הוט במבצעי שימור אגרסיביים
אחרי התלבטויות רבות. הבוקר קמתי עם חשק לשינוי והחלטה סופית.
החלטתי לעשות את הצעד ולעבור לסלקום טיוי.
מי שקורא את השרשורים שאני פותח מעת לעת (או מגיב בהם מעת לעת) מבין
שהשימוש שלי בטלויזיה מאוד נמוך וכשאני צופה זה כבר בשיטת vod או משחקי כדורגל.
ולכן החלטתי בסופו של דבר להשאיר את האינטרנט של הוט בתוספת סלקום טיוי.
אם יורשה לי מחצי שעה שימוש בשירות. הערוצים עולים יפה, הדבר היחיד שמבאס שאין מספרי ערוץ כמו בהוט / יס.
אי אפשר למשל לרשום 22 ולעבור לערוץ 22. וזה מציק.
בכל מקרה לא בזה עסקינן.
לפני כ-3 שעות קיבלתי את הממירים של סלקום ופרגנתי בפוסט לידידה טובה שלי שעובדת שם. אל תשאלו אותי איך אבל הגיע אליי איש מדיה שלהם (כנראה שהם עובדים שעות נוספות בחיפוש אחרי צירופים מסויימים בשיטת החיפוש של הפוסטים החדשה בפייסבוק)
ושאל אם אפשר לקבל את המספר לצורך שימור מהוט. אמרתי לו שהמשמר שטח אחרון הציע לי טריפל ב215 עם כל הערוצים כולל VOD עם 100 מגה וזה יקר לעומת זה שאני משלם היום 100 לסלקום ו 65 על 100 מגה להוט.
הוא אמר לי מה איכפת לך לשמוע לא עולה כסף.
מפה לשם חצי שעה עוברת ואני מקבל שיחה ממישהו שהציג עצמו כבכיר בשיווק של הוט.
הוא הציע לי שימו לב טוב טוב!! בעלות של 120 ש"ח טלויזיה עם כל הערוצים כולל לייב וגולד לא כולל ספורט 1-2 ולא כולל VOD. אינטרנט במהירות 100 מגה בעלות הזו !! הקאצ' שזה רק לשלושה חודשים.
החלטתי שאני לא חוזר כי אין לי כוח להתעסק שוב עם ניתוק מחברת סלקום. ושגם ככה השימושים שלי נמוכים בטלויזיה ומשימוש קצר בשירות זה נראה לי מספיק עבורי לפחות בשלב זה.
הוא ציין שבעוד 3 חודשים בוודאי שיהיו מבצעים בשיטה הזו מהסיבה שגם פרטנר נכנסים עם הטלויזיה שלהם.
מה דעתכם?
החלטתי לעשות את הצעד ולעבור לסלקום טיוי.
מי שקורא את השרשורים שאני פותח מעת לעת (או מגיב בהם מעת לעת) מבין
שהשימוש שלי בטלויזיה מאוד נמוך וכשאני צופה זה כבר בשיטת vod או משחקי כדורגל.
ולכן החלטתי בסופו של דבר להשאיר את האינטרנט של הוט בתוספת סלקום טיוי.
אם יורשה לי מחצי שעה שימוש בשירות. הערוצים עולים יפה, הדבר היחיד שמבאס שאין מספרי ערוץ כמו בהוט / יס.
אי אפשר למשל לרשום 22 ולעבור לערוץ 22. וזה מציק.
בכל מקרה לא בזה עסקינן.
לפני כ-3 שעות קיבלתי את הממירים של סלקום ופרגנתי בפוסט לידידה טובה שלי שעובדת שם. אל תשאלו אותי איך אבל הגיע אליי איש מדיה שלהם (כנראה שהם עובדים שעות נוספות בחיפוש אחרי צירופים מסויימים בשיטת החיפוש של הפוסטים החדשה בפייסבוק)
ושאל אם אפשר לקבל את המספר לצורך שימור מהוט. אמרתי לו שהמשמר שטח אחרון הציע לי טריפל ב215 עם כל הערוצים כולל VOD עם 100 מגה וזה יקר לעומת זה שאני משלם היום 100 לסלקום ו 65 על 100 מגה להוט.
הוא אמר לי מה איכפת לך לשמוע לא עולה כסף.
מפה לשם חצי שעה עוברת ואני מקבל שיחה ממישהו שהציג עצמו כבכיר בשיווק של הוט.
הוא הציע לי שימו לב טוב טוב!! בעלות של 120 ש"ח טלויזיה עם כל הערוצים כולל לייב וגולד לא כולל ספורט 1-2 ולא כולל VOD. אינטרנט במהירות 100 מגה בעלות הזו !! הקאצ' שזה רק לשלושה חודשים.
