחרי דקה או שתיים שמעתי רעש מוזר מאוזניה שמאל ופשוט נעלם לי הבאס באוזניה - לגמרי!
למזלי האוזניות באחריות ותוקנו במסגרת האחריות אבל זה ממש מוזר.

-----------
אני בנוסף לזה מתכנן לרכוש אוזניות חדשות עד תקציב של 1500 ש"ח (לא בהכרח מהארץ). כרגע רק מבדיקה ברשת מבלי לשמוע אותן אני די פוזל לכיוון הHD650.

הDT770 נותנות באס מעולה ובכללי האזנה מעולה תמורת המחיר. מה שאני מחפש באוזניות החדשות זה Mids יותר מפורטים, יותר imaging וSS. מאוד חשוב לי שהגבוהים לא יהיו גבוהים יותר מאשר הDT770 שלפי דעתי זה גבול הטעם הטוב, מעבר לכך זה בהיר מדי עבורי. אני יודע שזה לבקש המון מאוזניות, אני לא מחפש אוזניות מושלמות בתקציב של 1500 ש"ח אבל כמה שיותר קרוב לשם זה יותר טוב :P

מצטער על החפירה,
תודה מראש לעוזרים!

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938

שליחה

תוסיף $99 ותלך על ה- Schiit Jotunheim.

http://schiit.com/products/jotunheim

NirHason פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Nir1 כתב:תוסיף $99 ותלך על ה- Schiit Jotunheim.

http://schiit.com/products/jotunheim
...
הוא עולה 400$ לפי מה שראיתי, אז לא צריך להוסיף.
ולמה הוא עדיף על פני הNFB-11?

עריכה: עכשיו ראיתי ש400 זה בלי המודול של הDAC

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אכן, צריך להוסיף את המודול של ה- DAC. אבל שים לב שיש לו יציאת BALANCE ואני כבר אומר לך שה- 650 נשמעות איתו מעולה (על פי סקירות ברשת) ואפילו עוד יותר כשמחברים לבאלאנס.

NirHason פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Nir1 כתב:אכן, צריך להוסיף את המודול של ה- DAC. אבל שים לב שיש לו יציאת BALANCE ואני כבר אומר לך שה- 650 נשמעות איתו מעולה (על פי סקירות ברשת) ואפילו עוד יותר כשמחברים לבאלאנס.
...
·העניין הוא שזה 100$ יותר במחיר המוצר + 60$ משלוח לפני מיסים ומע"מ = בערך 300$ חריגה.

לגבי כבל Balance לHD650 הוא עולה בארץ 710 ש"ח במכירת חיסול אז אני נראה לי אוותר על זה כרגע כי אני לא מאמין שזה באמת שווה את תוספת המחיר עבור הכבל.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יש באיביי במחירים של כמה עשרות דולרים. אם תרצה אני אפנה אותך.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248

שליחה

הבעיה עם שייט זה שהם שולחים רק בפדקס וגם העלות משלוח מאוד גבוה וגם אי אפשר להימנע מ35 אחוז המס על הגברה כי הם רושמים בדיוק במה מדובר ומה העלות כולל משלוח ב-invoice כך שכל מה שנותר מהם זה לגבות את המס ואת העמלות שלהם בלי יותר מידי בעיות. לכן 500 דולרים הופכים במהרה להרבה הרבה יותר. אם לוקחים בחשבון הכל זה יסתכם בערך ב750 דולרים לפחות עד הבית.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

אני בדיוק באותו סרט. אני מחכה ל hd6xx שמקבילות ל hd650. אני חושב גם התחלתי לקרוא על ה schiit. כרגע המועמד הראשי זה ה chord mojo שעולה דרך אמאזון עם משלוח ומיסים בערך 1600 שקל. ספר מה בסוף עשית ורשמים

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@offerbk1
·

תבדוק שוב, קראתי שה- MOJO לא מתחבר הכי טוב ל-650. אם אתה מחפש משהו לא נייד שמתחבר מעולה אז רק ה- Bottlehead Crack.

NirHason פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

offerbk1 כתב:אני בדיוק באותו סרט. אני מחכה ל hd6xx שמקבילות ל hd650. אני חושב גם התחלתי לקרוא על ה schiit. כרגע המועמד הראשי זה ה chord mojo שעולה דרך אמאזון עם משלוח ומיסים בערך 1600 שקל. ספר מה בסוף עשית ורשמים
...
·אני כרגע הזמנתי את הNFB-11. אין במלאי כרגע, אז זה ישלח אליי רק בעוד 20 ימים לפחות.
ברגע שהכל יגיע אליי אני אעדכן לגבי הכל: מחיר וכו'.

