מסך טלוויזיה 50 אינץ'
-
ArielAriel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התלבטות בין hisense m7000 ל- Samsung UE KU7000
מה אתם ממליצים מבחינת איכות תצוגה ושהsmart יעבוד טוב.
יש לכם אולי המלצות על lg או חברות אחרות? באותו גודל ובמחיר דומה 3000-3600.
תודה.
תודה.
אני לא חושב שההיסנס קיים במלאי, לגבי ה KU7000 אני מציע שתמתין לעוד תגובות של אנשים פה, יש סוגיה כלשהי לגבי הטלויזיה הזאתArielAriel כתב:התלבטות בין hisense m7000 ל- Samsung UE KU7000
תודה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
אין שום סוגיה עם טלויזיות של סמסונג. כל מה שצריך לדעת, אם יצא לך לקרוא ביקורות, הוא שסמסונג KU6300 האמריקאית מקבילה *כלל הנראה* ל-KU7000 הנמכרת בארץ ע"י היבואן הרשמי.
ואריאל, ברוך הבא לפורום. ממליץ להריץ חיפוש על שני הדגמים האלה. מספר השרשורים שנפתחו לגביהם פה דיי גדול.
באופן כללי, להייסנס ייתרון בזה שיש לה גאמוט צבעים רחב, מה שטוב עבור תוכן HDR.
לסמסונג יש יכולת הארה גבוהה יותר, מה שגם טוב ל-HDR, אבל לדעתי לגאמוט רחב יש יתרון גדול יותר.
על מסכים של LG ברמת מחיר הזאת (UH617, אולי UH651?), אישית לא ההייתי ממליץ. הם טובים לחדרים מוארים, שלא צופים בהם בחושך ואם אתה צריך זוית צפיה רחבה. לצפיה בחושך הן פחות מתאימות עקב פאנל עם ניגודיות נמוכה וחוסר אחידות בשחורים. ל-LG כנראה היתרון כשמדברים על סמארט ונוחות השימוש בו, גם בסמסונג הוא טוב. בהייסנס כנראה לא באותה רמה, אבל אני לא חושב שיש איתו בעיה או משהו כזה.
כפי שאמר אפיק, ה-M7000 כרגע לא במלאי לאחר שנחטפה ואזל המלאי ביום שישי השחור.
ואריאל, ברוך הבא לפורום. ממליץ להריץ חיפוש על שני הדגמים האלה. מספר השרשורים שנפתחו לגביהם פה דיי גדול.
באופן כללי, להייסנס ייתרון בזה שיש לה גאמוט צבעים רחב, מה שטוב עבור תוכן HDR.
לסמסונג יש יכולת הארה גבוהה יותר, מה שגם טוב ל-HDR, אבל לדעתי לגאמוט רחב יש יתרון גדול יותר.
על מסכים של LG ברמת מחיר הזאת (UH617, אולי UH651?), אישית לא ההייתי ממליץ. הם טובים לחדרים מוארים, שלא צופים בהם בחושך ואם אתה צריך זוית צפיה רחבה. לצפיה בחושך הן פחות מתאימות עקב פאנל עם ניגודיות נמוכה וחוסר אחידות בשחורים. ל-LG כנראה היתרון כשמדברים על סמארט ונוחות השימוש בו, גם בסמסונג הוא טוב. בהייסנס כנראה לא באותה רמה, אבל אני לא חושב שיש איתו בעיה או משהו כזה.
כפי שאמר אפיק, ה-M7000 כרגע לא במלאי לאחר שנחטפה ואזל המלאי ביום שישי השחור.
@ArielAriel
בחודש פברובאר ההייסנס צפויים להגיע לארץ, אני לא יודע בכמה ימכרו אותה הערכה לי סביבות ה 3.5... יש עליה ביקורות מצויינות.
לגבי ה KU7000 אתה יכול להשיג ב 3 אלף ביבואן מקביל ומבדיקה שערכתי אחריות יבואן רשמי זה תוספת של עוד 500 שקל +200 אם תרצה עוד שנתיים... הנתונים של ה KU6300) KU7000) לא רעים בכלל מסיקורים של האתר RTINGS אבל כפי ש coolest אמר הייתי ממליץ לך קודם כל לבדוק בפורום בשרשורים קודמים מהיום אפילו לגביה, אולי תופתע אולי לא.
בחודש פברובאר ההייסנס צפויים להגיע לארץ, אני לא יודע בכמה ימכרו אותה הערכה לי סביבות ה 3.5... יש עליה ביקורות מצויינות.
לגבי ה KU7000 אתה יכול להשיג ב 3 אלף ביבואן מקביל ומבדיקה שערכתי אחריות יבואן רשמי זה תוספת של עוד 500 שקל +200 אם תרצה עוד שנתיים... הנתונים של ה KU6300) KU7000) לא רעים בכלל מסיקורים של האתר RTINGS אבל כפי ש coolest אמר הייתי ממליץ לך קודם כל לבדוק בפורום בשרשורים קודמים מהיום אפילו לגביה, אולי תופתע אולי לא.
-
ArielAriel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@TheCoolest
·
תודה רבה קניתי את הsamsung.
·
תודה רבה קניתי את הsamsung.