תובנה בעניין שילוח עם buy2usa:
חברה זו מביאה את החבילה (לאחר נחיתתה בישראל) לביתך בישראל באמצעות דואר ישראל. החבילה הולכת לבית המיון של הדואר שבימים אילו טובע באלפי טונות של חבילות ומשם מופץ לביתך. עדיף לדעתי לבחור חברה אחרת המשתמשת בחברות השליחיות שאינם דואר ישראל. טולי mustop או דילטס וכו... נמנעות מלהשתמש בדואר ישראל.
אני מחכה כבר שבוע וחצי לזוג נעליים שעלפי העדכון הוא בבית המיון של הדואר.
אני מחכה כבר שבוע וחצי לזוג נעליים שעלפי העדכון הוא בבית המיון של הדואר.
הם משתמשים בדואר שליחים מהיר
חוץ מהשם דואר ישראל אין קשר בין השירותים ובין טיבם. דואר השליחים הוא שירות מהיר מאוד.
Re: הם משתמשים בדואר שליחים מהיר
·המוצר לאחר ששוחרר מהמכס עובר למיון דואר ושם נתקע. נכון שאחרי המיון יופץ ביעילות על ידי שליחelandes כתב:חוץ מהשם דואר ישראל אין קשר בין השירותים ובין טיבם. דואר השליחים הוא שירות מהיר מאוד....
Re: לא, הוא לא ממויין בבית הדואר
@elandes
·
על פי המעקב על דבר דואר...הפריט במיון הארצי כבר שבוע וחצי
·
על פי המעקב על דבר דואר...הפריט במיון הארצי כבר שבוע וחצי
דילטס גם שולחים עם דואר ישראל
מאסטופ עם DHL
מאסטופ עם DHL
הייתי משנה את שם השרשור לשאלה:
האם לעוד אנשים שהזמינו דרך USHOPS החבילה תקועה מעל שבוע במיון המרכזי?
ולפי התשובות נסיק מסקנות.
ולפי התשובות נסיק מסקנות.
- Zahi_Ushops
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
היי חברים,
צריך להבין שבתקופה שלאחר הבלאק פריידי יש עומס מאוד, אבל מאוד גדול על המכס בארץ. תראו לדוגמה מה קורה כאשר יש שעתיים רצופות של גשם, כל המדינה מוצפת ותקועה בפקק, כך בדיוק קורה בתקופת הקניות הכי עמוסה בשנה שכמות עצומה של חבילות מגיעה בבת אחת.
מהצד שלנו ב-USHOPS אנחנו מנסים לזרז ככל הניתן את התהליך מול המכס ומדברים איתם על בסיס יומי בכדי לשחרר את החבילות של הלקוחות שלנו בהקדם האפשרי.
ממליץ להתאזר בסבלנות עוד קצת, מבטיח שבסוף כולם יקבלו את החבילה.
אם למשהו יש בעיה ספציפית בנוגע לחבילה שיצור איתנו קשר במספר 1-700-700-712 ונציגה תשמח לסייע לו.
המשך יום חמים
צחי
צריך להבין שבתקופה שלאחר הבלאק פריידי יש עומס מאוד, אבל מאוד גדול על המכס בארץ. תראו לדוגמה מה קורה כאשר יש שעתיים רצופות של גשם, כל המדינה מוצפת ותקועה בפקק, כך בדיוק קורה בתקופת הקניות הכי עמוסה בשנה שכמות עצומה של חבילות מגיעה בבת אחת.
מהצד שלנו ב-USHOPS אנחנו מנסים לזרז ככל הניתן את התהליך מול המכס ומדברים איתם על בסיס יומי בכדי לשחרר את החבילות של הלקוחות שלנו בהקדם האפשרי.
ממליץ להתאזר בסבלנות עוד קצת, מבטיח שבסוף כולם יקבלו את החבילה.
אם למשהו יש בעיה ספציפית בנוגע לחבילה שיצור איתנו קשר במספר 1-700-700-712 ונציגה תשמח לסייע לו.
המשך יום חמים
צחי
Re: הייתי משנה את שם השרשור לשאלה:
אצלי העיכוב כבר מתקרב לשבוע. למטה הדבקתי העתק רישום מהאתר שלהם:elandes כתב:האם לעוד אנשים שהזמינו דרך USHOPS החבילה תקועה מעל שבוע במיון המרכזי?
