אחריות יצרן סנסונג ku7000
אני חייב לספר לכם, שחבר קנה לפני טלוויזיה של סמסונג, במהלך השבוע הסוער ומלא הברקים הטלוויזיה נדלקה ונשאר מסך שחור, כנראה נשרף המסך. התקשר אליהם תיאם טכנאי הגיע הטכנאי בלי לבדוק בכלל ישר התקשר לבוס שלו לאשר חתימה על החלפת טלוויזיה.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
תומר,
אם הוא קנה את ה-KS9500 הוא יזכה לקבל את החליפי רק בעוד חודשיים במקרה הטוב.
אם הוא קנה את ה-KS9500 הוא יזכה לקבל את החליפי רק בעוד חודשיים במקרה הטוב.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
@9xcalibur9
·
ומה הקשר? אני לא בא להגן או לחלופין לתקוף כאן אף אחד, אבל באותה מידה אפשר לרכוש G6 של LG במחיר כפול, לגלות שהמסך פגום ולחכות חודשיים להחלפה כי אין במלאי ובאותה מידה זאת יכולה להיות כל חברה אחרת. מה גם שלא נאמר כאן באיזה דגם מדובר.
·
ומה הקשר? אני לא בא להגן או לחלופין לתקוף כאן אף אחד, אבל באותה מידה אפשר לרכוש G6 של LG במחיר כפול, לגלות שהמסך פגום ולחכות חודשיים להחלפה כי אין במלאי ובאותה מידה זאת יכולה להיות כל חברה אחרת. מה גם שלא נאמר כאן באיזה דגם מדובר.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הb6 לא עולה כפול נתחיל בזה.
דבר שני, אני יודע שאין מלאים כי גיליתי זו בדרך הקשה. משכו אותי ומשכו אותי עד שהתקשרתי ליבואן ואז נזכרו שנגמר להם. שלישית, ם לך היה נדפק המסך והיה מתאים לך לחכות חודשיים לחליפי - אשרך.
לי אין את הסבלנות ברזל הזו. יתרה מזאת, הייתי מצפה את המינימום שבמינימום שיהיו כנים איתי או שיציעו פיצוי כלשהו. זה אב של שירות לקוחות.
דבר שני, אני יודע שאין מלאים כי גיליתי זו בדרך הקשה. משכו אותי ומשכו אותי עד שהתקשרתי ליבואן ואז נזכרו שנגמר להם. שלישית, ם לך היה נדפק המסך והיה מתאים לך לחכות חודשיים לחליפי - אשרך.
לי אין את הסבלנות ברזל הזו. יתרה מזאת, הייתי מצפה את המינימום שבמינימום שיהיו כנים איתי או שיציעו פיצוי כלשהו. זה אב של שירות לקוחות.
·jacko-il כתב:@movieman
·
תשמע, זה לא כזו בעיה. אם הם טוענים שהאחריות המורחבת היא מלאה לחלוטין כולל הפאנל, כל מה שהם צריכים לעשות זה לספק תעודת אחריות ללא הסייג בסעיף 8. או לחלופין למחוק ידנית את הסעיף + חותמת רשמית של העסק שלהם על התיקון. זה משהו שאמור להיות פתיר מבחינתם בהנחה שאכן ישנה אחריות מלאה לתקופה המורחבת כמו הטענות שעלו פה.
עד שלא יוכח אחרת לפחות, מבחינתי לפחות, כשאני ממליץ לאחרים על מסכים אני מציין שהאחריות היא למשך שנה אחת מלאה....
מבחינתי - אחריות לשנה אחת - עוד מהיבואן הרשמי (שזה תוספת כסף לא מעטה ביחס ליבוא מקביל) זה כן בעיה.
זה בעיה גם לסמסונג .
כי המתחרים נותנים 3 ואף 5 שנות אחריות למסכים שאינם נופלים לא באיכות ולא בשירות ובמחיר זהה .
אני לא בטוח בכלל שהם ישנו את המלל בתעודת האחריות.
