פטיפון עם יציאת USB
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
קיבלתי מתנה פטיפון תוצרת אודיו טכניקה דגם ATLP60USB
אני תוהה האם כדאי אולי לפני שאני משתמש בו לשדרג לדגם ATPL120USB
יש לי כמה מאות תקליטים במצב כמו חדש שאין לי כל אפשרות לנגן אותם כעת בהעדר מגבר מתאים.
(יש לי עדיין פטיפון הנעה ישירה של טכניקס דגם SLQ33 שהבאתי פעם מארה"ב שדורש שנאי להפעלה בארץ אבל אין לי מגבר עם כניסת פונו)
האם הדגמים האלה של אודיו טכניקה שווה להתעסק איתם בכלל או שאני אתאכזב מהתוצאה?
אני תוהה האם כדאי אולי לפני שאני משתמש בו לשדרג לדגם ATPL120USB
יש לי כמה מאות תקליטים במצב כמו חדש שאין לי כל אפשרות לנגן אותם כעת בהעדר מגבר מתאים.
(יש לי עדיין פטיפון הנעה ישירה של טכניקס דגם SLQ33 שהבאתי פעם מארה"ב שדורש שנאי להפעלה בארץ אבל אין לי מגבר עם כניסת פונו)
האם הדגמים האלה של אודיו טכניקה שווה להתעסק איתם בכלל או שאני אתאכזב מהתוצאה?
ה- SL-Q33 הוא יופי של פטיפון. באמת!
שום פטיפון בסיסי, בטח לא ה- Audio Technica הרדוד, לא יתקרבו לאיכות שהוא יכול לספק, ואם אני מבין נכון ממדריך המשתמש - אפשר להתאים אותו לרשת 220V בסיבוב מברג.
הוסף בינו ובין ההגברה הקיימת שלך קדם מגבר לפטיפון, משומש - בכ- 400-600 ש"ח, ואתה מסודר
שום פטיפון בסיסי, בטח לא ה- Audio Technica הרדוד, לא יתקרבו לאיכות שהוא יכול לספק, ואם אני מבין נכון ממדריך המשתמש - אפשר להתאים אותו לרשת 220V בסיבוב מברג.
הוסף בינו ובין ההגברה הקיימת שלך קדם מגבר לפטיפון, משומש - בכ- 400-600 ש"ח, ואתה מסודר
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ה-SL-QD33 הוא דגם כניסה זול וקל משקל - לא בדיוק טכניקס במיטבה - אבל יש להניח שאפילו הוא טוב יותר מהאודיו טכניקה המודרניים הנ"ל. הוא יעבוד ללא בעיה עם שנאי שעולה כ-30-40 שקל (כפי שאתה טוען שעבד בעבר). אי לכך גם אני ממליץ להשתמש בו ולהוסיף קדם מגבר קטן ויעודי לפטיפון. אפשר משומש כדי לחסוך, רק צריך שיהיה מצאי... לגבי המלצות: יש מוצרים של פרוג'קט, קיימברידג', NAD - כולם נחשבים טובים (בטח יש גם אחרים, זה מה שעולה לי בראש כרגע).
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

אוקיי, אני רוצה לנקות אותו לפני שאנסה להפעיל אחרי הרבה שנים ללא פעילות.
אם אני מרים את הצלחת כדי לנקות ולשמן את הציר, יש להחזיר את הצלחת חזרה בצורה מסויימת או סתם להניח חזרה על הציר ?
הרמתי את הצלחת וניקיתי היטב מתחת, אלא שכעת אחרי שהחזרתי את הצלחת ה יא לא מסתובבת יותר.
אולי הנחתי בצורה לא נכונה ?
אם אני מרים את הצלחת כדי לנקות ולשמן את הציר, יש להחזיר את הצלחת חזרה בצורה מסויימת או סתם להניח חזרה על הציר ?
הרמתי את הצלחת וניקיתי היטב מתחת, אלא שכעת אחרי שהחזרתי את הצלחת ה יא לא מסתובבת יותר.
אולי הנחתי בצורה לא נכונה ?
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

http://www.vinylengine.com/turntable_fo ... hp?t=39937
מצאתי פוסט שמתייחס לבעייה כמו שלי, אלא שלא הצלחתי להבין מה דרך הפתרון המוצעת.
מצאתי פוסט שמתייחס לבעייה כמו שלי, אלא שלא הצלחתי להבין מה דרך הפתרון המוצעת.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

הטכניקס כנראה סיים את חייו. אני לא הולך להשקיע בלתקן אותו.
השאלה כעת מה לעשות עם ה- ATLP60USB שעדיין לא פתחתי אותו ויש לי עד יום שישי אפשרות להחליף.
החנות היא http://www.funkydj.co.il/
האם יש פטיפון אחר שכדאי לקחת אצלם אפילו כזה שדורש מגבר פונו-סטייג' נפרד על מנת שההשקעה תהייה כדאית מבחינת התוצאה ?
השאלה כעת מה לעשות עם ה- ATLP60USB שעדיין לא פתחתי אותו ויש לי עד יום שישי אפשרות להחליף.
החנות היא http://www.funkydj.co.il/
האם יש פטיפון אחר שכדאי לקחת אצלם אפילו כזה שדורש מגבר פונו-סטייג' נפרד על מנת שההשקעה תהייה כדאית מבחינת התוצאה ?
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

בהעדר תגובות ומאחר ש14 הימים שניתן להחליף הסתיימו היום , שידרגתי את הפטיפון לדגם ATLP120USB.
האם כדאי לשדרג את ראש הפטיפון ? אם כן איזה דגם יתאים לפטיפון ברמה הזאת? איפה כדאי לקנות?
יש לי אפשרות לקנות ראש אחר בNY (מישהו מגיע משם עוד 3 ימים)
האם כדאי לשדרג את ראש הפטיפון ? אם כן איזה דגם יתאים לפטיפון ברמה הזאת? איפה כדאי לקנות?
יש לי אפשרות לקנות ראש אחר בNY (מישהו מגיע משם עוד 3 ימים)
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
כל טכנאי טוב יכול לתקן את הרסיבר, תלוי באיזה אזור אתה מעדיף. לא שאני מכיר טכנאים בכל האזורים, אבל ודאי יש אחרים שכן.
לשאלה השניה, אני לא מכיר מגבר שלא ניתן לחבר אליו רמקולים וכמעט לא מכיר כזה שאין לו יציאת אזניות ...
לשאלה השניה, אני לא מכיר מגבר שלא ניתן לחבר אליו רמקולים וכמעט לא מכיר כזה שאין לו יציאת אזניות ...
.Anything can be done, but it's only done if it's done