שלום לכולם,
רוצה לשתף אתכם במקרה שאני חווה עם hp בפעם השנייה רק עם מחשב אחר.
בתאריך 29.9 קיבלתי את המחשב הנ"ל- מחשב שאמור להיות אחת הטובים יותר של hp.
שקיבלתי אותו הבחנתי ברעשי פלסטיקה בזמן שאני פותח את המסך דבר שמאוד מאכזב לאור מחירו של המחשב.
יצרתי קשר עם hp בנוגע לכך ושלחו טכנאי לביתי שאמר שאולי הרעשים יחלפו עם הזמן ולא כדאי לפתוח את המחשב ולהחליף חלקים. כמובן שהעדפתי לוותר על פתיחת המחשב לאור הניסיון הגרוע עם הטכנאים של hp מעדיף שלא להחליף חלקים.
לאחר חודש וקצת. בתאריך 14.11 פתאום בזמן שאני משתמש במחשב החלו להופיע כל מיני שגיאות זיכרון 0x... למיניהם. ושהפעלתי את המחשב מחדש נתקלתי במסכים כחולים ולא הצלחתי להיכנס לווינדוס. - ניסיתי מצב בטוח , ניסיתי לשחזר עם מערכת ההפעלה ע"י רקברי, פירמוט המחשב. - שום דבר לא צלח. כמובן שישר עידכנתי את hp בעניין. ואלו אבחנו טלפונית תקלה בלוח האם והזמינו לוח חדש. שהגיע הלוח לאחר כמעט שבועיים (שבזמן זה הייתי ללא מחשב כלל) הגיע הטכנאי, הדליק את המחשב ואמר כי המחשב מתחמם והמאווררים רועשים מידי ואמר כי לא אמורים להיות כך ולדעתו כרטיס המסך נהרס כתוצאה מחימום יתר של המחשב ושיש להחליף את הלוח על מנת שיסתדר. הוסיף ואמר כי אינו בטוח ואמר לי לנסות לפרמט מחדש לאחר שהוריד את אפשרות ה uefi boot מהביוס. במקביל התקשר לhp ואמר להם להזמין מאווררים חדשים. לאחר מכן הלך. כמובן שניסיתי לפרמט מחדש אך ללא הועיל. לאחר כמה ימים התקשרו אליי מhp ואמרו לי שהמאווררים יגיעו רק ב29.12!! התעצבנתי מאוד שכן זה מחשב חדש ואני צריך לחכות זמן מטורף של מעל חודש לחלק. כמובן שיצרתי קשר עם שירות הלקוחות ופתאום לפתע המאווררים הגיעו לאחר ימים בודדים. ובאמת לאחר יומיים שהגיעו המאווררים הגיע הטכנאי עם לוח האם והמאווררים. החליף את המאווררים וניסה שוב להפעיל את המחשב. הטכנאי אמר שלא יודע אם זה לוח האם בוודאות ולכן צריך לפרמט קודם (למרות שאמר לי לפרמט ולא הצלחתי כמה פעמים עם דיסק מקורי של hp שקיבלתי עם המחשב וiso של מיקרוסופט). בנוסף אמר לי שלא יוכל גם להחליף את לוח האם וגם לפרמט ולכן אצטרך לבחור מה אני מעדיף. לאחר מכן אמר שאם אני רוצה שיתקן את המחשב הוא יצטרך לקחת אותו אליו הביתה ולהחזיר לי יום למחרת.
אכן יום למחרת החזיר לי את המחשב לאחר שהחליף את הלוח כי התקלה אכן הייתה בלוח ולא במערכת ההפעלה.
לאחר שהחליף את הלוח טביעת האצבע לא עובדת כלל. לאחר שהמסך כבה שאינני משתמש במחשב כמה דק אם מעירים אותו המסך מרצד והעכבר והמקלדת לא מגיבים( צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי שיגיב), ברגע שאני מחבר את המטען למחשב יש רעש מוזר של זרם. ועוד דבר זה לחצן ההשתקה של הווליום מאיר גם שהמחשב כבוי.
את המחשב קיבלתי שהמכסה התחתון לא סגור. הטכנאי השאיר אותו חצי פתוח (עומד באוויר).
כמובן שעידכנתי את hp בעניין והם אמרו שכנראה במהלך ההתקנה הלוח נפגם ולכן יש להחליף לוח בשנית. ואולי יש להחליף כבל מסך. על רעש הזרמים אמרו שלא יכולים לשלוח טכנאי אבל ישלחו לי מטען נוסף שאבדוק ואז אם זה לא יעזור ישלחו לי טכנאי.
אני שואל את עצמי מה שווה האחריות עד הבית אם המחשב נלקח למעבדה ומה היא בכלל שווה אם אני ממתין לחלקים כל פעם ובנוסף הטכנאי ש"מתקן" את המחשב לא בודק אותו כמו שצריך לאחר ה"תיקון"? אני לא מוכן יותר לתקן את המחשב שכן כל תיקון גורר אחריו מספר תקלות חדשות וזאת כנראה לאור הטכנאים המקצועיים של hp / החלפים האיכותיים שלהם. זה קורה באופן סדרתי גם עם המחשב הקודם שהיה לי (השרשור מופיע כאן בפורום).
hp לטענתם לא מוכנים לעשות דבר מעבר לתיקונים. רק שהאחריות שלהם לא שווה שום דבר. אם ניתן לקרוא לזה אחריות בכלל.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, מה הייתם עושים ? ואם מישהו חווה את מה שאני חווה כבר פעמיים?
תקלות במחשב hp zbook studio 15
אורי, קנית מחשב של HP אחרי הסאגה הקודמת שלך איתם?
עצוב מאוד לשמוע שככה מתנהל השירות והתמיכה של HP...
