עזרה בהפיכת HOTBOX 2 ל BRIDGE
סוף סוף הגיע הראוטר מאמזון, (TP LINK C7), אך משום מה לא מצליח להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד.
פשוט נכנסתי להגדרות ההוטבוקס וניסיתי לסמן את אופציית ה BRIDGE. מעבר לכך גם ביטלתי את חלוקת הכתובת DHCP.
נציג של הוט ניסה מרחוק לבטל את אופציית הראוטר אך גם לאחר מכן לא היה לי אינטרנט (הראוטר כן זוהה ברשת הביתית).
את הרואטר חיברתי לפורט מספר 1 בהוטבוקס וליציאת ה WAN בראוטר.
יש משהו שאני מפספס???
פשוט נכנסתי להגדרות ההוטבוקס וניסיתי לסמן את אופציית ה BRIDGE. מעבר לכך גם ביטלתי את חלוקת הכתובת DHCP.
נציג של הוט ניסה מרחוק לבטל את אופציית הראוטר אך גם לאחר מכן לא היה לי אינטרנט (הראוטר כן זוהה ברשת הביתית).
את הרואטר חיברתי לפורט מספר 1 בהוטבוקס וליציאת ה WAN בראוטר.
יש משהו שאני מפספס???
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
שבוע טוב,
אני מציע להתקשר בבוקר להוט לשרות הלקוחות ולבקש הסרת שרות של רשת ביתית מה Hotbox. כלומר הפיכה למודם/ברידג'
מניסיוני אם לא עושים זאת באיפוס מערכת הראשון שהוט מבצעים באיזור שלך הHotbox חוזר ליהיות נתב.
אני מציע להתקשר בבוקר להוט לשרות הלקוחות ולבקש הסרת שרות של רשת ביתית מה Hotbox. כלומר הפיכה למודם/ברידג'
מניסיוני אם לא עושים זאת באיפוס מערכת הראשון שהוט מבצעים באיזור שלך הHotbox חוזר ליהיות נתב.
הבעיה נפתרה
לא משנה מה ניסיתי
בסוף הנחתה אטות נציגה ללחוץ על כפתור ה WIFI מקדימה 10 שניות עד שנורית ה WIFI תתכבה.
לאחר מכן הכל עבד באורך פלא - מקווה שהמידע יועיל לאחרים
·
בסוף הנחתה אטות נציגה ללחוץ על כפתור ה WIFI מקדימה 10 שניות עד שנורית ה WIFI תתכבה.
לאחר מכן הכל עבד באורך פלא - מקווה שהמידע יועיל לאחרים
·