מערכת רמקולים קטנים בתקציב
היי,
רציתי לקבל מכם המלצה למערכת רמקולים לסלון קטן יחסית, יש לי רסיבר Pioneer VSX 329.
יש לי סט גדול ודיי מיושן של רמקולים סנטר וסאב. עקב מעבר דירה למקום עם סלון קטן יותר אני אאלץ להיפרד מהם.
קראתי הרבה על Pioneer SP-PK22BS Andrew Jones והם גם בערך בגודל שאני מחפש, אבל אין אותם בארץ וזה נראה לי סיפור לא נח להזמין.
ראיתי גם את JBL cinema 510 במבצע $200 בא.ל.מ, והביקורות שלהם סבירות אפילו היה עליו דיון כאן, אבל אני לא בטוח לגביהם (מישהו ממליץ עליהם?)ֿ.
בכל מקרה הסלון שלי בערך 3.5x3 ואני מחפש סט קטן (שאפשר לתלות) עד 1400 שקל בערך כולל סאב וסנטר.
המלצות יתקבלו בברכה
תודה
רציתי לקבל מכם המלצה למערכת רמקולים לסלון קטן יחסית, יש לי רסיבר Pioneer VSX 329.
יש לי סט גדול ודיי מיושן של רמקולים סנטר וסאב. עקב מעבר דירה למקום עם סלון קטן יותר אני אאלץ להיפרד מהם.
קראתי הרבה על Pioneer SP-PK22BS Andrew Jones והם גם בערך בגודל שאני מחפש, אבל אין אותם בארץ וזה נראה לי סיפור לא נח להזמין.
ראיתי גם את JBL cinema 510 במבצע $200 בא.ל.מ, והביקורות שלהם סבירות אפילו היה עליו דיון כאן, אבל אני לא בטוח לגביהם (מישהו ממליץ עליהם?)ֿ.
בכל מקרה הסלון שלי בערך 3.5x3 ואני מחפש סט קטן (שאפשר לתלות) עד 1400 שקל בערך כולל סאב וסנטר.
המלצות יתקבלו בברכה
תודה
איתי חבל לך על ה 200 דולר אני מוכר את הג'י בי אל דגם 610 ב400 שקל חדשים שמורים לא עבדו הרבה ושומעים יופי . אומנם בלי הסנטר כי מכרתי אותו אבל גם שווה למי שרוצה....
נשמע טוב, אבל אני רוצה להחליף גם את הסנטר הנוכחי שלי, הוא מיושן וגדול.
יש הצעות לסנטר שיכול לשבת טוב עם ה610? (גם בדיוטי פרי או בחול, אשתי טסה השבוע)
עופר איך ניתן ליצור איתך קשר? משתמשים חדשים לא יכולים לשלוח הודעות פרטיות.איתי חבל לך על ה 200 דולר אני מוכר את הג'י בי אל דגם 610 ב400 שקל חדשים שמורים לא עבדו הרבה ושומעים יופי . אומנם בלי הסנטר כי מכרתי אותו אבל גם שווה למי שרוצה....
ה jbl עדיין רלוונטיים?