לצערי אין לי תובנה להציע לך, מלבד לתת בראש לשירות/תמיכה של HP, כי מדובר על תקלות משמעותיות ומה שנראה עבודה חובבנית (הקורא טביעות אצבע בטח לא עובד כי הטכנאי שכח לחבר אותו ללוח אם).
אני יכול להעיד מניסיון שלי עם דל, שלא הייתי צריך להמתין להזמנת חלקים (החליפו לי ולאחותי מסך, לוח אם, מאוורים, דיסק קשיח, CD-ROM, ואפילו את הבאזל) בשביל זה יש מחסן עם חלפים...
כמו כן, ברגע שטכנאי בא אלי הביתה עם חלק שהוזמן (והחליפו לי כמעט כל חלק במחשב), המדיניות היא להחליף את החלק הישן בחדש, כי הטכנאי כבר הגיע ופירק את המחשב, אז חבל על העבודה שלו וחבל אם יצטרך להגיע שוב לתקן...
עצוב מאוד לשמוע שככה מתנהל השירות והתמיכה של HP...
לצערי אין לי תובנה להציע לך, מלבד לתת בראש לשירות/תמיכה של HP, כי מדובר על תקלות משמעותיות ומה שנראה עבודה חובבנית (הקורא טביעות אצבע בטח לא עובד כי הטכנאי שכח לחבר אותו ללוח אם).
אני יכול להעיד מניסיון שלי עם דל, שלא הייתי צריך להמתין להזמנת חלקים (החליפו לי ולאחותי מסך, לוח אם, מאוורים, דיסק קשיח, CD-ROM, ואפילו את הבאזל) בשביל זה יש מחסן עם חלפים...
כמו כן, ברגע שטכנאי בא אלי הביתה עם חלק שהוזמן (והחליפו לי כמעט כל חלק במחשב), המדיניות היא להחליף את החלק הישן בחדש, כי הטכנאי כבר הגיע ופירק את המחשב, אז חבל על העבודה שלו וחבל אם יצטרך להגיע שוב לתקן...
@הקרנף
הטכנאי בטוח לא חיבר את טביעת האצבע כי ההתקן לא מזוהה במנהל ההתקנים ולא משנה כמה אתה מתקין דרייברים עדיין כלום.
זו לא פחות מחובבנות. ועוד דבר שגרם לי להגיע לתובנה זאת זה שהטכנאי שם משחה טרמית על משחה יבשה שהחליף את המאווררים,
שימוש במברגה כדי להבריג חלקים בתוך המחשב. ההברגות החיצונית כבר שחוקות דרך אגב.
לא ברור לי איך עושים דבר כזה.
@mp3 תקלות יכולות לקרות במחשבים. אבל תקלות שנגרמות שתוצאה מרשלנות של הטכנאים זה כבר מקומם ומעצבן ועוד בפעם השנייה ועל ידי חברה אחרת.אני לא צריך לבזבז את הזמן שלי ולהענש בגלל טעויות שלהם. לא ייתכן שמחשב חוזר מתיקון עם תקלות חדשות ולא ייתכן שהמחשב חוזר פתוח בחלקו התחתון זה הזוי המצב הזה. את האמון שלי בhp איבדתי כבר מזמן. בייחוד לאחר שאמרו לי שבמחשב הזה אני מקבל אחריות שהיא טובה יותר ומסופקת על ידי טלדור אבל מסתבר שגם הטכנאים שלהם לא מבינים עניין במחשבים. לפי איך שזה נראה כל אחד יכול להיות טכנאי.
שורה תחתונה אני חוזר שוב ללולאה האינסופית שבה הייתי כבר עם המחשב הקודם ממנה אני לא אצא אלא אם כן אגש איתם לבית משפט.
כל עוד לא יחליפו את הטכנאים/ יכשירו אותם בצורה טובה יותר דבר לא ישתנה ואני בטוח שאני לא המקרה היחיד.
הטכנאי בטוח לא חיבר את טביעת האצבע כי ההתקן לא מזוהה במנהל ההתקנים ולא משנה כמה אתה מתקין דרייברים עדיין כלום.
זו לא פחות מחובבנות. ועוד דבר שגרם לי להגיע לתובנה זאת זה שהטכנאי שם משחה טרמית על משחה יבשה שהחליף את המאווררים,
שימוש במברגה כדי להבריג חלקים בתוך המחשב. ההברגות החיצונית כבר שחוקות דרך אגב.
לא ברור לי איך עושים דבר כזה.
@mp3 תקלות יכולות לקרות במחשבים. אבל תקלות שנגרמות שתוצאה מרשלנות של הטכנאים זה כבר מקומם ומעצבן ועוד בפעם השנייה ועל ידי חברה אחרת.אני לא צריך לבזבז את הזמן שלי ולהענש בגלל טעויות שלהם. לא ייתכן שמחשב חוזר מתיקון עם תקלות חדשות ולא ייתכן שהמחשב חוזר פתוח בחלקו התחתון זה הזוי המצב הזה. את האמון שלי בhp איבדתי כבר מזמן. בייחוד לאחר שאמרו לי שבמחשב הזה אני מקבל אחריות שהיא טובה יותר ומסופקת על ידי טלדור אבל מסתבר שגם הטכנאים שלהם לא מבינים עניין במחשבים. לפי איך שזה נראה כל אחד יכול להיות טכנאי.
שורה תחתונה אני חוזר שוב ללולאה האינסופית שבה הייתי כבר עם המחשב הקודם ממנה אני לא אצא אלא אם כן אגש איתם לבית משפט.
כל עוד לא יחליפו את הטכנאים/ יכשירו אותם בצורה טובה יותר דבר לא ישתנה ואני בטוח שאני לא המקרה היחיד.