עזרה לאחר קניה DENON X2300
שלום לכולם.
רכשתי מאמזון גרמניה את הרסיבר DENON X2300, המשלוח הוא דרך חברת I PARCEL, לפי האתר שלהם החבילה שלי הגיע לארץ והיא נמצאת כבר כמה ימים לפני שחרור מהמכס בארץ, ראו תמונה:
רכשתי מאמזון גרמניה את הרסיבר DENON X2300, המשלוח הוא דרך חברת I PARCEL, לפי האתר שלהם החבילה שלי הגיע לארץ והיא נמצאת כבר כמה ימים לפני שחרור מהמכס בארץ, ראו תמונה:
נערך לאחרונה על ידי isroz ב 17/12/2016 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני קיבלתי הודעת SMS מדואר ישראל שישנה חבילה שהגיע מחו"ל שמחקה לאיסוף בכפר סבא.
אני בכלל גר ביקנעם.
האם יש מצב ש:
1.שיש בלבול כול שהוא, ואם ישנו בלבול איך הדואר ידע לשלוח לי את ה SMS.
2.האם החבילה היא שלי ונמצאת כרגע בכפר סבא
אני דיברתי אם שרות לקוחות של דואר ישראל הנציג שלהם פתח קריאה לברר את הנושא ואמר לי בגלל הברור יש לחבילה איכוב יציאה מהארץ למקרה שהחבילה בסופו של דבר היא שלי שלא תחזור חזרה לאמזון.
האם אני צריך לבדוק עוד משהוא בבקשה עזרה.
אני בכלל גר ביקנעם.
האם יש מצב ש:
1.שיש בלבול כול שהוא, ואם ישנו בלבול איך הדואר ידע לשלוח לי את ה SMS.
2.האם החבילה היא שלי ונמצאת כרגע בכפר סבא
אני דיברתי אם שרות לקוחות של דואר ישראל הנציג שלהם פתח קריאה לברר את הנושא ואמר לי בגלל הברור יש לחבילה איכוב יציאה מהארץ למקרה שהחבילה בסופו של דבר היא שלי שלא תחזור חזרה לאמזון.
האם אני צריך לבדוק עוד משהוא בבקשה עזרה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
קודם כל, סבלנות, זה דואר ישראל. דבר שני, סבלנות. רציני, זה כולה כמה ימים במכס. זה תקין.
בלי קשר, כבר דיברת עם I PARCEL? לא דואר ישראל. האם סיפקת להם את מספר הזהות שלך? (הם צריכים כדי לשחרר מהמכס).
מה שמוזר זה הSMS, הם לא אמורים לשלוח אותו אלה לספק לך את החבילה דרך דואר שליחים. תתקשר לדואר שליחים כפר סאבא ותדבר איתם (לא המוקד של דואר ישראל, אלה הסניף עצמו, עם הפקידה אשר מתאמת משלוחים, זאת שאין לה סבלנות אף פעם אז תכין את המספר משלוח שאותו אתה צריך לקבל מI PARCEL.)
בלי קשר, כבר דיברת עם I PARCEL? לא דואר ישראל. האם סיפקת להם את מספר הזהות שלך? (הם צריכים כדי לשחרר מהמכס).
מה שמוזר זה הSMS, הם לא אמורים לשלוח אותו אלה לספק לך את החבילה דרך דואר שליחים. תתקשר לדואר שליחים כפר סאבא ותדבר איתם (לא המוקד של דואר ישראל, אלה הסניף עצמו, עם הפקידה אשר מתאמת משלוחים, זאת שאין לה סבלנות אף פעם אז תכין את המספר משלוח שאותו אתה צריך לקבל מI PARCEL.)
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מעולה.isroz כתב:I PARCEL ביקשו את מספר תעודת הזהות כבר לאחר הקניה וסיפקתי להם אותו.
דואר שליחים אתה מתכוון לאותו הסניף של דואר ישראל של כפר סבא או למשהוא אחר.
תודה...
כן אותו סניף שבו הרסיבר נמצא, להתקשר ממש לסניף. זה מספר נייח רגיל ולא 1800.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשלח מייל ל [email protected]
ותבקש (באנגלית) את המספר מעקב של דואר ישראל.
