שרשור תגובות: Call of Duty: Infinite Warfare - הסדרה המפורסמת עולה לחלל

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו

שליחה

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354

שליחה

אני יכול להמשיך ככה כל היום :D

נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

הכמות האדירה של ה- "לא אהבתי" לה זכה טריילר המשחק ביוטיוב היא פשוט מחאה של גיימרים.
לדעתי נמאס לאנשים לראות כל שנה כותר CALL OF DUTY שפשוט לא מביא שום דבר חדש לשולחן. המטרה היחידה שבגללה מוציאים את המשחקים האלה היא נטו לעשות כסף. סליחה - לחלוב כסף. עכשיו, ברור שבסופו של יום כולם צריכים להתפרנס ולהרוויח כסף ואין בזה שום דבר פסול, פשוט כבר מזמן אין במשחקים האלה נשמה. כל שנה אותו הקופי-פייסט וכל שנה קמפיין חלש, קצר ולא מעניין ומולטיפלייר שכמעט לא זז במילימטר מהמתכון הקבוע. וכשזה הפסיק לעבוד הם התחילו להביא כל מיני שחקני קולנוע מפורסמים כדי להרים את ההייפ.

אני מצטט מהביקורת שלך:
"המשחק היה די דומה לשאר המשחקים בסדרת קול אוף דיוטי, עם קמפיין סטנדרטי לחלוטין. המשימות היו שונות בעיקר, עם כמות לא מבוטלת של סצנות ירי. מי שכבר שיחק במשחק הקודם בסדרה, בלק אופס 3, או אפילו במשחקים שלפניו, יודע כמעט בוודאות כיצד יראה וירגיש המשחק הזה."
וזה די מסכם את המשחק הזה, את כל הקודמים ואת כל אלו שיבואו בעתיד מהסדרה הכל כך מאוסה הזו. המשחק הזה מכר כל כך גרוע (ביחס לציפיות שלא ההנהלה וביחס למכירות של הכותרים הקודמים) שהם יצאו עכשיו בקמפיין שיווקי של להוריד את המשחק לנסיון בחינם. כן כן, כל אחד יכול עכשיו להוריד ל PS ול- XBOX את המשחק, להתנסות בו ולהחליט אם הוא פותח את כל המשחק או שוכח ממנו. הם מתים שאנשים ישחקו בו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

לא רק זה שחר, אלא שגם במשחק היותר אהוב - הרימאסטר של COD4 MW, ששם אני מזכיר לכולם הוא זמין כתנאי לרכישת המשחק הכושל החדש בסדרה, הם הטמיעו מודל של MICRO TRANSACTIONS לפני כשבוע,
מודל שמאפשר לאנשים לרכוש ערכות לחימה שמסייעות להתקדם ולקבל יתרון על המתמודדים האחרים, אם אפשר לסחוט עוד כסף ולפצות משם...
יצר כמובן זעם בקרב המשתמשים שקיבלו עדכון אחרי רכישת המשחק.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מבחינתי הם יכולים לדחוף את כל הפרנצ'ייז הזה ל...
את GHOSTS מסרתי בחינם עם מכירת ה- PS4 שהיה לי עד לא מזמן. הילד ביקש משחק עם המכשיר, הסתכלתי על האוסף שלי ושאלתי את עצמי - לאיזה משחק יש לי הכי פחות הערכה? איזה משחק הכי פחות אהבתי ולא ייחסר לי? מהו המשחק הכי מעאפן שיש לי, שמעולם לא אהבתי ושאני לא זוכר בכלל על מה המשחק למרות שסיימתי אותו? התשובה היתה מיידית, מהירה וקלה - COD GHOSTS. (גם עלה לי רק כמה עשרות שקלים באיזה CLEARANCE).

meninblack
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203

שליחה

אני משחק כמעט אך ורק במשחקים של cod ורציתי לדעת איזה משחקים יש בסגנון הזה בלי הרבה דיבורים אבל עם הרבה יריות/טיסות/נשקים וכו׳...

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

meninblack כתב:אני משחק כמעט אך ורק במשחקים של cod ורציתי לדעת איזה משחקים יש בסגנון הזה בלי הרבה דיבורים אבל עם הרבה יריות/טיסות/נשקים וכו׳...
...
BF1 8)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

חחחח...אתם רק עכשיו מדברים על המשחק הזה? די, כולם כבר עברו לדבר ולשחק ב-Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

BUGY כתב:חחחח...אתם רק עכשיו מדברים על המשחק הזה? די, כולם כבר עברו לדבר ולשחק ב-Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
...
גם MGS V משחק ישן כבר.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
גם MGS V משחק ישן כבר.
...
·כמובן, אפילו יותר ישן מהCOD אבל הכוונה שלי היא שלכולם נמעס כבר מאותם משחקים רק עם שם מעודכן ומעדיפים משחקים שונים במקצת גם אם הם לא "החדש".

שלא תבין אותי לא נכון, אני אישית נהנה מכל COD, על מסך גדול ומערכת ק"ב סבירה זה כמו לראות סרט אקשן מצוייר אבל להיות בשליטה על סצנתו האקשן, מדהים. אבל הכל נהיה צפוי, המעברים והסרטונים מציקים ובניגוד למשחקים ישנים טובים, דוגמת Crysis, כמעט ולא כיף לשחק שוב או לעבור על שלבים מחדש כי אין חופש פעולה וברגע שאתה רואה את הסרטוני מעבר יותר מפעם אחת, זה נהיה מתסכל. משחקים כמו MGS V אפשר לשחק ימים על גבי ימים ולא כמה שעות.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol

שליחה

לא אהבתי את INFINITE WARFARE. משהו כמו 5 שעות ונגמר. לא עושה חשק להמשיך.
ה REMASTER יותר טוב אבל הוא חזרה על COD קודם
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

shshmul
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 731
שם מלא: שמוליק

שליחה

אכזבה של משחק,שיחקתי בו,מזכיר את מלחמת הכוכבים וכיו"ב,אין קשר ל COD.מדע בדיוני,חבל...
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915

שליחה

לבעלי הסוני 4, יש כרגע בחנות האמריקאית את המשחק המלא בחינם לתקופת נסיון של שבוע.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מי שמעוניין מבצע כרגע ב- 20 פאונד ב- GAME ל- PS4 ול- XBOX ONE :
http://www.game.co.uk/en/call-of-duty-i ... re-1237662

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

20 פאונד יותר מידי :D
גם בחינם אנשים לא מתקרבים אליו, מעניין כמה הורידו אותו בשבוע שהוא היה בחינם..

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@Meishar84
·
הוא אמנם היה פתוח להורדה בחינם, אבל זה לא היה המשחק המלא בכל מקרה. זו היתה גרסאת טרייל.

חזור אל “משחקים”