אני בד"כ לוקח את הדגמים הבכירים בכל מוצר שאני רוכש
בכל אופן לא ארכוש TV עם אחריות מלאה רק לשנה אחת. אני כן מוכן להוסיף סכום סביר של כמה מאות ש"ח עבור הרחבה ל-4 וכו'...
אני אחרי לבטים בין הסמסונג לlg 651 קנית את הסמסונג. ב4.5.
עדיין לא ברור כל עניין האחריות שלהם אך יש לי חודש מהקניה להפעיל אותה
דרך אגב משהו ששמתי לב אליו באחריות של lg- מועתק מהאתר של htzone:
3 שנות אחריות VIP (תצוגות וסטריאו שנה אחת)
אין צדיקים בסדום
עדיין לא ברור כל עניין האחריות שלהם אך יש לי חודש מהקניה להפעיל אותה
דרך אגב משהו ששמתי לב אליו באחריות של lg- מועתק מהאתר של htzone:
3 שנות אחריות VIP (תצוגות וסטריאו שנה אחת)
אין צדיקים בסדום
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@hosham
.
הבנת הנקרא - אחריות שנה אחת על מוצרים שנרכשו מתצוגה (לא חדשים) ועל סטריאו.
אבל בכל מקרה, אני כלל לא בטוח גם במקרה הזה מפני שהרבה פעמים ראיתי שמעניקים אחריות מלאה ל- 3 שנים גם על מסכים מתצוגה. הכי טוב זה בדיקה בתעודת אחריות של ח.י ולא במישהו צד שלישי שרושם מהם תנאי האחריות.
.
הבנת הנקרא - אחריות שנה אחת על מוצרים שנרכשו מתצוגה (לא חדשים) ועל סטריאו.
אבל בכל מקרה, אני כלל לא בטוח גם במקרה הזה מפני שהרבה פעמים ראיתי שמעניקים אחריות מלאה ל- 3 שנים גם על מסכים מתצוגה. הכי טוב זה בדיקה בתעודת אחריות של ח.י ולא במישהו צד שלישי שרושם מהם תנאי האחריות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- שירות-אלקטרוניקס-פרו
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ערב טוב לכל חברי הפורום,
קיבלתי את המלצתכם ועל מנת למנוע אי הבנות, מצורף קישור לתעודת האחזקה הרלוונטית לכל המצטרפים לשירותי האחזקה בהתאם לתנאי המבצע.
בברכה,
קטי, מנהלת חווית לקוח, אלקטרוניקס פרו בלו בע"מ
קיבלתי את המלצתכם ועל מנת למנוע אי הבנות, מצורף קישור לתעודת האחזקה הרלוונטית לכל המצטרפים לשירותי האחזקה בהתאם לתנאי המבצע.
בברכה,
קטי, מנהלת חווית לקוח, אלקטרוניקס פרו בלו בע"מ
·שירות-אלקטרוניקס-פרו כתב:ערב טוב לכל חברי הפורום,
בברכה,
קטי, מנהלת חווית לקוח, אלקטרוניקס פרו בלו בע"מ...
כיצד יפעל בן אדם שכבר קיבל תעודה לא תקינה וחתומה על ידכם?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@שירות-אלקטרוניקס-פרו
·
יפה.
כל הכבוד על ההיענות והתגובה המהירה.
האם זו התעודה שעכשיו תגיעה מצורפת למוצרים אותם אתם מתקינים?
יהיה מעולה אם תנגישו את התעודה הזו בצורה ברורה באתר שלכם. (אם יש, אז אני מתנצל, פשוט לא מצאתי)
·
יפה.
כל הכבוד על ההיענות והתגובה המהירה.
האם זו התעודה שעכשיו תגיעה מצורפת למוצרים אותם אתם מתקינים?
יהיה מעולה אם תנגישו את התעודה הזו בצורה ברורה באתר שלכם. (אם יש, אז אני מתנצל, פשוט לא מצאתי)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מצטרף לשאלה , מה עם אלה שיש להם תעודה עם הנוסח הישן ?
היי
בברכה
עופר
בברכה
עופר