מחפש מכשיר שתומך באמזון HDR ומאפשר התקנה של קודי
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בד"כ אני מנסה לעזור לאנשים לבחור לעצמם סטרימר, אבל כאן אני רוצה לבדוק את האופציות שיש לנו.
אני יודע שהשילד של NVIDIA תומך בהכל מהכל, אבל הוא יקר. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל במכשיר שתומך ב-Amazon Prime Video עם תמיכה ב-4K HDR כמובן ובנוסף מאפשר התקנה של קודי?
יש את הרוקו פריים+ שתומך באמזון, אבל לא בקודי. ויש את כל הסטרימרים הזולים למיניהם, אך כמובן שהם לא תומכים באמזון. גם בכרומקאסט לא קיימת תמיכה באמזון. כמובן שאפשר לשלב שני מכשירים אבל אני מעוניין בפתרון של קופסה אחת. חוץ מנגני UHD BD, XBOS, PS4P, SHIELD, האם יצא לכם להתקל בנגן בתקציב יותר סביר, סביב ה-$100 או פחות?
אני יודע שהשילד של NVIDIA תומך בהכל מהכל, אבל הוא יקר. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל במכשיר שתומך ב-Amazon Prime Video עם תמיכה ב-4K HDR כמובן ובנוסף מאפשר התקנה של קודי?
יש את הרוקו פריים+ שתומך באמזון, אבל לא בקודי. ויש את כל הסטרימרים הזולים למיניהם, אך כמובן שהם לא תומכים באמזון. גם בכרומקאסט לא קיימת תמיכה באמזון. כמובן שאפשר לשלב שני מכשירים אבל אני מעוניין בפתרון של קופסה אחת. חוץ מנגני UHD BD, XBOS, PS4P, SHIELD, האם יצא לכם להתקל בנגן בתקציב יותר סביר, סביב ה-$100 או פחות?
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
אא"לט דובר שה-Xiaomi TV Box אמור להריץ גם הוא Android TV (עם תמיכה בנטפליקס 4K).
במידה והפרטים האלו נכונים, הרי שלא קיימת סיבה שהוא לא יוכל כמו ה-Shield להריץ את ה-Amazon Prime Video עם תמיכה מלאה.
מחירו אמור להיות 69$ בארה"ב.
https://www.engadget.com/2016/10/04/xia ... in-the-us/
והנה מסין מתחת לרף המס:
http://www.geekbuying.com/item/-Officia ... 71297.html
במידה והפרטים האלו נכונים, הרי שלא קיימת סיבה שהוא לא יוכל כמו ה-Shield להריץ את ה-Amazon Prime Video עם תמיכה מלאה.
מחירו אמור להיות 69$ בארה"ב.
https://www.engadget.com/2016/10/04/xia ... in-the-us/
והנה מסין מתחת לרף המס:
http://www.geekbuying.com/item/-Officia ... 71297.html
נערך לאחרונה על ידי OhadG ב 18/12/2016 19:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אכן. שחכתי לציין של-MiBox אין אפליקציה שתומכת באמזון HDR. אפשר לעשות side-load לאפליקציה של אמזון לאנדרויד, אבל ממה שקראתי אנשים קיבלו 480P או 720P ולא יותר מזה.
ממה שאני מכיר אין דבר כזה עדיין. גם השילד לא תומך ב 4K HDR באמזון פריים אלא הוא מגיע למקסימום של 1080p.
לשילד ול MI BOX יש פוטנציאל כי בתכלס כל מה שצריך זה רק עדכון קושחה שיאפשר את זה/שאמזון ישחררו אפליקציה שמתאימה ל android tv
לשילד ול MI BOX יש פוטנציאל כי בתכלס כל מה שצריך זה רק עדכון קושחה שיאפשר את זה/שאמזון ישחררו אפליקציה שמתאימה ל android tv
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אז זה אומר שבעיקרון אין פתרון עבור העניין הזה בכלל.
אחלה אמזון אלה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם אם נעזוב בצד את עניין המכשירים והתמיכה בהם, בגזרת האנדרואיד האפלקציה של החברה ברוב המכשירים תנגן 480p, ו-HD (כנראה 1080p) במכשירים "נבחרים", מה עושה מכשיר לנבחר? שאלה טובה, הפעלתי את האפלקציה על ה-S7 שלי, קיבלתי תמונה ברזולוציה נמוכה, אם נכנסים מהדפדפן בטלפון התמונה אחרי דקה קופצת ל-1080p, קצת מצחיק אבל אם להכנס לאתר של אמזון ב-FAQ שם מצוין שה-Note 7 נתמך על ידם ואף ינגן תוכן ב-HDR, ב-FAQ באתר ה-PrimeVideo אין איזכור לדבר יותר.
יש להם עדיין לאן להתקדם בגזרת האפלקציה..
יש להם עדיין לאן להתקדם בגזרת האפלקציה..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נראה שהמצב שלהם רחוק שנות אור מאיפה שנטלפיקס נמצאת כרגע.