לא מריץ סרט 4K
-
SHALEVLEDANI
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום קניתי טלוזיה 55 אינץ 4K הורדתי סרט 4K למחשב הבעיה שהמחשב לא מנגן תסרט יש רק קול בלי תמונה התמונה נתקעת
http://www.geforce.com/hardware/desktop ... ifications
זה הקישור לכרטיס מסך שלי
וזה המפרט של המחשב:
מעבד: intel (R) core (TM)2 quad cpu Q8400 @2.66GHz 2.67GHz
זיכרון ראם: 4 גיגה
סוג מערכת: מערכת הפעלה 32 סיביות
תודה לעוזרים
http://www.geforce.com/hardware/desktop ... ifications
זה הקישור לכרטיס מסך שלי
וזה המפרט של המחשב:
מעבד: intel (R) core (TM)2 quad cpu Q8400 @2.66GHz 2.67GHz
זיכרון ראם: 4 גיגה
סוג מערכת: מערכת הפעלה 32 סיביות
תודה לעוזרים
-
SHALEVLEDANI
-
- חבר שרק התחיל

·אז מה אני יוכל לעשות בשביל לראות באיכות הזאת כרטיס מסך להחליף?toxin כתב:המחשב שלך חלש מדי כדי להריץ סרט ברזולוציה כזאת....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה יכול לקנות כרטיס מסך כגון RX460 או GTX1050, בערך - 550-650 שקל, שניהם תומכים בצורה המלאה ביותר כיום בפורמטי ה-4K.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
SHALEVLEDANI
-
- חבר שרק התחיל

·תודה רבה אני לא יצטרך להחליף גם מעבד?IamEzio כתב:אתה יכול לקנות כרטיס מסך כגון RX460 או GTX1050, בערך - 550-650 שקל, שניהם תומכים בצורה המלאה ביותר כיום בפורמטי ה-4K....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא, כרטיס המסך עושה את הפענוח.
הדבר היחיד הוא שאם תרצה לעשות מנוי לנטפליקס ולראות וידאו ב-4K, אז לטענתם כרגע דרוש מעבד Core i מסדרה 7, עקרונית אין באמת סיבה להגבלה הזאת כי כרטיסי המסך כמו שאמרתי מהדור האחרון תומכים בפורמטים הדרושים, אז זה סימן שאלה כרגע. חוץ מזה כל תוכן שקיים באינטרנט אמור להתנגן על כרטיסי המסך הזה ולא על ידי המעבד, ככה שהוא לא מגבלה אמיתית.
הדבר היחיד הוא שאם תרצה לעשות מנוי לנטפליקס ולראות וידאו ב-4K, אז לטענתם כרגע דרוש מעבד Core i מסדרה 7, עקרונית אין באמת סיבה להגבלה הזאת כי כרטיסי המסך כמו שאמרתי מהדור האחרון תומכים בפורמטים הדרושים, אז זה סימן שאלה כרגע. חוץ מזה כל תוכן שקיים באינטרנט אמור להתנגן על כרטיסי המסך הזה ולא על ידי המעבד, ככה שהוא לא מגבלה אמיתית.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
-
SHALEVLEDANI
-
- חבר שרק התחיל

·הבנתי עזרתה לי מאוד אחי תודה רבה זה מה שאני יעשה יקנה תכרטיס שאמרתה לי תודה רבה מכל הלבIamEzio כתב:לא, כרטיס המסך עושה את הפענוח.
הדבר היחיד הוא שאם תרצה לעשות מנוי לנטפליקס ולראות וידאו ב-4K, אז לטענתם כרגע דרוש מעבד Core i מסדרה 7, עקרונית אין באמת סיבה להגבלה הזאת כי כרטיסי המסך כמו שאמרתי מהדור האחרון תומכים בפורמטים הדרושים, אז זה סימן שאלה כרגע. חוץ מזה כל תוכן שקיים באינטרנט אמור להתנגן על כרטיסי המסך הזה ולא על ידי המעבד, ככה שהוא לא מגבלה אמיתית....
-
SHALEVLEDANI
-
- חבר שרק התחיל

הבעסה מנטפליקס שאין תרגום בעברית קצת מבאס יש לי אותו על הטלוויזיה מותקן יש שם סרטי טבע ב4K?