אצלי בינתיים זה נראה עיכוב של כשבוע בין הגעה למכס לשחרור בזמן האחרון.
ותבקש (באנגלית) את המספר מעקב של דואר ישראל.
אצלי בינתיים זה נראה עיכוב של כשבוע בין הגעה למכס לשחרור בזמן האחרון.
טוב קודם כל תצפה לאיחורים, עיכובים (אני מקווה שלא ) ולא מעט כאב ראש מאחר שמוצר שלך נשלח דרך I PARCELL
למה אני שלילי ? בצדק.
לפני כשנה בערך הזמנתי דיסק און קי באמזון והשולח היה I PARCELL. הסתכלתי על התאריך שבו הייתה אמורה להגיע אליי החבילה ובאותו יום פשוט חיכיתי בבית למשלוח. המשלוח לא הגיע באותו יום וכששלחתי לאמאזון מייל על כך (אח"כ גם נאלצתי להתקשר) הם אמרו ש IPARCELL טענו שדפקו בדלת ולא היה מענה. רתחתי מכעס ואמאזון אמרו שישלחו כבר בימים הקרובים את החברה הזו שיביאו לי שוב את המשלוח. הדבר חזר על עצמו, שוב אני מפנה יום שלם לעצמי ושוב טוענים שהגיעו ואף אחד לא היה בבית. בזמן הזה מעבר לכך ששוב רתחתי ודיברתי טלפונית עם אמאזון גם בדקתי באינטרנט והבנתי שיש המון תלונות על I PARCELL ועל אופן העבודה שלהם והרבה טענות כאלו גם עלו לעבר אמאזון מספר פעמים בעבר. על הדרך גיליתי שזו חברה שקשורה בחברינו הפלשטינים והם די קבוע מפשלים במשלוחים.
בסופו של דבר (ואיחור של קצת פחות משבוע) החבילה הגיעה אחרי שהשירות המצויין של אמזון התערב בלי סוף ודאג שאקבל את החבילה. מאחר שאלו אמאזון גם קיבלתי זיכוי של כמעט 50% אבל מבחינת החוויה של I PARCELL לא נהניתי , בדיוק כמו רבים אחרים שסבלו מהם.
מקווה מאוד שאצלך החוויה תהיה שונה אבל ממה שקראתי עליהם באינטרנט אני לא אופטימי.
למה אני שלילי ? בצדק.
לפני כשנה בערך הזמנתי דיסק און קי באמזון והשולח היה I PARCELL. הסתכלתי על התאריך שבו הייתה אמורה להגיע אליי החבילה ובאותו יום פשוט חיכיתי בבית למשלוח. המשלוח לא הגיע באותו יום וכששלחתי לאמאזון מייל על כך (אח"כ גם נאלצתי להתקשר) הם אמרו ש IPARCELL טענו שדפקו בדלת ולא היה מענה. רתחתי מכעס ואמאזון אמרו שישלחו כבר בימים הקרובים את החברה הזו שיביאו לי שוב את המשלוח. הדבר חזר על עצמו, שוב אני מפנה יום שלם לעצמי ושוב טוענים שהגיעו ואף אחד לא היה בבית. בזמן הזה מעבר לכך ששוב רתחתי ודיברתי טלפונית עם אמאזון גם בדקתי באינטרנט והבנתי שיש המון תלונות על I PARCELL ועל אופן העבודה שלהם והרבה טענות כאלו גם עלו לעבר אמאזון מספר פעמים בעבר. על הדרך גיליתי שזו חברה שקשורה בחברינו הפלשטינים והם די קבוע מפשלים במשלוחים.
בסופו של דבר (ואיחור של קצת פחות משבוע) החבילה הגיעה אחרי שהשירות המצויין של אמזון התערב בלי סוף ודאג שאקבל את החבילה. מאחר שאלו אמאזון גם קיבלתי זיכוי של כמעט 50% אבל מבחינת החוויה של I PARCELL לא נהניתי , בדיוק כמו רבים אחרים שסבלו מהם.
