האם ספורט 1 וספורט 2 נכנס היום לסלקום?
- IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
@EliavMe
·
סלקוםTV מוצר מצוין ונקודת המוצא היא
שזה עדיין לא מוצר מוגמר
רק בחודש וחצי - חודשיים האחרונים , נפתחו ערוצי לייף סטייל, נפתחו ערוצים ברוסית, עלו עוד ערוצי ספורט
יש מו"מ עם HBO, התחילו לעלות סדרות של FOX, התחיל שיתוף פעולה עם אפל TV ועוד..
הכיוון ברור והוא לא רע בכלל
·
סלקוםTV מוצר מצוין ונקודת המוצא היא
שזה עדיין לא מוצר מוגמר
רק בחודש וחצי - חודשיים האחרונים , נפתחו ערוצי לייף סטייל, נפתחו ערוצים ברוסית, עלו עוד ערוצי ספורט
יש מו"מ עם HBO, התחילו לעלות סדרות של FOX, התחיל שיתוף פעולה עם אפל TV ועוד..
הכיוון ברור והוא לא רע בכלל
הייתי בסלקום חצי שנה ולפני פחות משבוע עזבתי אותם והתחברתי להוט אך ורק בגלל שאין את ערוץ ספורט 1. ופתאום משום מקום הם חזרו אליי ואמרו לי שהערוצים נכנסו כמובן ללא היסוס חזרתי אליהם וקבעתי התקנה כי המוצר עצמו הרבה יותר טוב מהוט ללא ספק. איכות תמונה טובה יותר בערוצי עידן פלוס בעיקר, אין את כל הערוצים המיותרים וקל יותר לזפזפ, יותר סרטים בחינם, בהוט כל סרט רוצים 22 שקל, סדרות מעולות ובכלל עושה רושם טוב. מיד עם השינוי גם מהמשפחה שלי עברו לסלקום ועוד חברים מהעבודה.
החסרון שעם כמה ממרים ומהירות 100 מגה זה מתחיל להתקרב למחיר של הוט. בנתיים הם נותנים חצי שנה חבילת ספורט 5 ללא עלות אז זה יוצא סביר. אני קיבלתי גם אינטרנט 100 מגה ללא עלות לשנה.
החסרון שעם כמה ממרים ומהירות 100 מגה זה מתחיל להתקרב למחיר של הוט. בנתיים הם נותנים חצי שנה חבילת ספורט 5 ללא עלות אז זה יוצא סביר. אני קיבלתי גם אינטרנט 100 מגה ללא עלות לשנה.
·בני אתה מסלקום ,מאיזה סניף.benny123 כתב:EliavMe שים לב שערוצי הספורט 5 פתוחים חינם עד מרץ לאחר מכן חוזרים להיות בתשלום נוסף (לא משנה מתי התחברת זה הטבה לכלל הלקוחות עד מרץ).
ברוך השב, תהנה!...
נערך לאחרונה על ידי HT4 ב 16/12/2016 9:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

@EliavMe
·
לא
אבל אם אתה חובב את הג'אנר בסלקום משודר "רומא פשע מאורגן" של אותה הפקה ואותו במאי ובזמנים חופפים לסיפור של גומורה (רק שהסיפור מתרחש ברומא ולא בנפולי)
בעונה 2 של רומא פשע מאורגן - החבורה מרומא עושה "עסקים" עם הגומורה
·
לא
אבל אם אתה חובב את הג'אנר בסלקום משודר "רומא פשע מאורגן" של אותה הפקה ואותו במאי ובזמנים חופפים לסיפור של גומורה (רק שהסיפור מתרחש ברומא ולא בנפולי)
בעונה 2 של רומא פשע מאורגן - החבורה מרומא עושה "עסקים" עם הגומורה
- IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

@benny123
·
בני אל תתרגש
HT4 זה פרופיל שנפתח לפני יומיים ע"י עובד הוט
·
בני אל תתרגש