מי נותן השירות הכי טוב בארץ ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
golanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

מתכווין לקנות מסך חדש . השקעה לא מבוטלת וקורא פה על טלויזיות יקרות שהולכות לפח בגלל אחריות מוגבלת ושירות לקוי .
מי לדעתכם נותן השירות הארוך והטוב ביותר שעושה את הקנייה לבטוחה יותר .
יש דירוג כזה ?
תודה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שאני רואה הכי פחות תלונות על LG בפורום, אם אני בכלל רואה תלונות עליהם. אולי הם נותנים שירות טוב (עושה רושם שהם היחידים שנותנים את השירות בעצמם ולא עשו אאוטסורסינג, יש לזה יתרון עצום כשהמתקין מביא את הטלויזיה במקום שליח ששם לך ארגז מנקר עיניים בפינה ועכשיו הארגז הזה ישכב שם כמה ימים אם לא יותר עד שיגיע המתקין) ואולי הם הכי אמינים. כך או כך, אם זה השיקול אז נראה לי שהייתי מהמר עליהם.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #3 

נראה לי אמזון :)))
ואם הזכירו כבר טלויזיות של LG, לחבר שלי אחד הוחלפו 3 טלויזיות ב-3 שנים. השירות בסדר, רק טלויזיות מתקלקלות... אולי סדרה הייתה לא טובה, אולי מזל, לא יודע, אבל אלה הן עובדות בשטח

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אם החליפו לו 3 טלויזיות ב-3 שנים זה נשמע לי כמו נקודה לטובת נותן השירות. תמיד יש תקלות, לא תמיד יש לקיחת אחריות.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

Malcontent כתב:אם החליפו לו 3 טלויזיות ב-3 שנים זה נשמע לי כמו נקודה לטובת נותן השירות. תמיד יש תקלות, לא תמיד יש לקיחת אחריות.
...
·צודק, אבל אתה יודע, כמה טירחה היה עד שבאמת החליפו, הייתי מעדיף לא להכנס לזה בכלל. אתה צודק, לא כולם מוכנים לקחת אחריות. בגלל זה אנ ימעדיף את אמזון, כי איתם אין ויכוחים. מה שבמסגרת האחריות מטופל, ומה שלא - אז לא, נקודה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

כמובן שעדיף בלי תקלות אבל אי אפשר להבטיח שזה יהיה המצב. תמיד יש יחידות תקולות והכל שאלה של סטטיסטיקה.
אני הייתי חושש להזמין טלויזיה מאמזון. הם אמנם אחלה מבחינת שירות לקוחות אבל לך תביא להם עכשיו את הטלויזיה לתיקון...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20190
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

יש לך גם את פנסוניק, היבואן נותן אחריות של 5 שנים על המסכים שלהם, והשירות עד כמה שיצא לי לקרוא בפורום בסדר גמור.

golanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

תודה רבה .

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

גם לסוני בד"כ יש 5 שנים אחריות. יכול להיות שלא לכל הדגמים. דווקא עם אמזון זה לא בעיה, אתה יכול להחזיר מוצר עם דואר או חברת שילוח, ואמזון מחזירים את עלות המשלוח. הבעיה שבאמזון יש מעט טלפויזיות שנשלחות לארץ. עד היום ראיתי רק דגם אחד של סוני בגודל 49 אינץ' שנשלח. אגב עולה חצי ממה שעולה בארץ (כולל משלוח ומיסים)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”