שאלות בקשר ל reapeater וfiberbox
שלום לכולם
רציתי לדעת כמה דברים אני ממש צריך עזרה
1. יש לי hotbox 1 האם יש שינוי משמעותי בדגם ה 2 שווה להתאמץ בשבילו ולהוציא מהוט אותו. ?
2. בנוסף יש לי את הפייברבוקס וגם מיני פייברבוקס הפייר הגדול נמצא בסלון, המיני בחדר שלי בקומה השנייה ובקומה השלישית רציתי לשים ראוטר שהיה לי של tp link ולהפוך אותו ל repeater אבל משום מה זה לא הצליח לי פשוט לא עבד לי העסק נכנסתי להגדרות ובחרתי אופציה של repeater וזה ביקש שם כתובת IP וכתובת MAC אבל הייתה אופציה של חיפוש כזה ושם בחרתי ברשת של הפיירבוקס אבל זה לא הראה שום שיפור בקליטה או במהירות יש סיבה לכך ? אפשר אולי עזרה בזה ממשהו שיש לו נסיון פה של השמת ראוטר והפיכתו לרפייטר עם הפיירבוקס אולי צריך כתובת אחרת או משהו אחר שעשיתי לא נכון או אפילו מוצר יעודי לכך.
3. יש לי רק רשת אחת בבית הבנתי שמומלץ לשנות ל 2.4 ו 5 ובעצמם סוג של לפצל את הרשת מה זה בדיוק ואיך עושים את זה ?
תודה רבה מראש לכל מי שיעזור
רציתי לדעת כמה דברים אני ממש צריך עזרה
1. יש לי hotbox 1 האם יש שינוי משמעותי בדגם ה 2 שווה להתאמץ בשבילו ולהוציא מהוט אותו. ?
2. בנוסף יש לי את הפייברבוקס וגם מיני פייברבוקס הפייר הגדול נמצא בסלון, המיני בחדר שלי בקומה השנייה ובקומה השלישית רציתי לשים ראוטר שהיה לי של tp link ולהפוך אותו ל repeater אבל משום מה זה לא הצליח לי פשוט לא עבד לי העסק נכנסתי להגדרות ובחרתי אופציה של repeater וזה ביקש שם כתובת IP וכתובת MAC אבל הייתה אופציה של חיפוש כזה ושם בחרתי ברשת של הפיירבוקס אבל זה לא הראה שום שיפור בקליטה או במהירות יש סיבה לכך ? אפשר אולי עזרה בזה ממשהו שיש לו נסיון פה של השמת ראוטר והפיכתו לרפייטר עם הפיירבוקס אולי צריך כתובת אחרת או משהו אחר שעשיתי לא נכון או אפילו מוצר יעודי לכך.
3. יש לי רק רשת אחת בבית הבנתי שמומלץ לשנות ל 2.4 ו 5 ובעצמם סוג של לפצל את הרשת מה זה בדיוק ואיך עושים את זה ?
תודה רבה מראש לכל מי שיעזור
נערך לאחרונה על ידי Biyakuga ב 20/12/2016 15:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Biyakuga כתב:אין לי ממש מושג מה ההבדל או איך מבדילים אבל הבנתי שיש אפילו גרסה 3 של הפיירבוקס
כרגע גרסה 2 משווקת לצרכנים ביתיים וגירסה 3 לעסקים
כנראה יותר מהיר וכו'...
מאיפה אתה מביא את ההבנות האלו שלך?
בלי אסמכתה קצת קשה להתייחס אליך ברצינות...
שמעתי/הבנתי/כנראה - הדבר היחיד הרציני שאמרת הוא שאין לך ממש מושג!
עריכה:
אולי בגלל זה אף אחד אחר לא מתייחס להודעה שלך...
.
·
אין קשר אני לא חייב להביא שום מסמך או משהו שייתמוך במה שאני אומר כדי שיענו לי על השאלות שלי ואין לך שום זכות להתנשא מעליי כי כן אין לי ממש מושג או הבנה עמוקה בתחום ובקום להתנהג כמו שמוק הייתה יכול להגיד לי אולי אתה מתכוון למוצר אחר או משהו בסגנון.וכן להפתעתי התבלבלתי והתכוונתי להוטבוקס ולא פיירבוקסqsub00 כתב:
......
מאיפה אתה מביא את ההבנות האלו שלך?
בלי אסמכתה קצת קשה להתייחס אליך ברצינות...
שמעתי/הבנתי/כנראה - הדבר היחיד הרציני שאמרת הוא שאין לך ממש מושג!
עריכה:
אולי בגלל זה אף אחד אחר לא מתייחס להודעה שלך...
.
·...
בנוסף וזה שהחלטת להתמקד בשאלה הראשונה בלי לנסות בכלל לעזור לי בשאלה השניה או השלישית אומר שאתה כנראה לא מבין ממש בתחום ומוציא את התסכול שלך עליי.
.
אתה צודק, אחרי השאלה הראשונה לא יכולתי להתייחס לאחרות כי הבסיס לא היה ברור.
טוב לפחות שעכשיו אתה מתקן את שאלתך ומתחיל לדייק בפרטים שמסרת.
אגב, התשובה תהיה מדוייקת ככל שהשאלה תהיה כזו...
ולסיכום, שמישהו אחר יעזור לך.
.
.
·ועוד אחרי זה צוחקים על קהילות כמו FXP לא צריך את העזרה שלך כבר הסתדרתי...qsub00 כתב:.
....