בהרחבה exodus חסר עונות
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
דווקא יש.
חוץ מזה, יש עוד הרחבות...
חוץ מזה, יש עוד הרחבות...
תודה
בדקתי במחשב נוסף עם מערכת הפעלה ליבראלק ושם אכן מופיעים העונות החדשות באנטומיה או המתים המהלכים.....
ניסיתי להסיר את ההרחבה ולהתקינה מחדש במחשב ששם ההרחבה לא מעודכנת (ריסבריי עם ליבראלק)
ועדיין חסרות העונות החדשות?
מה עוד אפשר לעשות?
בדקתי במחשב נוסף עם מערכת הפעלה ליבראלק ושם אכן מופיעים העונות החדשות באנטומיה או המתים המהלכים.....
ניסיתי להסיר את ההרחבה ולהתקינה מחדש במחשב ששם ההרחבה לא מעודכנת (ריסבריי עם ליבראלק)
ועדיין חסרות העונות החדשות?
מה עוד אפשר לעשות?
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
@TheWiz
·כבר הרבה זמן שאני מדבר על ה"תופעה" הזו, שלא ממש הצלחתי לרדת לעומקה עד הסוף.
אבי גם ניסה לעזור בנושא, הוא אומר שאצלו זה הסתדר, אבל בכל התקנות הקודי שביצעתי ,ממכשירים שונים, נקיים כמעט תמיד (אני מבצע כאלה פעם או פעמיים בשבוע לחברים או משפחה
בדר"כ מתקין את הויזארד של אבקסיס).
בעקרון אני מניח שמפני שכשמתקינים את הויזארד של אבקסיס בברירת מחדל של קיר הסדרות שלך מוגדר לסדרות משנת 2015, קורה פעמים רבות שעונות שלמות או חצאי עונות חסרים בצפיה באמצעות קיר הסדרות שלך.
דוגמאות: הפלאש נעצר בעונה שלישית פרק 16 (כבר הגיע לרביעית), סוכני שילד נעצר בפרק העשירי של העונה הקודמת, ויש לי עוד דוגמאות.
כדי לפתור את זה מה שאני עושה: אני מגדיר את שנת הסינון ל-2010, מסיר את ההתקנה של קיר הסדרות שלך, יוצא מהקודי (בדרך כלל מאתחל אותו), ואז מתקין אותה מחדש. זה לא פותר את הבעיה מיידית, אלא כעבור כמה זמן.
לומר את האמת, אישית, למרבה הצער, ולמרות שהיא נוחה מאוד, כר זמן רב שאני לא משתמש בקיר הסדרות שלך, בעיקר בגלל העניין.
·כבר הרבה זמן שאני מדבר על ה"תופעה" הזו, שלא ממש הצלחתי לרדת לעומקה עד הסוף.
אבי גם ניסה לעזור בנושא, הוא אומר שאצלו זה הסתדר, אבל בכל התקנות הקודי שביצעתי ,ממכשירים שונים, נקיים כמעט תמיד (אני מבצע כאלה פעם או פעמיים בשבוע לחברים או משפחה
בעקרון אני מניח שמפני שכשמתקינים את הויזארד של אבקסיס בברירת מחדל של קיר הסדרות שלך מוגדר לסדרות משנת 2015, קורה פעמים רבות שעונות שלמות או חצאי עונות חסרים בצפיה באמצעות קיר הסדרות שלך.
דוגמאות: הפלאש נעצר בעונה שלישית פרק 16 (כבר הגיע לרביעית), סוכני שילד נעצר בפרק העשירי של העונה הקודמת, ויש לי עוד דוגמאות.
כדי לפתור את זה מה שאני עושה: אני מגדיר את שנת הסינון ל-2010, מסיר את ההתקנה של קיר הסדרות שלך, יוצא מהקודי (בדרך כלל מאתחל אותו), ואז מתקין אותה מחדש. זה לא פותר את הבעיה מיידית, אלא כעבור כמה זמן.
לומר את האמת, אישית, למרבה הצער, ולמרות שהיא נוחה מאוד, כר זמן רב שאני לא משתמש בקיר הסדרות שלך, בעיקר בגלל העניין.
@cundason
·ניסיתי להסיר את קיר הסרטים, זה היה מוגדר אצלי מ 2010 ממזמן ,זה לא עזר בכלל
אכן אני שמתי לב שהשעון כלל אינו מסונכרן למרות שבהגדרות הכל מוגדר מדינה ואיזור
הסדרות החסרות באקסודוס אינן חסרות בקיר הסרטים אלא בהרחבה עצמה ורק בזו המותקנת על ריסבריי עם ליבראלק באחרות שמותקנת עליהם וינדוס או ריסבריי עם ליבראלק אחרים הכל עובד פיקס ומעודכן וגם השעון מעודכן
איך פותרים את הבעיה הזו?
·ניסיתי להסיר את קיר הסרטים, זה היה מוגדר אצלי מ 2010 ממזמן ,זה לא עזר בכלל
אכן אני שמתי לב שהשעון כלל אינו מסונכרן למרות שבהגדרות הכל מוגדר מדינה ואיזור
הסדרות החסרות באקסודוס אינן חסרות בקיר הסרטים אלא בהרחבה עצמה ורק בזו המותקנת על ריסבריי עם ליבראלק באחרות שמותקנת עליהם וינדוס או ריסבריי עם ליבראלק אחרים הכל עובד פיקס ומעודכן וגם השעון מעודכן
איך פותרים את הבעיה הזו?
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
cundason: מכיוון שעכשיו הכנסתי גם את הכתוביות לשרת, בקרוב אני יעשה עדכון מסיבי לקיר הסרטים/סדרות והתאמה לקודי 17.
סביר להניח שהבעיה תיפטר (ובעיות חדשות יצוצו
)
סביר להניח שהבעיה תיפטר (ובעיות חדשות יצוצו