כיום יש לי Beyer DT770 80ohm בלי שום מגבר וDAC נורמלים.
אני מעוניין ברכישת מגבר משולב עם DAC עד 400$ כולל משלוח (לא כולל מכס ומע"מ וכו').
ראיתי לא מעט המלצות על ה AG NFB-11 שנכנסות בתקציב ולפי מיטב הבנתי נותנות תמורה ממש טובה עבור המחיר.
אני רציתי לדעת אם יש כאן בעלים של המוצר המדובר שיכול לתת לי חוות דעת עליו וגם איך עבר כל תהליך השילוח לארץ מבחינת מכס, מע"מ וכו'.
לחבר שלי יש מגבר מנורות סיני Nobsound MS-10D Tube - כשחיברתי לשם את הDT770 הסאונד היה ממש חם ונעים לאוזן, ממש כאילו אלו אוזניות אחרות אבל באותה מידה זה קרה כשחיברתי אותן לApollo 8 חח
אני לא יודע עד כמה המגבר מנורות סיני הזה באמת יכול לעמוד לעומת הNFB-11 שיש לו המון תשבחות ובנוסף לזה מדובר רק במגבר, אז אני אצטרך לרכוש גם DAC.
נ.ב: כשחברתי את האוזניות למגבר ושמעתי איתן בVOL 75% מהמגבר אז אחרי דקה או שתיים שמעתי רעש מוזר מאוזניה שמאל ופשוט נעלם לי הבאס באוזניה - לגמרי!
למזלי האוזניות באחריות ותוקנו במסגרת האחריות אבל זה ממש מוזר.
-----------
אני בנוסף לזה מתכנן לרכוש אוזניות חדשות עד תקציב של 1500 ש"ח (לא בהכרח מהארץ). כרגע רק מבדיקה ברשת מבלי לשמוע אותן אני די פוזל לכיוון הHD650.
הDT770 נותנות באס מעולה ובכללי האזנה מעולה תמורת המחיר. מה שאני מחפש באוזניות החדשות זה Mids יותר מפורטים, יותר imaging וSS. מאוד חשוב לי שהגבוהים לא יהיו גבוהים יותר מאשר הDT770 שלפי דעתי זה גבול הטעם הטוב, מעבר לכך זה בהיר מדי עבורי. אני יודע שזה לבקש המון מאוזניות, אני לא מחפש אוזניות מושלמות בתקציב של 1500 ש"ח אבל כמה שיותר קרוב לשם זה יותר טוב
מצטער על החפירה,
תודה מראש לעוזרים!