ה- Denon X1300 הגיע מאמזון!! תוך פחות מ-4 ימים. המלצות להתקנה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
@BUGY
הכוונה היא שעד עכשיו דרך ups עיכבו את המשלוח עם טענה שצריך אישור משרד התקשורת.
שתי אפשרויות: או שמישהו שם הבין שזה פשוט מיותר כי תכלס, מספיק מכשיר אחד שאושר או שביצעו ייעול משמעותי לתהליך האישור מול משרד התקשורת...
שתי אפשרויות: או שמישהו שם הבין שזה פשוט מיותר כי תכלס, מספיק מכשיר אחד שאושר או שביצעו ייעול משמעותי לתהליך האישור מול משרד התקשורת...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה מכליל, מאוד. עד עכשיו פעם ב.. היה מישהו שעשו לו את זה. לרובה מוחלט של הקונים זאת בכלל לא היתה בעיה, הכל עבר חלק. מה שכן, אולי יש ירידה במגמה הזאת כי לדעתי אמזון התערבו לאחר פניות של אותם לקוחות. אם כבר, הפוך, UPS רוצים להכניס עוד בעיות עוד עיקובים ואישורים כי להם זה עוד כסף.MrHicUp כתב:@BUGY
שתי אפשרויות: או שמישהו שם הבין שזה פשוט מיותר כי תכלס, מספיק מכשיר אחד שאושר או שביצעו ייעול משמעותי לתהליך האישור מול משרד התקשורת......
אני מחכה כבר שבוע שיגיע אלי רסיבר שמתעכב בגלל אישור משרד התקשורת.
UPS התקשרו אלי שצריך אישור עוד לפני שהרסיבר נחת בארץ.
לפי האנשים שקיבלו בלי עיכוב אני מבין שהם מבקשים אישורים ממשרד התקשורת רק עבור חלק מהמשלוחים.
לפי האנשים שקיבלו בלי עיכוב אני מבין שהם מבקשים אישורים ממשרד התקשורת רק עבור חלק מהמשלוחים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·שיטת המצליח הישראלית.hagai147 כתב:אני מחכה כבר שבוע שיגיע אלי רסיבר שמתעכב בגלל אישור משרד התקשורת.
לפי האנשים שקיבלו בלי עיכוב אני מבין שהם מבקשים אישורים ממשרד התקשורת רק עבור חלק מהמשלוחים....
הסתדרת איתם?
@BUGY
איך הסתדרתי? עדיין מחכה
לא יודע אם הם מקבלים כסף על האישור הזה - לי הם אמרו שכעקרון הטיפול באישור משרד התקשורת עולה 400 שקל אבל לא אשלם כלום. יכול להיות שהם פשוט מחליטים להקריב כמה משלוחים מידי פעם כדי שהשאר יוכלו לעבור מהר.
איך הסתדרתי? עדיין מחכה
לא יודע אם הם מקבלים כסף על האישור הזה - לי הם אמרו שכעקרון הטיפול באישור משרד התקשורת עולה 400 שקל אבל לא אשלם כלום. יכול להיות שהם פשוט מחליטים להקריב כמה משלוחים מידי פעם כדי שהשאר יוכלו לעבור מהר.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·חחחחח...אתה גם שאול וגם עונה. אם זה עולה 400 שקל מישהו צריך לשלם, המישהו הזה זה אמזון כיוון שהם חברה עם שרות לקוחות מעל הכל, אתה אפילו לא יודע שהם סופגים את התשלום. בעיקרון לא נדרש שום אישור אבל הם נתפסים על איזה סעיף ומצאו דרך לעשות כסף. כל הכבוד להם, אני רק מחפד שיום אחד אמזון יחליטו שהספיק להם לשלוח לארץhagai147 כתב:@BUGY
איך הסתדרתי? עדיין מחכה
לא יודע אם הם מקבלים כסף על האישור הזה - לי הם אמרו שכעקרון הטיפול באישור משרד התקשורת עולה 400 שקל אבל לא אשלם כלום. יכול להיות שהם פשוט מחליטים להקריב כמה משלוחים מידי פעם כדי שהשאר יוכלו לעבור מהר....
כמה אנשים כבר מזמינים רסיבר מאמזון בישראל, אולי כמה אלפים בודדים? נגיד בתקופה של כמה חודשים?
מדובר פה על חברה שמכניסה ביום כמויות כסף אדירות, ה-100 יורו המסכנים האלה שהם צריכים לשלם מדי פעם, וגם רק עבור מוצרים שנשלחים ב UPS שלא כולם בוחרים באופציה היקרה הזו הם גרגר אבק ביקום...
אני עכשיו החזרתי לאמזון ימאהה 681 עם תקלה, הרסיבר עלה לי 530 יורו, ועלות המשלוח חזרה הייתה 200 יורו, פלוס זיכוי על המוצר כמובן. ביקשתי מאמזון רשות לשלוח אותו בסכום הזה (לא הזכרתי את EMS אלא רק DHL, UPS, FEDEX) והם אישרו לי בשניה.
החזרתי להם את הרסיבר ובאותו יום שהם קיבלו אותו כבר קיבלתי זיכוי מלא על הרסיבר ועל ה-200 יורו ששילמתי כדי להחזיר. אנשים כנראה לא מבינים באמת כמה כסף נכנס לאמזון כל יום. מיליונים...
מדובר פה על חברה שמכניסה ביום כמויות כסף אדירות, ה-100 יורו המסכנים האלה שהם צריכים לשלם מדי פעם, וגם רק עבור מוצרים שנשלחים ב UPS שלא כולם בוחרים באופציה היקרה הזו הם גרגר אבק ביקום...
אני עכשיו החזרתי לאמזון ימאהה 681 עם תקלה, הרסיבר עלה לי 530 יורו, ועלות המשלוח חזרה הייתה 200 יורו, פלוס זיכוי על המוצר כמובן. ביקשתי מאמזון רשות לשלוח אותו בסכום הזה (לא הזכרתי את EMS אלא רק DHL, UPS, FEDEX) והם אישרו לי בשניה.
החזרתי להם את הרסיבר ובאותו יום שהם קיבלו אותו כבר קיבלתי זיכוי מלא על הרסיבר ועל ה-200 יורו ששילמתי כדי להחזיר. אנשים כנראה לא מבינים באמת כמה כסף נכנס לאמזון כל יום. מיליונים...