קביעת פרמטרים ידניים במודול תריס של FIBARO..

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
smargi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ברשותי כמה מודלים של FIBARO עבור תריסים מחוברים לקונטרולר מדגם VERA PLUS לאחר כיול המודלים ראיתי שבכמה מהם הוא לא מצליח לקרוא במדוייק את הנתונים לגבי סגירה ופתיחה ומהלך התריס ומראה במצב סגור/פתוח שנשארו כמה אחוזים נוספים למרות שזה לא המצב.. שאלתי היא..

1. האם ניתן לקבוע באופן ידני את מהלך התריס ומתי הוא פתוח או סגור כדי לאפס את הסקאלה של האחוזים נכון...?

2. יש לי תריס יחיד שכל הפסקת חשמל בבית מאבד את הכיול האם ניתן לקבוע גם שם ידנית כדי לשמור על הכיול גם לאחר הפסקת חשמל..?

תדה מראש..

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

1, האם יש יציבות בסטיה? כלומר, כשהתריס סגור הוא תמיד מדווח את אותם האחוזים או שיש וריאציה בין קריאה לקריאה? במידה וכן, יכול להיות שיש לך חופש איפשהו במנוע.

2. זה קרה גם לי ותוך כדי תהליך ה RMA זה פתאום הסתדר. זה לא קורה לך עם שאר התריסים?

smargi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

1. זה תמיד מראה את אותה אחוזים לגבי הסטייה..
2. תהליך RMA..?

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

לגבי 1, מוזר, אין לי רעיון מה יכולה להיות הבעיה.
RMA זה תהליך החזרת מוצר תקול לחנות. הייתי איתם בקשר ותוך כדי התהליך הבעיה הסתדרה.

יכול להיות שיש לך באמת יחידה תקולה, תנסה להחליף בין שתי יחידות וכך תדע אם הבעיה במנוע או ביחידה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”