ac3 בויסטה, הכיצד?
אין לי בכלל חץ ירוק.
אני מנסה לנגן י וי די מקורי.
יש אופציה לבדוק בלוח בקרה תחת sound אם המגבר שלי תומך ב AC3 ןב DTS
ע"י הוצאת צליל דיגיטלי. בבדיקה הזאת המגבר מזהה את הדיגיטל ומפעיל את כל הרמקולים. לכן בעיה בדרייבר או בהגדרות המגבר אין.
כנראה שמשהו בקודקים. ניסיתי להסיר ולהתקין ולא עזר. נכון לעכשיו כנראה כל ההסרות וההתקנות עשו איזה נזק מכיוון דכדהסרט מתנגן לא שומעים את הדיבורים אלא רק חלק מהסאונד משני הרמקולים הקדמיים.
מבחינת הקודקים מה שהיה מותקן זה AC3FILTER ו CCC.
איך מסדרים את הבעיה?
אני מנסה לנגן י וי די מקורי.
יש אופציה לבדוק בלוח בקרה תחת sound אם המגבר שלי תומך ב AC3 ןב DTS
ע"י הוצאת צליל דיגיטלי. בבדיקה הזאת המגבר מזהה את הדיגיטל ומפעיל את כל הרמקולים. לכן בעיה בדרייבר או בהגדרות המגבר אין.
כנראה שמשהו בקודקים. ניסיתי להסיר ולהתקין ולא עזר. נכון לעכשיו כנראה כל ההסרות וההתקנות עשו איזה נזק מכיוון דכדהסרט מתנגן לא שומעים את הדיבורים אלא רק חלק מהסאונד משני הרמקולים הקדמיים.
מבחינת הקודקים מה שהיה מותקן זה AC3FILTER ו CCC.
איך מסדרים את הבעיה?
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אם אתה רוצה לנגן DVD מהמחשב תנסה להתקין את POWER DVD הוא בא עם הכל ומאד נוח ופשוט.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
dondi - האם תוכל בבקשה לפרט מה בדיוק מותקן עכשיו אצלך.
אצלי יש את אותה הבעיה (המגבר לא מקבל סיגנל דולבי סראונד) כמו שתיארת, אני התקנתי את החבילה המלאה של kazza והבעיה קיימת.
כאשר התקנתי רק את ה ffdshow חלק מהסרטים לא מתנגנים תקין (חוסר במקודדים?)
אז אם תוכל לפרט במדויק איך ומה מותקן שזה עובד לך עכשיו - תודה מראש.
אצלי יש את אותה הבעיה (המגבר לא מקבל סיגנל דולבי סראונד) כמו שתיארת, אני התקנתי את החבילה המלאה של kazza והבעיה קיימת.
כאשר התקנתי רק את ה ffdshow חלק מהסרטים לא מתנגנים תקין (חוסר במקודדים?)
אז אם תוכל לפרט במדויק איך ומה מותקן שזה עובד לך עכשיו - תודה מראש.
אני חייב לציין שמנסיון שלי, ברגע שניסיתי להסיר ולהתקין קודקים שונים בכדי לפתור את הבעיה, הגעתי למצב ששום קובץ כבר לא רץ אצלי על מע' ההפעלה גם לאחר הסרה כוללת של כל הקודקים והתקנה מסודרת.
מזל שעשיתי GHOST לפני שהפכתי את המחשב לשפן נסיונות. ולכן קח בחשבון שיכול להיות שמשהו יעבוד רק אם התקנה נקיה.
השלבים :
1. יש לי כ. קול OB של REALTEK . הורדתי מהאתר שלהם את הדרייברים הרשמיים והתקנתי אותם.
2. התקנתי את חבילת המקודדים CCC.
3. חבילה זו כוללת גם מקודדי אודיו של FFDSHOW . נכנסתי להגדרות של הקודק הזה, ברשימת הקודקים יש AC3 ו DTS, בכל אחד מהם בחרתי לשימוש את SPDIF.
4. נכנסתי ללוח הבקרה -> SOUND .
5. בתוך הסאונד נגלה חלון עם 2 אייקונים, הראשון SPEAKER והשני REALTEK. בחרתי את השני ולחצתי על הכפתור SET AS DEFAULT . (אמור להופיע ליד ה REALTEK סימון וי בירוק קטן).
6. דאבל קליק על REALTEK. באחת הלשוניות מופיע חלון עם הגדרות של AC3, DTS ועוד משהו שניתן להוסיף וי לכל הגדרה. יש לסמן וי גם ב AC3 וגם ב DTS.
7. לאשר הכל.
8. להכניס די וי די למחשב, או להעלות סרט ששמור.
9. להוציא בירה מהמקרר.
10. להריץ את הסרט ולהירגע מהעבודה הקשה.
בהצלחה.
נ.ב. כל התיאור הוא מהזיכרון, אם משהו לא מדוייק, תבחר את האופציה הקרובה ביותר לתיאור.
מזל שעשיתי GHOST לפני שהפכתי את המחשב לשפן נסיונות. ולכן קח בחשבון שיכול להיות שמשהו יעבוד רק אם התקנה נקיה.
השלבים :
1. יש לי כ. קול OB של REALTEK . הורדתי מהאתר שלהם את הדרייברים הרשמיים והתקנתי אותם.
2. התקנתי את חבילת המקודדים CCC.
3. חבילה זו כוללת גם מקודדי אודיו של FFDSHOW . נכנסתי להגדרות של הקודק הזה, ברשימת הקודקים יש AC3 ו DTS, בכל אחד מהם בחרתי לשימוש את SPDIF.
4. נכנסתי ללוח הבקרה -> SOUND .
5. בתוך הסאונד נגלה חלון עם 2 אייקונים, הראשון SPEAKER והשני REALTEK. בחרתי את השני ולחצתי על הכפתור SET AS DEFAULT . (אמור להופיע ליד ה REALTEK סימון וי בירוק קטן).
6. דאבל קליק על REALTEK. באחת הלשוניות מופיע חלון עם הגדרות של AC3, DTS ועוד משהו שניתן להוסיף וי לכל הגדרה. יש לסמן וי גם ב AC3 וגם ב DTS.
7. לאשר הכל.
8. להכניס די וי די למחשב, או להעלות סרט ששמור.
9. להוציא בירה מהמקרר.
10. להריץ את הסרט ולהירגע מהעבודה הקשה.
בהצלחה.
נ.ב. כל התיאור הוא מהזיכרון, אם משהו לא מדוייק, תבחר את האופציה הקרובה ביותר לתיאור.