מי נותן השירות הכי טוב בארץ ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני חושב שאני רואה הכי פחות תלונות על LG בפורום, אם אני בכלל רואה תלונות עליהם. אולי הם נותנים שירות טוב (עושה רושם שהם היחידים שנותנים את השירות בעצמם ולא עשו אאוטסורסינג, יש לזה יתרון עצום כשהמתקין מביא את הטלויזיה במקום שליח ששם לך ארגז מנקר עיניים בפינה ועכשיו הארגז הזה ישכב שם כמה ימים אם לא יותר עד שיגיע המתקין) ואולי הם הכי אמינים. כך או כך, אם זה השיקול אז נראה לי שהייתי מהמר עליהם.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אם החליפו לו 3 טלויזיות ב-3 שנים זה נשמע לי כמו נקודה לטובת נותן השירות. תמיד יש תקלות, לא תמיד יש לקיחת אחריות.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·צודק, אבל אתה יודע, כמה טירחה היה עד שבאמת החליפו, הייתי מעדיף לא להכנס לזה בכלל. אתה צודק, לא כולם מוכנים לקחת אחריות. בגלל זה אנ ימעדיף את אמזון, כי איתם אין ויכוחים. מה שבמסגרת האחריות מטופל, ומה שלא - אז לא, נקודה.Malcontent כתב:אם החליפו לו 3 טלויזיות ב-3 שנים זה נשמע לי כמו נקודה לטובת נותן השירות. תמיד יש תקלות, לא תמיד יש לקיחת אחריות....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כמובן שעדיף בלי תקלות אבל אי אפשר להבטיח שזה יהיה המצב. תמיד יש יחידות תקולות והכל שאלה של סטטיסטיקה.
אני הייתי חושש להזמין טלויזיה מאמזון. הם אמנם אחלה מבחינת שירות לקוחות אבל לך תביא להם עכשיו את הטלויזיה לתיקון...
אני הייתי חושש להזמין טלויזיה מאמזון. הם אמנם אחלה מבחינת שירות לקוחות אבל לך תביא להם עכשיו את הטלויזיה לתיקון...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
יש לך גם את פנסוניק, היבואן נותן אחריות של 5 שנים על המסכים שלהם, והשירות עד כמה שיצא לי לקרוא בפורום בסדר גמור.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
גם לסוני בד"כ יש 5 שנים אחריות. יכול להיות שלא לכל הדגמים. דווקא עם אמזון זה לא בעיה, אתה יכול להחזיר מוצר עם דואר או חברת שילוח, ואמזון מחזירים את עלות המשלוח. הבעיה שבאמזון יש מעט טלפויזיות שנשלחות לארץ. עד היום ראיתי רק דגם אחד של סוני בגודל 49 אינץ' שנשלח. אגב עולה חצי ממה שעולה בארץ (כולל משלוח ומיסים)