מסך הקרנה ללא מתיחה - כמה משפיע לעומת מסך עם מתיחה ?
הגליות שעלולה להיווצר במסך תלויה בגודלו - בגדולים יותר זה מסוכן יותר.
זה גם עיניין של מזל (שזה דרך אחרת להגיד שזה תלוי בכמה גורמים שאין לי מושג מה הם
, אבל הם כנראה לא בשליטתך).
איך זה משפיעה על חווית הצפייה? אנשים שונים אומרים דברים שונים.
על איזה גודל מסך אתה מדבר וכמב זה מוסיף למחיר ?
זה גם עיניין של מזל (שזה דרך אחרת להגיד שזה תלוי בכמה גורמים שאין לי מושג מה הם
איך זה משפיעה על חווית הצפייה? אנשים שונים אומרים דברים שונים.
על איזה גודל מסך אתה מדבר וכמב זה מוסיף למחיר ?
משה
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מנסיון אישי לגבי מסך אחד (אי אפשר להסיק מסקנות מכלילות) - על מסך 106" חשמלי ללא מתיחה היו קפלים - שגרמו לפסים כהים שחירפנו אותי. החלפתי למסך עם מתיחה, רוקד כמו ג'לי כמה שניות אחרי שיורד, מתיישר, נרגע, ואין קפלים ואין חירפונים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
תודה על התגובות.
מדובר במסך 106" 16:9. התוספת למחיר היא בסביבות ה-6000-8000 ש"ח (תלוי ביצרן ובדגם)
המסך היחיד ללא מתיחה שיצא לי לראות היה בגודל 84" ואני לא זוכר שנתקלתי שם בהרבה גלים, לפחות לא ברמה כזו שתפריע במשך יותר מ-5 הדקות הראשונות.
השאלה היא מה קורה עם מסך 106".
מדובר במסך 106" 16:9. התוספת למחיר היא בסביבות ה-6000-8000 ש"ח (תלוי ביצרן ובדגם)
המסך היחיד ללא מתיחה שיצא לי לראות היה בגודל 84" ואני לא זוכר שנתקלתי שם בהרבה גלים, לפחות לא ברמה כזו שתפריע במשך יותר מ-5 הדקות הראשונות.
השאלה היא מה קורה עם מסך 106".
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
עיצה מעשית:
לא יודע באיזה סדר גודל התקציב שלך באופן כללי, אך מכיוון שמדובר בתוספת כה נכבדה למחיר נראה לי סביר לקנות בלי מתיחה ואם לא יהיה טוב למכור ולקנות עם. בשפת ההשקעות יחס הסיכוי/סיכון פה בהחלט מצדיק את השיטה.
הכי טוב אם תוכל מראש להסדיר את זה עם החנות, כך שהם יהיו מוכנים לעשות טרייד-אין במחיר מוסכם מראש.
למרות שכתבתי שאיני יודע מה גורם למסך אחד להיות יותר גלי מאחר, די ברור שפרמטר אחד שהוא תלוי התקנה זה דיוק הפילוס, אז חייבים להקפיד.
לא יודע באיזה סדר גודל התקציב שלך באופן כללי, אך מכיוון שמדובר בתוספת כה נכבדה למחיר נראה לי סביר לקנות בלי מתיחה ואם לא יהיה טוב למכור ולקנות עם. בשפת ההשקעות יחס הסיכוי/סיכון פה בהחלט מצדיק את השיטה.
הכי טוב אם תוכל מראש להסדיר את זה עם החנות, כך שהם יהיו מוכנים לעשות טרייד-אין במחיר מוסכם מראש.
למרות שכתבתי שאיני יודע מה גורם למסך אחד להיות יותר גלי מאחר, די ברור שפרמטר אחד שהוא תלוי התקנה זה דיוק הפילוס, אז חייבים להקפיד.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
רק ההתעסקות המרובה שלי עם המכניקה שלו הוציאה לי את כל הדלק להתעסק איתו. כל פעם שהתעסקתי איתו לקח לי מינימום שעה וחצי אז כבר החלטתי לשדרג ולעבור ישר ל-1080p (ההתעסקות ד"א זה דבר שולי בהחלט לעומת העובדה שהדבר הזה פשוט לא מתאים לסלון שלי).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.