החלטתי שאני לא חוזר כי אין לי כוח להתעסק שוב עם ניתוק מחברת סלקום. ושגם ככה השימושים שלי נמוכים בטלויזיה ומשימוש קצר בשירות זה נראה לי מספיק עבורי לפחות בשלב זה.
הוא ציין שבעוד 3 חודשים בוודאי שיהיו מבצעים בשיטה הזו מהסיבה שגם פרטנר נכנסים עם הטלויזיה שלהם.
מה דעתכם?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בהתאם לשימושים שלך אני מנסה לחשוב מה ההיגיון לשלם 120 ש"ח כשסלקום עונים על כל הצרכים ב-99?
וכשלוקחים בחשבון שזה רק ל-3 חודשים אז לא נראה שיש באמת התלבטות.
וכשלוקחים בחשבון שזה רק ל-3 חודשים אז לא נראה שיש באמת התלבטות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
@vivi
·
בסלקום זה 100 טלויזיה ויש לי עוד תשלום להוט 65 ש"ח עבור אינטרנט . כך ש"דאבל" שעשיתי סלקום והוט עולה לי 165 ש"ח
ההצעה שימור של הוט זה 120 ש"ח עבור טלויזיה ואינטרנט. יותר זול ב 45 ש"ח אבל ל- 3 חודשים. ואחרי 3 חודשים לך תתחיל שוב תהליך שימור.
במילים אחרות הזול הזה היה עולה לי יותר יקר. העדפתי להפסיד כמה שקלים ב 3 חודשים הקרובים אבל לשבת בשקט ולסגל לי הרגלי צפייה חדשים.
·
בסלקום זה 100 טלויזיה ויש לי עוד תשלום להוט 65 ש"ח עבור אינטרנט . כך ש"דאבל" שעשיתי סלקום והוט עולה לי 165 ש"ח
ההצעה שימור של הוט זה 120 ש"ח עבור טלויזיה ואינטרנט. יותר זול ב 45 ש"ח אבל ל- 3 חודשים. ואחרי 3 חודשים לך תתחיל שוב תהליך שימור.
במילים אחרות הזול הזה היה עולה לי יותר יקר. העדפתי להפסיד כמה שקלים ב 3 חודשים הקרובים אבל לשבת בשקט ולסגל לי הרגלי צפייה חדשים.
בנוסף לסלקום TV אין שם הרבה ערוצים כמו בהוט או יס לכן כדי למלא את החסר אתה יכול להוסיף/להתקין צלחת לווין 1.2 ללווין בשם HOTBIRD 13E על הגג ולהנות מ 500 ערוצים חופשיים. ללא תשלום חודשי וללא מחלקת שימור ושיגוע. בהצלחה!
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אין ספורט 1 ו 2 בחינם!צארלטון לא יסכימו לזה בחיים.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
הוט יכולה לשחק אותה עם שדרוג טריפל מ100 ל200 במחיר מוזל מה שכיום יש רק חבילה אחת כזאת והיא בהפרש ניכר משאר החבילות...
נראה מתי תפעיל את זה
נראה מתי תפעיל את זה
בגלל הכותרת התחלתי לקרוא את הפוסט אבל הרסת אותי שמדובר על 3 חודשים... גם 3 חודשים חינם זה לא שווה, גם אם ישלמו לי 120 לחודש אם אחרי 3 חודשים אני צריך להתחיל להיות מחיוב לשלם 320 ומעלה אז ברור שלא שווה. פחח מציע למחוק את הפוסט.
@HTuser1
·
אתה רואה פה מים ?
אז למה אתה נסחף !
למחוק את הפוסט ? הגזמה...
בכל מקרה, מהשימור אמרו שבעוד 3 חודשים בעקבות כניסת פרטנר יהיו מבצעים שמדברים באותה שפה (כלשונו)
בטח זה אומר שטווח המחירים יהיה זהה.
ברגע שהוא יתקשר אני יגיד לו או שזה מחיר לשנה או שאני נשאר בסלקום ותבואו לאסוף את הציוד.
·
אתה רואה פה מים ?
למחוק את הפוסט ? הגזמה...
בכל מקרה, מהשימור אמרו שבעוד 3 חודשים בעקבות כניסת פרטנר יהיו מבצעים שמדברים באותה שפה (כלשונו)
בטח זה אומר שטווח המחירים יהיה זהה.
ברגע שהוא יתקשר אני יגיד לו או שזה מחיר לשנה או שאני נשאר בסלקום ותבואו לאסוף את הציוד.
גם לחמותי נשרף הטלוויזיה בגלל ממיר של YES וכל זה אחרי ברקים ורעמים וגשם ותקלות ושירות מזלזל .גיל37 כתב:א. להתרחק מהוט - בגלל שירות לקוי ומזלזל שלהם, נשרפו לחמותי שתי טלויזיות.
