בחירה בין 2 דגמים של סמסונג
היי!
כרגע יש לי 50" של SHARP (lc50le450m) - טלויזיה ישנה אבל די מספיקה לי לנטפליקס ומשחקים.
ראיתי דיל של סמסונג UE60KU6072 - טלויזיה + מקרן קול(גם של סמסונג) ב6400.
אני מבין ש60 במחיר הזה כנראה לא בין האיכותיים בשוק(טוב לפחות זה לא נואו ניים סיני) -
האם לפי דעתכם זה יהיה שיפור אדיר על הSHARP שיש לי כרגע והאם זה דיל טוב - או אולי יש דגם\דיל שעדיף בסכום הזה.
מודה מראש על העזרה כי אני לא מבין גדול בטלויזיות חדשות...
תודה
נ.ב. - אופציה שנייה שכחתי לציין - 58UH630Y של LG ב5400.
כרגע יש לי 50" של SHARP (lc50le450m) - טלויזיה ישנה אבל די מספיקה לי לנטפליקס ומשחקים.
ראיתי דיל של סמסונג UE60KU6072 - טלויזיה + מקרן קול(גם של סמסונג) ב6400.
אני מבין ש60 במחיר הזה כנראה לא בין האיכותיים בשוק(טוב לפחות זה לא נואו ניים סיני) -
האם לפי דעתכם זה יהיה שיפור אדיר על הSHARP שיש לי כרגע והאם זה דיל טוב - או אולי יש דגם\דיל שעדיף בסכום הזה.
מודה מראש על העזרה כי אני לא מבין גדול בטלויזיות חדשות...
תודה
נ.ב. - אופציה שנייה שכחתי לציין - 58UH630Y של LG ב5400.
נערך לאחרונה על ידי sergserg ב 18/12/2016 15:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
@shraga007
·קודם כל אחלה חתימה מסכים 100%
לגבי התוכן. השארפ שלי אומנם הייה לו אירוע של אחריות אבל מניסיון קודם ואנשים אחרים בחיים לא יצא לי לראות טלויזיה שהתקלקלה אם היא הייתה מBRAND טוב, וגם לפני היה לי משהו סיני בכלל שעבד 4 שנים בכיף. אז אני מוכן לקחת את הסיכון...במיוחד אם השארפ שלי ימכר אבל זה כבר פחות רלוונטי
·קודם כל אחלה חתימה מסכים 100%
לגבי התוכן. השארפ שלי אומנם הייה לו אירוע של אחריות אבל מניסיון קודם ואנשים אחרים בחיים לא יצא לי לראות טלויזיה שהתקלקלה אם היא הייתה מBRAND טוב, וגם לפני היה לי משהו סיני בכלל שעבד 4 שנים בכיף. אז אני מוכן לקחת את הסיכון...במיוחד אם השארפ שלי ימכר אבל זה כבר פחות רלוונטי
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@sergserg
·
תראה אני אישית לא קניתי ולא אקנה סמסונג.
מקריאה בפורום פה וגם בחו"ל התמורה לכסף לא באה לידי ביטוי.
אם בכל זאת אתה מתעקש, תוודא שיש אחריות מלאה ל-3 שנים ולא שנה מלאה עם כוכביות.
·
תראה אני אישית לא קניתי ולא אקנה סמסונג.
מקריאה בפורום פה וגם בחו"ל התמורה לכסף לא באה לידי ביטוי.
אם בכל זאת אתה מתעקש, תוודא שיש אחריות מלאה ל-3 שנים ולא שנה מלאה עם כוכביות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
המסך כנראה מקביל ל-KU7000 שנמכר מיבוא רשמי בארץ. תשווה למולו.
עוד חסרון מול יבוא רשמי זה שהסמארט יהיה נעול (ממה שהבנתי לא רק אפליקציות ישראליות אלא הכל - גם נטפליקס למשל ועוד לא שמעתי שמצאו דרך "לפרוץ" את זה).
קשה לומר אם זה יהיה שימור "אדיר". ראשית, 10 אינטש זה נחמד מאוד. מעבר לכך, עד כמה העיניין של ה-4K יהווה שיפור תלוי במרחק הישיבה (וכמובן בכמות התוכן הרלוונטי שתראה). עבוד תכני HD תרגיש שיפור בגלל הגודל אבל ב-SD כנראה דווקא תהיה מרותה פחות.
עוד חסרון מול יבוא רשמי זה שהסמארט יהיה נעול (ממה שהבנתי לא רק אפליקציות ישראליות אלא הכל - גם נטפליקס למשל ועוד לא שמעתי שמצאו דרך "לפרוץ" את זה).
קשה לומר אם זה יהיה שימור "אדיר". ראשית, 10 אינטש זה נחמד מאוד. מעבר לכך, עד כמה העיניין של ה-4K יהווה שיפור תלוי במרחק הישיבה (וכמובן בכמות התוכן הרלוונטי שתראה). עבוד תכני HD תרגיש שיפור בגלל הגודל אבל ב-SD כנראה דווקא תהיה מרותה פחות.
אפשר לפתוח חסימות סמארט. אפשר גם לעברת.Alon_Solo כתב:המסך כנראה מקביל ל-KU7000 שנמכר מיבוא רשמי בארץ. תשווה למולו.
קשה לומר אם זה יהיה שימור "אדיר". ראשית, 10 אינטש זה נחמד מאוד. מעבר לכך, עד כמה העיניין של ה-4K יהווה שיפור תלוי במרחק הישיבה (וכמובן בכמות התוכן הרלוונטי שתראה). עבוד תכני HD תרגיש שיפור בגלל הגודל אבל ב-SD כנראה דווקא תהיה מרותה פחות....