שרות לקוחות של gearbest
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
היי לכולם...
למישהו יש ניסיון עם שירות הלקוחות של gearbest?
אתמול הגיע סטרימר שהזמנתי מהם שככל הנראה הגיע תקול...
שלחתי מייל לחברה,עדיין לא ענו...
מישהו כבר ניסה להחזיר להם מוצר תקול?לאיזה יחס לצפות?
תודה לכולם...
למישהו יש ניסיון עם שירות הלקוחות של gearbest?
אתמול הגיע סטרימר שהזמנתי מהם שככל הנראה הגיע תקול...
שלחתי מייל לחברה,עדיין לא ענו...
מישהו כבר ניסה להחזיר להם מוצר תקול?לאיזה יחס לצפות?
תודה לכולם...
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
הזמנתי משקל חכם של Xiaomi ב 11.11, הגיע תקול.
פניתי אליהם, ביקשו שאני אצלם וידאו של הבעיה.
צילמתי, נתנו לי תשובה לא רלוונטית (לגבי הטענה של המכשיר, כאשר המכשיר בכלל לא נטען אלא פועל על בטריות AA), עניתי להם שזה לא רלוונטי, אז חזרו אלי עם 3 אפשרויות, לקבל החזר כספי כקרדיט באתר, ככסף חזרה לכרטיס אשראי, או שישלחו לי משקל חדש חינם. בחרתי שישלחו לי משקל חדש חינם, ואמרו לי שהם ישלחו.
זמן התגובה שלהם היה בכל פעם כמה שעות. אני חושב שבהינתן שהם ישלחו בזמן סביר משקל חדש הטיפול שלהם בעניין יהיה סביר. אני מחכה לשמוע שהם שלחו לי משקל חדש.
פניתי אליהם, ביקשו שאני אצלם וידאו של הבעיה.
צילמתי, נתנו לי תשובה לא רלוונטית (לגבי הטענה של המכשיר, כאשר המכשיר בכלל לא נטען אלא פועל על בטריות AA), עניתי להם שזה לא רלוונטי, אז חזרו אלי עם 3 אפשרויות, לקבל החזר כספי כקרדיט באתר, ככסף חזרה לכרטיס אשראי, או שישלחו לי משקל חדש חינם. בחרתי שישלחו לי משקל חדש חינם, ואמרו לי שהם ישלחו.
זמן התגובה שלהם היה בכל פעם כמה שעות. אני חושב שבהינתן שהם ישלחו בזמן סביר משקל חדש הטיפול שלהם בעניין יהיה סביר. אני מחכה לשמוע שהם שלחו לי משקל חדש.
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
@psibeast
·תודה כל התגובה...
לא ביקשו שתשלח את המשקך הישן בחזרה?
·תודה כל התגובה...
לא ביקשו שתשלח את המשקך הישן בחזרה?
לי יש ניסיון מעולה איתם בשירות לקוחות.
הזמנתי פעם אחת פנס והגיע תקול, שמו לי זיכוי בארנק האתר כי בכל מקרה תכננתי רכישה נוספת אז הוספתי אותו להזמנה (כדי שלא ישלחו בלי מספר מעקב).
במקרה אחר הזמנתי מכונת גילוח מומלצת (עשרות אם לא מאות הזמינו מהארץ) והמטען שלה היה תקול. הטעין למשך שעתיים ואז הפסיק. זהו.
צילמתי להם וידאו כשביקשו ושלחו לי מכונת גילוח חדשה בקופסה. לא רק את המטען, הכל!
לא ביקשו שאשלח שום דבר בחזרה. אז בעצם יש לי מכונה ספייר בצד עם התוספות עם מטען אחד.
הזמנתי פעם אחת פנס והגיע תקול, שמו לי זיכוי בארנק האתר כי בכל מקרה תכננתי רכישה נוספת אז הוספתי אותו להזמנה (כדי שלא ישלחו בלי מספר מעקב).
במקרה אחר הזמנתי מכונת גילוח מומלצת (עשרות אם לא מאות הזמינו מהארץ) והמטען שלה היה תקול. הטעין למשך שעתיים ואז הפסיק. זהו.
צילמתי להם וידאו כשביקשו ושלחו לי מכונת גילוח חדשה בקופסה. לא רק את המטען, הכל!
לא ביקשו שאשלח שום דבר בחזרה. אז בעצם יש לי מכונה ספייר בצד עם התוספות עם מטען אחד.
בתור אחד עם ניסיון איתם , שעות שעות שעות , יותר גרוע מלחכות לנציג בהוט , ועד שמגיע התור שלך אתה לא ליד המחשב בכלל .
באמת זה שוב מקום לציין את השירות של אמזון , גם עם עולה טיפה יותר , השירות הוא הכי חשוב !
באמת זה שוב מקום לציין את השירות של אמזון , גם עם עולה טיפה יותר , השירות הוא הכי חשוב !
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
MikMak ,
מה הקטע של לחכות שעות בצאט?
פותחים שיחה במערכת שלהם ומתכתבים איתם על הבעיה.
הם עונים תמיד. (מניסיון שלי).
מה הקטע של לחכות שעות בצאט?
פותחים שיחה במערכת שלהם ומתכתבים איתם על הבעיה.
הם עונים תמיד. (מניסיון שלי).
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם לי יש ניסיון מעולה איתם.
מענה מהיר תוך כמה שעות, שירות טוב מאד ובטח שבהשוואה לכל אתר סיני אחר.
מוצר אחד שהגיע עם מטען שבור - ביקשתי זיכוי חלקי על המטען וקיבלתי מיד, מוצר אחר הגיע פגום והציעו לשלוח חדש או לזכות וחבילה אחת שאבדה בדואר ישראל נשלחה מחדש תוך זמן סביר.
מענה מהיר תוך כמה שעות, שירות טוב מאד ובטח שבהשוואה לכל אתר סיני אחר.
מוצר אחד שהגיע עם מטען שבור - ביקשתי זיכוי חלקי על המטען וקיבלתי מיד, מוצר אחר הגיע פגום והציעו לשלוח חדש או לזכות וחבילה אחת שאבדה בדואר ישראל נשלחה מחדש תוך זמן סביר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73345
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לי לעומת זאת יש ניסיון לא מזהיר איתם. הזמנתי לבת שלי משם פלאפון, הגיע DOA (לא עבד ישירות מהקופסא). יצרתי קשר, הציעו כל מיני הצעות (תוציא ותכניס בטריה, תטעין 24 שעות וכו וכו), אחרי כל זה הציעו לזכות אם אחזיר את המוצר אליהםץ העלות של המשלוח חזרה הפכה את כל העיניין לממש לא משתלם ובנוסף נתנו זיכוי לקניה אצלהם ולא כסף חזרה.
אולי אני מפונק, אבל בהשוואה לשירות שאני מקבל באמזון - זה היה די טרטור.
אולי אני מפונק, אבל בהשוואה לשירות שאני מקבל באמזון - זה היה די טרטור.