מקווה מאוד שאצלך החוויה תהיה שונה אבל ממה שקראתי עליהם באינטרנט אני לא אופטימי.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·הכל מרגיז אבל מה קשור אמזון ומה קשור I PARCELL ? זאת תת חברה של UPS (מה קשור פלסטינים?). הם מביאים עד הארץ ומפה דואר ישראל לוקח שליטה והם ממש גרועים. הם אף פעם לא מתקשירם לנפי ההגע למרות שיש להם את המפסר, משאירים פתק כדי לתאם. הכי טוב, תתקשר אתה לחברת שליחים של דואר ישראל לפני ותקבע מואד נוח בשבילך, לשבת בבית מה שנקרא "על בלאינד" ולהמתין זה מוזר ולא נכון. יש לי עשרות חבליות בשנה שאני מזמין מאמזון ותמיד זה אותו הסיפור. אני אישית מצעתי את הפתרון, החלפתי מספרי טלפון עם השליח (זה לרוב אותו שליח של דואר ישראל על אזור מסויים) ועכשיו הוא מתקשר או אני מתקשר יום לפני ומתאם איתו או פשוט אומר לו לשים את החבילה עצל השכנה אשר נמצאת כל יום כל היום בבית.bixente כתב:טוב קודם כל תצפה לאיחורים, עיכובים (אני מקווה שלא ) ולא מעט כאב ראש מאחר שמוצר שלך נשלח דרך I PARCELL
למה אני שלילי ? בצדק.
מקווה מאוד שאצלך החוויה תהיה שונה אבל ממה שקראתי עליהם באינטרנט אני לא אופטימי....
אופס רציתי לציין שזו תת חברה של UPS ושכחתי בסוף. וכן, לפי מה שרשום זו תת חברה של UPS שמנוהלת בידי גופים (כן גופים) של פלשתינים (לא רומז לכלום, רק נתתי עוד מידע). וממה שהבנתי זה לא קשור לדואר ישראל כי I PARCELL (לפחות במקרה שלי ) הם אלו שאמורים להביא את זה עד הדלת (ובמקרה שלי הם אכן הביאו את זה עד הדלת לבסוף).BUGY כתב:·הכל מרגיז אבל מה קשור אמזון ומה קשור I PARCELL ? זאת תת חברה של UPS (מה קשור פלסטינים?). הם מביאים עד הארץ ומפה דואר ישראל לוקח שליטה והם ממש גרועים. הם אף פעם לא מתקשירם לנפי ההגע למרות שיש להם את המפסר, משאירים פתק כדי לתאם. הכי טוב, תתקשר אתה לחברת שליחים של דואר ישראל לפני ותקבע מואד נוח בשבילך, לשבת בבית מה שנקרא "על בלאינד" ולהמתין זה מוזר ולא נכון. יש לי עשרות חבליות בשנה שאני מזמין מאמזון ותמיד זה אותו הסיפור. אני אישית מצעתי את הפתרון, החלפתי מספרי טלפון עם השליח (זה לרוב אותו שליח של דואר ישראל על אזור מסויים) ועכשיו הוא מתקשר או אני מתקשר יום לפני ומתאם איתו או פשוט אומר לו לשים את החבילה עצל השכנה אשר נמצאת כל יום כל היום בבית..........
לגבי ההמתנה בבית - דיברתי עם PARCELL גם מראש והם עוד אמרו לי שהם יגיעו עד 18:00 בערב (וכן אני יודע שזה לא חוקי וכל זה כי אין טווח נורמלי של מספר שעות). ובפעם שאחרי אמזון בעצמם אמרו לי שהם תקשרו איתם ותיאמו על יום נוסף שהם יגיעו שגם ביום הזה הם לא הגיעו.
שוב, לא יודע מה לגבי המשלוח שלו אבל במשלוח שלי זו הייתה אחריות שלהם להביא לי את זה עד לדלת ולדואר ישראל לא היה שום קשר לכך(עד שפעם אחת הם לא אשמים אתה מכניס אותם שוב?:lol:). ובסופו של דבר הם אכן הביאו לי את זה לדלת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
@bixente - אתה היחיד שאני וכולם פה נראה לי מכירים ש i-Parcel הביא להם עד הבית את ההזמנה.
מאוד מוזר.
הצרה בארץ זה שלב הכניסה לארץ.
בדואר - ברגע שזה אצלם זה מגיע - לפחות לאיזור שלך מאוד מהר.
אני מעדיף לעבור אצלם ולקחת - לא מחכה לצלצול הגואל.
