התייעצות לפני מכירה - Ascaso Basic
שלום לכולם,
מסתמן לי שדרוג בפתח, ורציתי לדעת משועלי היד שנייה שכאן אם בכלל יש ערך לאסקסו שלי..
שירתה נאמנה 3 שנים בין 2 - 4 כוסות היום, בעיקר קפוצ'ינו.
תוחזקה כראוי, טיפולי אבנית 3 פעמים בשנה, מים מבריטה ורזין, הוחלף אטם ראש ממש בשבועות האחרונים (ברור שזה בקטנה אבל זה נעשה).
הבעיה הידועה של נזילה מצינור הקצפה קיימת.
האם יש טעם לתקן את הנזילה לפני המכירה? האם יהיה למכונה ערך גבוה יותר אז? כמה ערך בכלל יש לה as is לדעתכם?
אם זה יוצא כמה מאות בודדות (עם או בלי תיקון בקיזוז כמובן), אז עדיף לי כבר לתת אותה מתנה לחבר:)
תודה
מסתמן לי שדרוג בפתח, ורציתי לדעת משועלי היד שנייה שכאן אם בכלל יש ערך לאסקסו שלי..
שירתה נאמנה 3 שנים בין 2 - 4 כוסות היום, בעיקר קפוצ'ינו.
תוחזקה כראוי, טיפולי אבנית 3 פעמים בשנה, מים מבריטה ורזין, הוחלף אטם ראש ממש בשבועות האחרונים (ברור שזה בקטנה אבל זה נעשה).
הבעיה הידועה של נזילה מצינור הקצפה קיימת.
האם יש טעם לתקן את הנזילה לפני המכירה? האם יהיה למכונה ערך גבוה יותר אז? כמה ערך בכלל יש לה as is לדעתכם?
אם זה יוצא כמה מאות בודדות (עם או בלי תיקון בקיזוז כמובן), אז עדיף לי כבר לתת אותה מתנה לחבר:)
תודה
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
תיראה המכונה הזו נימכרת היום בחלק מהאתרים ברמות של 1200 ש״ח , אני לא רואה מצב בו במידה והיא תקינה אפשר לקבל עליה יותר מ 350-550 ש״ח ,
מתנה לחבר נישמע לי כאפשרות הטובה ביותר במיקרה הזה . . .
אבל שוב , גם כמה מאות שקלים זה כסף שיכול בהחלט לסדר לך איזה סט יפה של טמפר + נוק בוקס נחמד, יש פה עוד עיניין של כמה זמן יקח לך לימכור את המכונה , מה שמחזיר אותי חזרה לאפשרות השנייה
מתנה לחבר נישמע לי כאפשרות הטובה ביותר במיקרה הזה . . .
אבל שוב , גם כמה מאות שקלים זה כסף שיכול בהחלט לסדר לך איזה סט יפה של טמפר + נוק בוקס נחמד, יש פה עוד עיניין של כמה זמן יקח לך לימכור את המכונה , מה שמחזיר אותי חזרה לאפשרות השנייה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
המכונות האלה כל הזמן נמכרות למתחילים - למה לא לנסות?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
@shtik
·
היי, שלחתי לך הודעה פרטית.
במידה ותחליט למכור, ייתכן ואהיה מעוניין במכונה שלך .
אני מחפש מכונה זולה וטובה למתחילים שתאפשר לי להתנסות בהכנה ידנית ולראות אם העניין בכלל מתאים לי...
תודה.
אורון
·
היי, שלחתי לך הודעה פרטית.
במידה ותחליט למכור, ייתכן ואהיה מעוניין במכונה שלך .
אני מחפש מכונה זולה וטובה למתחילים שתאפשר לי להתנסות בהכנה ידנית ולראות אם העניין בכלל מתאים לי...
תודה.
אורון