חבילה תקועה במכס - נשלחה מאמזון ע"י I-Parcel
-
guy200
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
חברים אני אשמח לעצתכם:
רכשתי מכונת קפה מאמזון גרמניה במבצעים של בלק פריידי.
המכונה נשלחה בשיטת amazon global priority shipping דרך חברת I-Parcel. פירושו של דבר שהמיסים והמשלוח כלולים כבר בתשלום הקנייה. המשלוח האווירי דרך I-Parcel ואמור להגיע אלי הבייתה ע"י דואר חבילות.
לכאורה, החבילה אמורה לעבור בזריזות במכס, כי הרי המיסים שולמו מראש ע"י אמזון. בפועל, עפ"י הרישומים של אמזון ומס' המעקב שקבלתי מהם, החבילה נמצאת במכס, כבר שבוע, "בהמתנה לשחרור".
האם ישנה אפשרות ליצור קשר ישירות עם המכס? האם להמתין בתקווה שמשהו יקרה שם והמוצר ישוחרר?
מה אתם מציעים לעשות?
רכשתי מכונת קפה מאמזון גרמניה במבצעים של בלק פריידי.
המכונה נשלחה בשיטת amazon global priority shipping דרך חברת I-Parcel. פירושו של דבר שהמיסים והמשלוח כלולים כבר בתשלום הקנייה. המשלוח האווירי דרך I-Parcel ואמור להגיע אלי הבייתה ע"י דואר חבילות.
לכאורה, החבילה אמורה לעבור בזריזות במכס, כי הרי המיסים שולמו מראש ע"י אמזון. בפועל, עפ"י הרישומים של אמזון ומס' המעקב שקבלתי מהם, החבילה נמצאת במכס, כבר שבוע, "בהמתנה לשחרור".
האם ישנה אפשרות ליצור קשר ישירות עם המכס? האם להמתין בתקווה שמשהו יקרה שם והמוצר ישוחרר?
מה אתם מציעים לעשות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שלח מייל באנגלית ל:
[email protected]
ובקש קוד של דואר ישראל עבור החבילה.
האתר של i-parcel לא מסתנכרן מיידית עם הסטטוס בדואר שליחים, אלא בהפרש של יום-יומיים.
[email protected]
האתר של i-parcel לא מסתנכרן מיידית עם הסטטוס בדואר שליחים, אלא בהפרש של יום-יומיים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
guy200
- חבר פעיל מאוד

·אני כמובן שעשיתי את זה וקבלתי מהם מספר מעקב של דואר חבילות. אבל מה שאני מקבל באתר של הדואר זה הודעה שאין נתונים לגבי דבר הדואר הזה.pixies כתב:שלח מייל באנגלית ל:
[email protected]
האתר של i-parcel לא מסתנכרן מיידית עם הסטטוס בדואר שליחים, אלא בהפרש של יום-יומיים....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה אומר שזה כנראה עדיין במכס כפי שחשבת. צריך פשוט להמתין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם אני באותו סטאטוס - אין מה לעשות, רק לחכות. על סמך נסיון עבר של חברים פה זה אמור לקחת כשבוע עד שהחבילה תצא מהמכס (ועד אז לא יהיה שום מידע עליה בדואר)
המצב שלך עוד טוב. שלי תקועה מה-26 לחודש שעבר. אמזון כבר ויתרו לי על עלות המשלוח ומדובר בכרטיס זיכרון שעולה כ-30 אירו, כך שאין גם מיסים.
פשוט לא יאמן. פניתי ל-Iparcel והם נתנו לי מספר מעקב של הדואר הישראלי אבל לפי האתר של הדואר עדיין לא התקבל לגביו מידע.
זה לא יאמן. לקח לזה יומיים להגיע לארץ ותיכף זה כבר שלושה שבועות תקוע פה.
פשוט לא יאמן. פניתי ל-Iparcel והם נתנו לי מספר מעקב של הדואר הישראלי אבל לפי האתר של הדואר עדיין לא התקבל לגביו מידע.
זה לא יאמן. לקח לזה יומיים להגיע לארץ ותיכף זה כבר שלושה שבועות תקוע פה.
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 3 פעמים
לא יודע כמה זה כבר בירוקרטיה רגילה, יש לי 2 חבילות שכבר שבועיים במכס, אלו חבילות קטנות.
דווקא חבילה גדולה שנשלחה אחרי החבילות הקטנות עברה זריז במכס והגיעה לפני התאריך המשוער של אמאזון...
את החבילה הזאת שלחתי לירושלים והאחרות לגוש דן אז אולי זה גם קשור...
דווקא חבילה גדולה שנשלחה אחרי החבילות הקטנות עברה זריז במכס והגיעה לפני התאריך המשוער של אמאזון...
את החבילה הזאת שלחתי לירושלים והאחרות לגוש דן אז אולי זה גם קשור...
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
במקרה כזה אפשר לדרוש החזר כספי עבור המשלוח?
-
guy200
- חבר פעיל מאוד

אין סיבה לדרוש החזר על דמי משלוח כשהבעיה היא לא בשילוח אלא במכס בארץ. תביעות להחזרים יגרמו בסופו של דבר שאמזון וגופים מסחריים אחרים פשוט יפסיקו לשלוח לישראל.yakir_dayan כתב:במקרה כזה אפשר לדרוש החזר כספי עבור המשלוח?...