הרסתי לעצמי את הסאב :-( אולי תוכלו לעזור :-)
שלום רב
רכשתי ב EBAY את מערכת הרמקולים
Polk TL1600
לצערי לא שמתי לב שהסאב צריך מתח 120V ולא 230V
וחיברתי אותו לחשמל
פתחתי אותו ויש לו פיוז שרוף
F2AL250V
זה מה שחרוט על הפיוז
את הפיוז אני מניח שאמצע בחנויות
השאלה מה עוד יכול להישרף ולהרס?
Polk TL1600
וחיברתי אותו לחשמל
F2AL250V
זה מה שחרוט על הפיוז
השאלה מה עוד יכול להישרף ולהרס?
- Batman_HT
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- שם מלא: kebforix
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
@kkdd
היי
הפיוז נועד להגן על המעגלים החשמליים מפני מקרים כאלה , שים לב שF2AL250V , מסמל פיוז של 2A (נשרף אם עובר דרכו זרם גבוה יותר) , ולכן יש סיכוי שרק שם התקלה , תנסה להחליף ותראה מה קורה.
מעבר לזה הסאב הוא אקטיבי ולכן כולל מערכת הגברה , וקרוסאובר לתדרים , אם עדיין לא יעבוד ואין לך רקע טכני שים את זה במעבדת אלקטורניקה לאיבחון ותיקון התקלה
בהצלחה
היי
הפיוז נועד להגן על המעגלים החשמליים מפני מקרים כאלה , שים לב שF2AL250V , מסמל פיוז של 2A (נשרף אם עובר דרכו זרם גבוה יותר) , ולכן יש סיכוי שרק שם התקלה , תנסה להחליף ותראה מה קורה.
מעבר לזה הסאב הוא אקטיבי ולכן כולל מערכת הגברה , וקרוסאובר לתדרים , אם עדיין לא יעבוד ואין לך רקע טכני שים את זה במעבדת אלקטורניקה לאיבחון ותיקון התקלה
בהצלחה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מניסיוני עם שני סאבים אחרים של קרובי משפחה, אם קיים פיוז הגנה והוא נשרף - שם תסתכם הבעיה שלך.kkdd כתב:שלום רב
Polk TL1600
וחיברתי אותו לחשמל
F2AL250V
זה מה שחרוט על הפיוז
השאלה מה עוד יכול להישרף ולהרס?...
תחליף ותבדוק, לדעתי יצאת בזול.
תודה רבה על כל התשובות
אכן, החלפתי את הפיוז (עלות 2 שקלים)
רכשתי שנאי ל 110V (עלות 30 שקלים)
כאשר חיברתי לחשמל, הסאב נדלק, לא חיברתי למערכת, רק לחשמל, אבל הוציא קול מעומעם, גם שהווליום הכי נמוך (ושוב, לא מחובר למערכת) הוא הוציא קול מעומעם של באס
לאחר 2-3 דקות הפיץ ריח שרוף שיוצא מהשנאי, הפיוז עדיין תקין אבל הרמקול כבר לא מגלה סימני חיים וגם מנורת הביקרות של הסאב לא דולקת
כאשר חיברתי לחשמל, הסאב נדלק, לא חיברתי למערכת, רק לחשמל, אבל הוציא קול מעומעם, גם שהווליום הכי נמוך (ושוב, לא מחובר למערכת) הוא הוציא קול מעומעם של באס
לאחר 2-3 דקות הפיץ ריח שרוף שיוצא מהשנאי, הפיוז עדיין תקין אבל הרמקול כבר לא מגלה סימני חיים וגם מנורת הביקרות של הסאב לא דולקת
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
OUCHkkdd כתב:תודה רבה על כל התשובות
לאחר 2-3 דקות הפיץ ריח שרוף שיוצא מהשנאי, הפיוז עדיין תקין אבל הרמקול כבר לא מגלה סימני חיים וגם מנורת הביקרות של הסאב לא דולקת...
לא נעים.
לא יושב לי טוב שרכשת שנאי ב 30ש"ח, נראה לי שהגברה של SUB צריכה שנאי יותר רציני שתומך בכמות ההספק W שהוא דורש (לפי הפיוז של ה 2A וזה שהמכשיר במקור 110V הייתי אומר שיש לו הספק של לפחות 200W +- ). ***אחרי בדיקה רשום על הSUB הספק 100W
אולי לא הגדרת את השנאי נכון.
לאיזה פיוז החלפת ?, אני אישית הייתי שם אחד של 120/110V ו 2A וגם FAST
בנוסף אחרי שתעבור על כל ההודעה שלי למעלה ועדיין אין תוצאה, צלם בבקשה את הלוח אם של ה SUB ונראה אם נוכל לעזור מפה.
עוד משהו שיוכל לעזור:
הנה קישור למוכר שמוכר את הלוח אם שלך שמתאים ל230V
http://www.ebay.com/itm/POLK-AUDIO-TL-1 ... Sw4GVYQb3j
תבדוק רק מול מגבר בצורה פאסיבית שהרמקול עצמו עוד עובד (מנגן)
המערכת עצמה מאוד זולה ביחס למחיר שהוא שם על הלוח אם של זה, דבר איתו כדי שיתן מחיר הוגן למשלוח ולמוצר יחדיו.
אולי לא הגדרת את השנאי נכון.
לאיזה פיוז החלפת ?, אני אישית הייתי שם אחד של 120/110V ו 2A וגם FAST
בנוסף אחרי שתעבור על כל ההודעה שלי למעלה ועדיין אין תוצאה, צלם בבקשה את הלוח אם של ה SUB ונראה אם נוכל לעזור מפה.
עוד משהו שיוכל לעזור:
הנה קישור למוכר שמוכר את הלוח אם שלך שמתאים ל230V
http://www.ebay.com/itm/POLK-AUDIO-TL-1 ... Sw4GVYQb3j
תבדוק רק מול מגבר בצורה פאסיבית שהרמקול עצמו עוד עובד (מנגן)
המערכת עצמה מאוד זולה ביחס למחיר שהוא שם על הלוח אם של זה, דבר איתו כדי שיתן מחיר הוגן למשלוח ולמוצר יחדיו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·kkdd כתב:תודה רבה על כל התשובות
לאחר 2-3 דקות הפיץ ריח שרוף שיוצא מהשנאי, הפיוז עדיין תקין אבל הרמקול כבר לא מגלה סימני חיים וגם מנורת הביקרות של הסאב לא דולקת...
מה זה שנאי ב 30 ש"ח מה זו מנורה? זה מגבר בעל הספר מכובד.
קנה כזה
http://www.amperel.co.il/items/690760-% ... 7%90%D7%9C
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אז עכשיו גם הרסת את השנאי.kkdd כתב:תודה רבה על כל התשובות
תעצור שניה, בוא תתייעץ איתנו לפני המכה הבאה.