מחפש טלוויזית 4k בגודל של 40/43 אינץ' עקב קבלת ps4 pro
-
valderama7
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
קנו לי ps4 pro ואני צריך לחדש את הטלוויזיה הענתיקה שלי בחדר. אם לא היו קונים לי את המכשיר הנ"ל אז לא הייתי מחפש 4k
אבל אם כבר קנו לי את המכשיר אז חשבתי להתחדש בטלוויזית 4k.
האם זו טעות לקנות 4k בגדלים האלו? אם זה לא אז אשמח להמלצה שלכם על דגם טוב. תודה רבה!
אבל אם כבר קנו לי את המכשיר אז חשבתי להתחדש בטלוויזית 4k.
האם זו טעות לקנות 4k בגדלים האלו? אם זה לא אז אשמח להמלצה שלכם על דגם טוב. תודה רבה!
- WinOzi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 180
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
@valderama7
אם המגבלה שלך בגודל החדר מאפשרת לך להתקין טלויזיה עד ״43 ואין לך בעיית תקציב, לך על ״43.
קח בחשבון: אם הטלוויזיה מיועדת למשחקי PS4 Pro בעיקר (ברזולוציית 4K), אתה מאד מאד תהנה ממנה
והטלוויזיה תהווה שדרוג משמעותי לקודמתה (בהנחה שהיתה ענתיקה...).
אם יש לך אפשרות למסך גדול יותר, עוד יותר טוב. כאשר צופים בתכני 4K, הכל חד וברור ומרחק הצפייה קטן משמעותית בשל כך.
אם המגבלה שלך בגודל החדר מאפשרת לך להתקין טלויזיה עד ״43 ואין לך בעיית תקציב, לך על ״43.
קח בחשבון: אם הטלוויזיה מיועדת למשחקי PS4 Pro בעיקר (ברזולוציית 4K), אתה מאד מאד תהנה ממנה
והטלוויזיה תהווה שדרוג משמעותי לקודמתה (בהנחה שהיתה ענתיקה...).
אם יש לך אפשרות למסך גדול יותר, עוד יותר טוב. כאשר צופים בתכני 4K, הכל חד וברור ומרחק הצפייה קטן משמעותית בשל כך.
What goes Up must come Down.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
KU7000, UH617
-
valderama7
-
- חבר פעיל

אין לי בעיה בגודל החדר, הבעיה היא שכשאני יושב על המחשב הטלוויזיה ממש קרובה אליי.
אז אני מוכן להתפשר על 43 אינץ' מול העיניים, כשאני בשכיבה אז הטלוויזיה רחוקה ממני ואפשר גם לראות ב50 אינץ'.
אז לפי הדגמים שהמליצו לי פה יש את ה43 אינץ' של lg לעומת ה40 של סמסונג. עדיף את הlg?
אז אני מוכן להתפשר על 43 אינץ' מול העיניים, כשאני בשכיבה אז הטלוויזיה רחוקה ממני ואפשר גם לראות ב50 אינץ'.
אז לפי הדגמים שהמליצו לי פה יש את ה43 אינץ' של lg לעומת ה40 של סמסונג. עדיף את הlg?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הסמסונג עדיפה לצפיה בחושך. ה-LG עדיפה כשמדובר על צפיה מזוית גדולה.
ה-HDR בסמסונג ככל הנראה יהיה מרשים יותר. כך שההחלטה היא שלך.
ה-HDR בסמסונג ככל הנראה יהיה מרשים יותר. כך שההחלטה היא שלך.
-
valderama7
-
- חבר פעיל

·כשאתה אומר צפיה מזוית גדולה למה הכוונה בדיוק?TheCoolest כתב:הסמסונג עדיפה לצפיה בחושך. ה-LG עדיפה כשמדובר על צפיה מזוית גדולה.
ה-HDR בסמסונג ככל הנראה יהיה מרשים יותר. כך שההחלטה היא שלך....
אם אני לא יושב מול המסך ומטה אותו בעזרת הזרוע אז עדיף ללכת על הlg?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כל עוד המסך מול העיניים אז זה אומר שהזוית צפיה צרה ואין בעיה.
אבל אם המסך קבוע ואתה צופה בו מהצד אז זאת זוית צפיה גדולה יותר. במסכים עם פאנל VA הצבע מתחיל לאבד "עומק" וניגודיות ברגע שמתחילים לזוז הצידה ביחס למסך.
אבל אם המסך קבוע ואתה צופה בו מהצד אז זאת זוית צפיה גדולה יותר. במסכים עם פאנל VA הצבע מתחיל לאבד "עומק" וניגודיות ברגע שמתחילים לזוז הצידה ביחס למסך.
-
valderama7
-
- חבר פעיל

·החלטתי בסוף ללכת על הסמסונג ku7000 בגודל 40.TheCoolest כתב:כל עוד המסך מול העיניים אז זה אומר שהזוית צפיה צרה ואין בעיה.
אבל אם המסך קבוע ואתה צופה בו מהצד אז זאת זוית צפיה גדולה יותר. במסכים עם פאנל VA הצבע מתחיל לאבד "עומק" וניגודיות ברגע שמתחילים לזוז הצידה ביחס למסך....
אתה מכיר חנות עם מחיר טוב שאפשר ללכת לרכוש ממנה את המסך היום או מחר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא ממש.
· לא יודע אם להגדיר אותה טובה אבל מחסני חשמל פתוחים במוצ"ש. לדעתי בכל הסניפים.valderama7 כתב:·החלטתי בסוף ללכת על הסמסונג ku7000 בגודל 40.......
אתה מכיר חנות עם מחיר טוב שאפשר ללכת לרכוש ממנה את המסך היום או מחר?...