ב. יש מקום שאפשר ללכת ולראות את הסלקום TV בפעולה, לשחק עם הממיר, להתרשם מהערוצים ואיכות השידור ?...
·
בהחלט אין כמו סלקום מברך על הצטרפותך,תהנה .
הבעיה בסלקום זה המחיר ההזוי עבור ממיר נוסף - 30 ש"ח לממיר! מה שהופך את העסק ללא ממש כדאי כשיש יותר מטלוויזיה אחת בבית.
בכל מקרה עשיתי חישוב וההפרש במחיר זניח (לפחות אצלי):
סלקום טיוי - 99₪
3 ממירים נוספים - 87₪
ספורט 1+2 - 67₪
תשלום להוט על תשתית 100 - 100₪
סך הכל: 353₪
כשהיום אני משלם להוט 358₪ והטלוויזיה לא "רוכבת" על האינטרנט.
סלקום טיוי - 99₪
3 ממירים נוספים - 87₪
ספורט 1+2 - 67₪
כשהיום אני משלם להוט 358₪ והטלוויזיה לא "רוכבת" על האינטרנט.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@Smile
·
יש לך 2 טעויות בתחשיב:
1. הסלקום משתלם בעיקר בטריפל ולכן כבר יכולת לחסוך את ה-100 של האינטרנט.
2. אתה מקבל 2 ממירים ללא עלות, עוד אחד זה 29.
טריפל + 3 ממירים + 100 מגה ספק ותשתית + קו טלפון = 149 + 10 + 29 + 20 + 67 = 275.
·
יש לך 2 טעויות בתחשיב:
1. הסלקום משתלם בעיקר בטריפל ולכן כבר יכולת לחסוך את ה-100 של האינטרנט.
2. אתה מקבל 2 ממירים ללא עלות, עוד אחד זה 29.
טריפל + 3 ממירים + 100 מגה ספק ותשתית + קו טלפון = 149 + 10 + 29 + 20 + 67 = 275.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
@shraga007
הטריפל שלהם על תשתית בזק עד כמה שזכור לי, בזק לא יכולים לספק אצלי מעל 40 מגה מה שלא בא בחשבון כמובן - כך שהטריפל הזה לא רלבנטי לגביי.
ממירים אני צריך 4 בסך הכל, אז תוריד מהחישוב שלי 29₪, עדיין הפרש של 35₪ לחודש לא שווה את הטרחה ואת העובדה שהטלוויזיה "רוכבת" על האינטרנט.
הטריפל שלהם על תשתית בזק עד כמה שזכור לי, בזק לא יכולים לספק אצלי מעל 40 מגה מה שלא בא בחשבון כמובן - כך שהטריפל הזה לא רלבנטי לגביי.
ממירים אני צריך 4 בסך הכל, אז תוריד מהחישוב שלי 29₪, עדיין הפרש של 35₪ לחודש לא שווה את הטרחה ואת העובדה שהטלוויזיה "רוכבת" על האינטרנט.
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@Smile
·
ב-99 ש"ח אתה יכול להפעיל עד 5 טלוויזיות וזאת במידה ויש ברשותך את ציוד הקצה
ממיר+ ממיר שני חינם +3 סטרימרים
והקטע הוא, שמעבר לחיסכון הכספי, החיבור של סלקום על גבי סטרימר+קודי/אפליקציות = מוצר הרבה יותר מגוון ואיכותי ממה שיש להוט להציע
·
ב-99 ש"ח אתה יכול להפעיל עד 5 טלוויזיות וזאת במידה ויש ברשותך את ציוד הקצה
ממיר+ ממיר שני חינם +3 סטרימרים
והקטע הוא, שמעבר לחיסכון הכספי, החיבור של סלקום על גבי סטרימר+קודי/אפליקציות = מוצר הרבה יותר מגוון ואיכותי ממה שיש להוט להציע
·שכחת ערוצי ספורט 5HD , 5OLIVE HD ו GOLD גם עולים כסף אחרי חצי שנה.Smile כתב:הבעיה בסלקום זה המחיר ההזוי עבור ממיר נוסף - 30 ש"ח לממיר! מה שהופך את העסק ללא ממש כדאי כשיש יותר מטלוויזיה אחת בבית.
סלקום טיוי - 99₪
3 ממירים נוספים - 87₪
ספורט 1+2 - 67₪
כשהיום אני משלם להוט 358₪ והטלוויזיה לא "רוכבת" על האינטרנט....
סלקום משתלמת למי שיש טלווזיה אחת בבית וזהו בדרך כלל בלי ילדים, מעבר לזה זה לא שווה את המחיר .
נערך לאחרונה על ידי HT4 ב 18/12/2016 15:19, נערך פעם 1 בסך הכל.