התקנת שקע אינטרנט נוסף בבית

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
itshak פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם. הראוטר אצלי נמצא בסלון ולאחרונה עברתי לחדר מרוחק יותר כך שהקליטה שם חלשה. אני רוצה להזמין טכנאי להתקין לי שקע אינטרנט נוסף בבית ואני רוצה שהוא יהיה בחדר הכביסה (שקרוב לחדר הנוכחי שלי).
השאלה היא האם בכל מקום בבית ניתן להתקין שקע מסוג כזה או שפתאום הוא יכול לומר לי: אי אפשר להתקין פה אלא רק במטבח או בסלון וכו'...כי חשוב לי שזה יהיה שם. אני לא מבין כל כך בכבלים שמעבירים בקירות כשבונים בית כך שאין לי מושג אם זה אפשרי להתקין שקע אינטרנט בכל מקום ואשמח לשמוע מה אתם יודעים.

marvje
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי אם אתה מעביר את הראוטר לחדר כביסה או שהראוטר ישאר בסלון ותהיה נקודת רשת בחדר הזה.
בכל מקרה אם יש הכנה לשקע של בזק/הוט בחדר הזה אפשר יהיה להעביר דרך התעלות בקירות, אחרת זה יהיה פחות אסתטי כי צריך להעביר על הקיר.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32983
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

ונפשט עוד יותר - חפש בחדר שלך ובסלון שקעים של טלפון/בזק. ברוב המקרים ניתן בלי בעייה להעביר ביניהם כבל רשת (משקע אחד אל ארון התקשורת הדירתי ומשם לשקע השני).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

itshak פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

marvje כתב:לא הבנתי אם אתה מעביר את הראוטר לחדר כביסה או שהראוטר ישאר בסלון ותהיה נקודת רשת בחדר הזה.
בכל מקרה אם יש הכנה לשקע של בזק/הוט בחדר הזה אפשר יהיה להעביר דרך התעלות בקירות, אחרת זה יהיה פחות אסתטי כי צריך להעביר על הקיר.
...
אני רוצה להעביר את הראוטר לחדר כביסה. פשוט יש לו שקע מיוחד בקיר ואני צריך שיהיה את השקע הזה גם בחדר הכביסה.

מה זה בדיוק נקודת רשת? יש פתרון אחר להגביר את הקליטה בחדר שלי חוץ מלהעביר את הראוטר קרוב יותר?

יש לי רק שקע טלפון ואינטרנט אחד בסלון. בחדר הכביסה יש רק שקעי חשמל.

נ.ב. מה למשל עושה הטכנאי הזה:

http://ticshoret.net/?page_id=78

אני רואה שהוא מתקין כל מיני סוגי שקעים כמו שקע רשת אלחוטית ועוד...מה שהוא עושה זה גם מתיחת כבל או שהוא ממש יכול ליצור נקודה חדשה בחדר הכביסה?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”