ולפי התשובות נסיק מסקנות....
יוצא שהחבילה שלי נמצאת יותר 5 ימים בדואר שליחים אחרי שחרור מהמכס. לדעתי מדובר בזמן ארוך מידי למרות העומסים של BF.
בארצות הברית מקובל לקבל חבילה מהחוף המרוחק (מזרחי\מערבי) ביום אחד. אם יש עומס, אז יומיים. זה במשלוח רגיל, לא שירות שליחים.
מה שאירוני בכל הסיפור הוא הנוסח של הסמס שקיבלתי מהם ב 8.12:
"איזה כיף, החבילה שלך מחברת BUY2USA - USHOPS שמספרה 0XXXXXXXIL הגיעה לארץ ואוטוטו אצלך בבית!"
(אגב אני אישית לא מחבב פנייה לא פורמלית כזו, אנחנו לא חברים. אולי מישהו הזמין משאף לאסתמה - לא כיף)
סטטוס מאתר USHOPS:
08/12/2016 12:47:00 - נשלח 1 SMS
08/12/2016 10:54:00 - נקלטה במוקד דואר שליחים
06/12/2016 04:20:00 - החבילה בתהליך שחרור מכס
05/12/2016 22:56:00 - החבילה בדרך לארץ
03/12/2016 00:47:52 - בוצע תשלום
03/12/2016 00:43:48 - הועלתה חשבונית
02/12/2016 22:01:01 - החבילה נקלטה ללא חשבונית.
- Zahi_Ushops
-
- עוסק בתחום

Re: הייתי משנה את שם השרשור לשאלה:
שלחתיZahi_Ushops כתב:אהלן,
שלח לי בבקשה מייל עם הפרטים שלך ונבדוק את הנושא באופן אישי.
[email protected]
צחי...
·אשמח לטיפול דומה. ראה מה שכתבתי בשרשורZahi_Ushops כתב:אהלן,
שלח לי בבקשה מייל עם הפרטים שלך ונבדוק את הנושא באופן אישי.
[email protected]
צחי...
לי 3 חבילות של יושופס הגיעו דיי מהר. נכון, פחות מהר מזמן רגיל,
אבל לא משהו יוצא דופן. בין יומיים לשלושה יותר. דווקא חבילה מאמאזון
ששודרגה לצערי ליופיאס, כבר שבועיים תקועה אצלם. כל הזמן מבטיחים
שזה בטיפול וכלום לא קורה.
אבל לא משהו יוצא דופן. בין יומיים לשלושה יותר. דווקא חבילה מאמאזון
ששודרגה לצערי ליופיאס, כבר שבועיים תקועה אצלם. כל הזמן מבטיחים
שזה בטיפול וכלום לא קורה.
רוצים החזר על קניות ברשת? פרטים כאן
- Zahi_Ushops
-
- עוסק בתחום

המסע שלי עם (buy2usa (Ushops הופך למוזר
עד היום בצהריים החבילה היתה תקועה בבית המיון של הדואר. התקשרתי ל ushops ושאלתי מה קורה. ענתה לי נציגת השירות ש.."בוא נתאם לך משלוח במערכת של הדואר" היא תאמה לי משלוח למחר ופתאום החבילה עודכנה כנמצאת במוקד השליחים ברמת גן ותואם משלוח למחר. לא מבין.
Re: המסע שלי עם (buy2usa (Ushops הופך למוזר
@shoki222
·
יש לזה הסבר פשוט, דואר שליחים בני ברק. החבילה שלך לא היתה תקועה במיון אלא היא שכבה שם. הם לא טורחים לסרוק חבילות עד שהם מטפלים בהם. והם לא ממהרים לטפל בהם. בטח ushops כלקוח גדול של דואר ישראל יש כח לזרז דברים.
·
יש לזה הסבר פשוט, דואר שליחים בני ברק. החבילה שלך לא היתה תקועה במיון אלא היא שכבה שם. הם לא טורחים לסרוק חבילות עד שהם מטפלים בהם. והם לא ממהרים לטפל בהם. בטח ushops כלקוח גדול של דואר ישראל יש כח לזרז דברים.