יש לי כרטיס TV ישן, זוהה על ידי המחשב כ PV-957 (על הכרטיס יש מדבקה שרשום עליה LifeView).
המחשב שלי מריץ ויסטה.
לקח לי זמן עד שהתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אבל בסוף נראה שהצלחתי (במנהל ההתקנים נראה שהכל מותקן, TUNER).
לצערי, גם ה MCE וגם המדיה פורטל אומרים לי שלא זוהתה חומרת TUNER.
האם אני מפספס משהו?
אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.
מתקשה בהגדרת כרטיס TV ישן. זקוק לעזרה
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כן אתה מפספס. צר לי, אבל זה כרטיס שמקומו במוזיאון (רוצה עוד אחד? יש לי מיותר...)Sphere כתב:יש לי כרטיס TV ישן, זוהה על ידי המחשב כ PV-957 (על הכרטיס יש מדבקה שרשום עליה LifeView).
המחשב שלי מריץ ויסטה.
לקח לי זמן עד שהתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אבל בסוף נראה שהצלחתי (במנהל ההתקנים נראה שהכל מותקן, TUNER).
האם אני מפספס משהו?
אשמח מאוד לעזרתכם, תודה....
עד כמה שזכור לי הדרייברים שלו הם עבור WIN95
נראה לי כי ההתעסקות איתו מיותרת....
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כמו שרשמתי בהתחלה, ברור לי שזהו כרטיס ישן.shy כתב:כן אתה מפספס. צר לי, אבל זה כרטיס שמקומו במוזיאון (רוצה עוד אחד? יש לי מיותר...)Sphere כתב:יש לי כרטיס TV ישן, זוהה על ידי המחשב כ PV-957 (על הכרטיס יש מדבקה שרשום עליה LifeView).
המחשב שלי מריץ ויסטה.
האם אני מפספס משהו?
אשמח מאוד לעזרתכם, תודה....
עד כמה שזכור לי הדרייברים שלו הם עבור WIN95
נראה לי כי ההתעסקות איתו מיותרת.......
הדרייברים שלו הם עבור XP ו-2000 והותקנו בהצלחה כשאני מזהה ורואה אותם במסך ההתקנים של המחשב.
העניין שרק בתוכנות MP ו MCE אני מקבל הודעה שכאילו לא מותקנת אצלי חומרת TUNER.
שאלתי היתה האם יש צורך בהגדרה מיוחדת עבור תוכנות אלה או אולי אפילו יש תוכנה אחרת שתצליח לעבוד עם הכרטיס ולו בשל לבדוק את עניין שילוב המדיה סנטר שלי עם ה TV.
ברור לי שזהו כרטיס שגם אם יעבוד, הוא לא יתן לי מה שארצה ובטח שלא באיכות שארצה, אבל רוצה לבדוק את המערך בטרם ארכוש כרטיס טוב יותר.
שוב תודה.