RX-V681 הגיע מאמזון! מספר שאלות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Zachn פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538

שליחה

קיבלתי את המגבר היום, מצב מושלם ללא שום בעיה ותקלה חמסה חמסה.

חיברתי והגדרתי את הכל ויש לי מספר שאלות:

1. הבנתי שיש אפשרות לערוך את ההגדרות דרך הדפדפן, איך מגיעים לממשק של הרסיבר ברשת?
2. ל-681 יש את מערכת YPAO R.S.C, היא לא אמורה להיות Multipoint? הכיול שביצעתי מדד רק נקודה אחת
3. ה-EQ של YPAO הוגדר לי כ YPAO FLAT, לדעתי זה פריסט מעט אנמי, שיניתי חזרה ל-Through אבל האם להשתמש באקולייזר של YPAO הוא סוג של מאסט כשמבצעים כיול או שאפשר לבטל? ראיתי שיש גם אפשרות להגדיר Natural או Front ואז לכייל שוב. איזה אקולייזר הכי מומלץ מנסיונכם?
4. Adaptive DRC - הסבר מעט מפורט, והאם כדאי להפעיל את זה?
5. Video Mode - כרגע אצלי על Direct, ממה שאני מבין זה אומר שהרסיבר לא יעשה Upscale ל-4K, אמת?
6. Object Decode Mode, Adaptive DSP Level - הסבר על אלה בבקשה?
7. Dynamic Range כרגע על מקסימום, מה ההגדרה המומלצת?

תודה רבה!

Batman_HT
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
שם מלא: kebforix

שליחה

יש לי רסיבר יותר מתקדם AVENTAGE 3040 , אני מניח שהתשובות דומות ..

1. כן , בדוק את כתובת הIP , וגש לIP/setup
2. כיול הYPAO , כולל כיול רגיל , וRSC , כיול הRSC נועד למניעת העיוותים שנוצרים כתוצאה מהחזרים של גלי הקול שגורמים לציליל לא נקי , הכיול אמור להיות בכמה נקודות.
3. אתה יכול לשנות את ההגדרה לאחר מכן מFLAT כל דבר , תראה מה נשמע לך הכי טוב (עניין של טעם ..)
4. המוד הזה משנה את התחום הדינמי , הווליום יהיה אחיד (למשל בין פרסומות לתוכן רגיל) , והסאונד יישמע טוב יותר בווליום חלש , אני הפעלתי , תנסה בעצמך ותראה מה נשמע לך טוב יותר
5. נראה לי שכן
6. לא מכיר , סליחה.
7. ראה תשובה ל5 , DRC זה DYNAMIC RANGE CONTROL ,כך שנראה לי שאתה מתכוון לאותו דבר , פיספסתימשהו ?

בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה

Zachn פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538

שליחה

תודה על התגובה. לגבי הכיול של YPAO, אצלך כנראה הוא בכמה נקודות אבל לפי מדריך המוצר רשום שרק מ-781 YPAO נותן כיול בכמה נקודות, לא נורא.

לגבי האקולייזר אם אני משנה אותו ל FLAT או NATURAL אין לי ערכים ב-EQ, ממה שהבנתי צריך לשנות לאקולייזר שרוצים ואז להריץ שוב כיול כדי שהוא יתחשב בזה.

לגבי 4 ו-7 שניהם דומים אבל יש הגדרות נפרדות אחת מהן תחת YPAO Volume והשניה הגדרה בפני עצמה אני מנסה להבין איזו מהם צריך להפעיל, או את שתיהן?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”