מאוד מוזר.
אני מעדיף לעבור אצלם ולקחת - לא מחכה לצלצול הגואל.
מוזר לי מאוד מה שאתה רושם (לא מפקפק חלילה) כי אני אישית קיבלתי מהם בסופו של דבר את החבילה עד הבית, וגם יש לי מיילים מהם ומאמאזון שהם טוענים שהם היו אצלי בבית ולא הייתי בנמצא. בנוסף החוויה הזו היא בדיוק מה שתואר על ידי המון מתלוננים אחרים (כולל 2 חברים שלי שטענו שנפגעו מהם בדיוק באותה הצורה)Itay_Pollak כתב:@bixente - אתה היחיד שאני וכולם פה נראה לי מכירים ש i-Parcel הביא להם עד הבית את ההזמנה.
מאוד מוזר.
אני מעדיף לעבור אצלם ולקחת - לא מחכה לצלצול הגואל....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·תשמע, אחרי שנים שאני קונה באמזון, בחיים לא הגיע לסף ביתי מישהו מ-I PARCELL, ויש להם מזל, היו מקבלים מכות. הם אכן חברה גרוע ביותר. אבל בעיקרון, דואר ישראל לוקחת אחריות להפצה פנים ארצית של כל החבילות והמכתבים אשר נשלחים מחו"ל, כך זה בכל העולם. חוץ משל חברות שליחוית כמו USP, כאלה שלוקחות תוספת תשלום על זה ויש להם את יכול להפיץ בארץ. אם לדוגמה תזמין משלוח מהיר באמזון אכן תקבל את המשלוח מחברת שליחויות. אבל בחיים לא ראיתי שליח של I PARCELL...bixente כתב:אופס רציתי לציין שזו תת חברה של UPS ושכחתי בסוף. וכן, לפי מה שרשום זו תת חברה של UPS שמנוהלת בידי גופים (כן גופים) של פלשתינים (לא רומז לכלום, רק נתתי עוד מידע). וממה שהבנתי זה לא קשור לדואר ישראל כי I PARCELL (לפחות במקרה שלי ) הם אלו שאמורים להביא את זה עד הדלת (ובמקרה שלי הם אכן הביאו את זה עד הדלת לבסוף).......
לגבי ההמתנה בבית - דיברתי עם PARCELL גם מראש והם עוד אמרו לי שהם יגיעו עד 18:00 בערב (וכן אני יודע שזה לא חוקי וכל זה כי אין טווח נורמלי של מספר שעות). ובפעם שאחרי אמזון בעצמם אמרו לי שהם תקשרו איתם ותיאמו על יום נוסף שהם יגיעו שגם ביום הזה הם לא הגיעו.
שוב, לא יודע מה לגבי המשלוח שלו אבל במשלוח שלי זו הייתה אחריות שלהם להביא לי את זה עד לדלת ולדואר ישראל לא היה שום קשר לכך(עד שפעם אחת הם לא אשמים אתה מכניס אותם שוב?:lol:). ובסופו של דבר הם אכן הביאו לי את זה לדלת....
לא חשוב, מה שרציתי להגיד, לא לשפוט שחברה שלמה על פי מקרה אחד בודד ולרוץ לצעוק בדפי הפורום כמה הם לא טובים. תזמין עוד כמה מוצרים ואז תתחיל לצעוק
שלום לכולם, שלחתי מייל ל i parcel המסביר את הבעיה שלי, הם חזרו אלי אמרו שאין בעיה וסיפקו לי מספר מעקב מקומי של דואר שליחים של דואר ישראל.
עדין אני לא בטוח שהבעיה שלי לא נפטרה בגלל הסמס של דואר ישראל שקיבלתי, אך אפשרי ששלחו לי סמס של לקוח אחר לסלולרי שלי כאשר החבילה שלי נמצאת במכס והחבילה של הלקוח אחר בסניף דואר של כפר סבא.
עדין אני לא בטוח שהבעיה שלי לא נפטרה בגלל הסמס של דואר ישראל שקיבלתי, אך אפשרי ששלחו לי סמס של לקוח אחר לסלולרי שלי כאשר החבילה שלי נמצאת במכס והחבילה של הלקוח אחר בסניף דואר של כפר סבא.