לא מצליח לצפות בסרטי 3d
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי,
אני מנסה לצפות בסרטי תלת מימד אך משום מה ללא הצלחה.
הסרטים שאני מנסה להפעיל הם קבצי בלו ריי iso , הנגן powerdvd16 הכרטיס מסך GTX1060, מבחינת החומרה של המחשב, הכל טוב.
כמובן שבעבר הצלחתי לראות, אחרי פרמוט ומעבר לWIN 10 אני כבר לא מצליח, אני מנסה להריץ גם דרך מקרן אפסון 6600 וגם דרך מסך של סמסונג, כמובן שבחיבור ישיר.
מה שקורה זה שpowerdvd נכנס למצב של תלת מימד אבל בפועל לא מראה תלת מימד , אני יודע לפי זה שהתדר של המסך יורד ל-24, כמובן שאני מצליח להפעיל את המשקפיים אבל אני רואה תמונה רגילה.
(מנסה עם powerdvd 15 וגם עם Powervd 16 בשניהם אותה בעיה)
למישהו יש הסבר לזה?
אני מנסה לצפות בסרטי תלת מימד אך משום מה ללא הצלחה.
הסרטים שאני מנסה להפעיל הם קבצי בלו ריי iso , הנגן powerdvd16 הכרטיס מסך GTX1060, מבחינת החומרה של המחשב, הכל טוב.
כמובן שבעבר הצלחתי לראות, אחרי פרמוט ומעבר לWIN 10 אני כבר לא מצליח, אני מנסה להריץ גם דרך מקרן אפסון 6600 וגם דרך מסך של סמסונג, כמובן שבחיבור ישיר.
מה שקורה זה שpowerdvd נכנס למצב של תלת מימד אבל בפועל לא מראה תלת מימד , אני יודע לפי זה שהתדר של המסך יורד ל-24, כמובן שאני מצליח להפעיל את המשקפיים אבל אני רואה תמונה רגילה.
(מנסה עם powerdvd 15 וגם עם Powervd 16 בשניהם אותה בעיה)
למישהו יש הסבר לזה?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
תתקין דרייבר לכרטיס מסך, מאתר היצרן של הכרטיס, לא להשתמש בדרייבר שחלונות התקין לבד.
באפשרויות כרטיס המסך צריך לבחור מצב 3D.
באפשרויות כרטיס המסך צריך לבחור מצב 3D.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

ברור שזה מה שעשיתי, אך לא הבנתי, על איזה אפשרויות אתה מתכוון?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
יש בדרייבר של הכרטיס מסך אפשרות להגדרה והפעלה של תלת מימד סטריאוסקופי.
רק במצב זה, הכרטיס מסך יודע לעבור למצב של שידור תלת מימד מלא.
רק במצב זה, הכרטיס מסך יודע לעבור למצב של שידור תלת מימד מלא.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי שם משהו
אני אעבור על זה כשאני אהיה בבית
אני אעבור על זה כשאני אהיה בבית
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם אתה משתמש ברסיבר 2 יציאות וידיאו אז תוודא שאתה ביציאה הראשית ובהגדרות תוודא שמסומן לך רק MAIN (ככה זה אצלי ONKYO)
כמובן שאתה צריך קודם כל להפעיל את תלת מימד סטריאוסקופי
תעדכן בבקשה
כמובן שאתה צריך קודם כל להפעיל את תלת מימד סטריאוסקופי
תעדכן בבקשה
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

משהו ממש לא ברור...
חיברתי את המחשב ישירות לטלויזיה, הפעלתי את האשף של התלת מימד בהגדרות של הכרטיס מסך, הטלויזיה נכנס למצב של תלת מימד, הפעלתי סרט בpowerdvd16, לא עבד, זאת אומרת נכנס למצב של תלת מימד אבל רואים ממש רגיל! הפעלתי דרך powerdvd15, הכל עבד פיקס!!
בפעם השניה חיברתי את המחשב למקרן, הפעלתי את האשף של התלת מימד בהגדרות של הכרטיס מסך, אך לצערי לא קרה דבר, פשוט מסרב לזהות אותו.
איזה עוד אפשרויות יש לי?
חיברתי את המחשב ישירות לטלויזיה, הפעלתי את האשף של התלת מימד בהגדרות של הכרטיס מסך, הטלויזיה נכנס למצב של תלת מימד, הפעלתי סרט בpowerdvd16, לא עבד, זאת אומרת נכנס למצב של תלת מימד אבל רואים ממש רגיל! הפעלתי דרך powerdvd15, הכל עבד פיקס!!
בפעם השניה חיברתי את המחשב למקרן, הפעלתי את האשף של התלת מימד בהגדרות של הכרטיס מסך, אך לצערי לא קרה דבר, פשוט מסרב לזהות אותו.
איזה עוד אפשרויות יש לי?
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון
נתחיל ככה, powerdvd16 לא מצליח להראות כלל תלת מימד למרות שהוא "כביכול" נכנס למצב של תלת מימד אבל מראה דו מימד.
*במסך הטלויזיה אני רואה תלת מימד גם דרך כרטיס מסך המובנה של הלוח אם וגם דרך הכרטיס מסך 1060GTX
*במקרן אני מצליח לראות תלת מימד אך ורק דרךהכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, ומשום מה דרך הכטיס 1060GTX אני לא מצליח לראות למרות שהוא כיביכול נכנס למצב של תלת מימד אך מראה דו מימדי.
אז אני אתפשר בזה שכאשר ארצה לצפות בתלת מימד אני פשוט אחבר את הכרטיס מסך המובנה של הלוח.
בכל זאת אם למישהו יש מה להציע אני אשמח.
תודה רבה!
נתחיל ככה, powerdvd16 לא מצליח להראות כלל תלת מימד למרות שהוא "כביכול" נכנס למצב של תלת מימד אבל מראה דו מימד.
*במסך הטלויזיה אני רואה תלת מימד גם דרך כרטיס מסך המובנה של הלוח אם וגם דרך הכרטיס מסך 1060GTX
*במקרן אני מצליח לראות תלת מימד אך ורק דרךהכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, ומשום מה דרך הכטיס 1060GTX אני לא מצליח לראות למרות שהוא כיביכול נכנס למצב של תלת מימד אך מראה דו מימדי.
אז אני אתפשר בזה שכאשר ארצה לצפות בתלת מימד אני פשוט אחבר את הכרטיס מסך המובנה של הלוח.
בכל זאת אם למישהו יש מה להציע אני אשמח.
תודה רבה!