בעניין האוזניות: אתה הצלחת לקנות את הHD6xx בזמן??

עדיין לא רכשתי את הHD650

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@NirHason
·
כן.

NirHason פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

offerbk1 כתב:@NirHason
·
כן.
...
·מגניב! תתחדש.

אם יש לך זמן לחכות עד לקניית המגבר הייתי ממליץ לך לחכות עד שאני אקבל את הNFB-11 שהזמנתי ואעדכן אותך כמה עלה לי כל נושא הכנסתו לארצנו הנפלאה :)
מה שבטוח שהNFB-11 הוא פשוט התשובה שקבלתי מכל האנשים שהתייעצתי איתם. הוא מציע את הביצועים הכי טובים תמורת המחיר ומה גם שהם אמרו שגם 500$ הוא שווה (אחרי שאמרתי להם שכנראה זה לא יסתכם אצלי ב400$ בגלל מע"מ ומס וכו') לחלוטין.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@NirHason
·
יש לי זמן כי בינתיים בחברת שילוח רק מופיע שהם קיבלו את ההודעה שיש חבילה בדרך אליהם אבל זה נראה כאילו הם עדיין לא קיבלו את החבילה עצמה. בכל מקרה אני עדיין חושב על ה mojo כי אני מתכוון להשתמש בניידות שלו. בכל מה שקראתי על חלופות שאולי טובות ממנו שום דבר לא היה נייד.
מצד אחד האמת שזה מגיע כבר לרמת מחירים שאני מעדיף לשמוע לפני שאני קונה אז חשבתי להמתין שהן יגיעו ואז לקחת אותן לחנות. אם יש מקום בארץ מה טוב ואם לא אז באחת הנסיעות שלי מהעבודה לאירופה אולי. מצד שני לא ראיתי חלופות ל mojo בכל מקרה של dac נייד אז אני לא בטוח אם בכלל יש התלבטות. נראה...

NirHason פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@offerbk1
·
אה, לא ידעתי על עניין הניידות. הNFB-11 לא נייד בשום צורה חח (אלא אם כן אתה רוצה לסחוב תיק גב עבורו).
כאשר אני אקבל את שלי אני אעדכן כאן ואם תרצה תוכל לקפוץ לשמוע בו עם ה6XX.
אני מתגורר באיזור הדרום.

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

@offerbk1
·

נראה שסטריאוסקופ (דיזנגוף סנטר) מייבאים את Chord, כך שאולי תוכל לשמוע אצלו

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248

שליחה

ה-Nobsound MS-10D זה בכלל לא מגבר מנורות, זה מגבר SS עם מנורות יפות שלא עושות כלום :)
לפי הנתונים של ה-NFB-11 הוא בהחלט נראה מפלצתי ביחס למחירו הזעום, ובנוי היטב.

אם אתה מחפש משהו עוצמתי שגם יכול להיות נייד אתה יכול למצוא באיזור התקציב ואולי יותר בקלות
IFI IDSD MICRO שאני עושה בו כרגע שימוש והוא נהדר עם כל מה שאני זורק עליו כולל HD800 וה-HE560 שהן
לא ממש אוזניות ספונטניות..

עם 4W ב-16 אום יש לו מספיק כוח לדחוף כל אוזניה בערך על פני הפלנטה, והוא מאוד ורסטילי עם מספר מצבי
גיין שונים ואפילו מצב לאוזניות סופר רגישות כמו IEM למיניהן, באס בוסט בטעם טוב ומצב קרוספיד שאני אישית
מאוד אוהב.

אם תרצה להתרשם ממנו אתה מוזמן ליצור איתי קשר ב-PM.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@NirHason
·
אני מוכר HD6XX
כתבת שהתקציב שלך ל HD650 הוא 1500 שקל. אני מוכר את ה 6XX ב850 ומבחינת סאונד אלה אוזניות זהות. (אותם דרייברים, אותו מפעל וכו')
מוזמן ליצור קשר.
https://www.hometheater.co.il/vt268507.html

ישאיר לך יותר תקציב לציוד.

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”