מקרן למצגות

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
אלישע-דביר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מברר את האפשרות להתארגן למצגות. המצגות האלה יכללו בעיקר הקרנת סרטי וידאו שאני יוצר ברזולוציה של 1920x1080. אני מחפש מערכת שתאפשר לי הצגה באיכות סבירה, במחיר נוח ועם שירות/חנות באיזור הגליל המערבי.
כל מה שיש לי כרגע הוא דוקא מסך על חצובה (ישן אבל באיכות טובה) בגודל של "80.
אני מבקש לדעת:
  • האם אני יכול לותר על קנית מחשב נישא ולהסתפק במקרן עם נגן מובנה, או משהו שמתחבר לטאבלט.
  • האם להתעקש על מקרן שיכול להקרין Full HD, או שניתן להסתפק במשהו עם רזולוציה נמוכה יותר?

התקציב שאני מיעד לזה הוא עד 2500 ש"ח.
אשמח לקבל המלצות קונקרטיות על דגמים רלונטיים ועל עסקים באיזור הגליל המערבי.

Kermit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #2 

מקרני מצגות הם מקרנים שמיועים לחדרי ישיבות, שלא מחשיכים לחלוטין. ז"א מקרן עם עוצמת הארה גבוהה שיכול לפעול גם עם אור
יש מקרני קולונוע ביתי באיזור התקציב הזה (מאמזון) בארץ לא תמצא שום דבר במחיר הזה. עוצמת ההארה שלהם באיזור 2000 לומנס. דורשים חדר חשוך לגמרי כדי להנות מאיכות תמונה. קצת אור ותהיה ירידה חדה בתמונה הנראית.

מקרני מצגות\חדרי ישיבות עם עוצמת הארה גבוהה יותר, רזולוציה נמוכה. קונטרסט נמוך יותר. ז"א איכות תמונה באה על חשבון עוצמת הארה - אבל מאפשר להקרין גם כשיש אור דולק בחדר

השאלה מה אתה צריך? אתה צריך להקרין בסביבה מוארת?

* מקרן עם נגן מובנה הייתה מוותר. אפשר לחבר למקרן דרך כניסת הHDMI שלו איזה מקור שתרצה (כולל טבלט למשל)
* לוותר על FHD? תלוי.. מקרן עם עוצמת הארה גבוהה לחדר מואר כנראה זה מה שיכנס בתקציב. חדר מוחשך לחלוטין אז FHD

2500 זה לא מחיר בארץ..

אלישע-דביר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני מניח שחלק מהמצגות יוצגו באור יום ואחרות בלילה. וזה יקרה בחדרים/אולמות שאת חלקם אני חושב שאין אפשרות להחשיך לחלוטין ביום.
האם יש טאבלטים שיכולים להציג רזולוציה של 1080p? והאם הם יותר זולים ממחשב נייד?
ועדין אשמח לקבל הכוונה לעסקים שיש להם נציגות באיזור הגליל המערבי. במקרה הכי גרוע, אולי אדרים לקריות.

Kermit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #4 

אם אתה צריך להקרין בחדר עם תאורה אתה חייב מקרן למצגות (לומנס מאוד גבוה)

לגבי עסקים בצפון אין לי מושג, לא מכיר

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”