כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
NIVNIV24 כתב:האוזניות מעולות לא צריך תמונה קניתי אותם מחשמל נט
...
·
ירדת מ 900 ל 450 היו כאלו שהתעניינו ובסוף אתה עדיין תקוע איתם. ולמרות זאת אתה מתעקש לא לעלות תמונות. אם רכשת בארץ, אז שלמת לפחות 1500 שח, ואתה מתעקש למכור בכל מחיר ). אתה מבין שזה מעורר חשד גדול אצל כל מי שאפילו חושב לרכוש? אני בטוח שיש לך טלפון עם מצלמה. במחיר 450 סיכוי טוב שתמכור אם הן תקינות, ואם ההית מעלה תמונות יכולת למכור גם ב 700 שזה מחצית המחיר בארץ וקצת פחות מחדשות מאמזון... (ולהבא, אוזניות כאלו לא רוכשים בחשמל נט, אלא רק באמזון...) ולמה אתה מוכר בכלל?
NIVNIV24 כתב:קניתי אותם ב1900 מחשמל נט ב\ 2015. ולא צריך תמונה כי לא ניתן לראות בוודאות במצלמה שאני מחזיק ברשותי . אני מנהריה לכן אין מי שיכול להגיע
...
·מי שגר בנהריה צריך להבין שהוא חייב לתת את כל הפרטים, לספק תמונות מעולות, בפוקוס, כדי שאנשים יוכלו להתרשם כי אף אחד לא רוצה לנסוע עד נהריה ולגלות שיש לך שבר, סריטות, או שזה זיוף או משהו כזה...