עזרה אולי חידה , איך ניתן לפצל מסך מבלי לפגוע ברזולוציה של אחד המסכים???

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
MD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אשמח אם מישהו יצליח לעזור לי, יש לי מסך מחשב 2K DELL ומקרן FHD הייתי עד לא מזמן משכפל את המסך כך שהתמונה שנראתה במסך המחשב נראתה גם במסך המוקרן , כאמור מסך המחשב שמר על הרזולוציה הגבוה שלו ואילו המקרן נתן את המקסימום שלו. בלי בעיה .
פתאום ,אולי אחרי עידכון לווינדוס עשר וחזרה ל 7 , אין אופציה לשכפל מבלי שהמחשב ידרוש הפחתה ברזולוציה של מסך המחשב. הוא פשוט לא מצליח לאפשר אוטונומיה ולא משכפל. אלא רק מרחיב מסך שאת זה אני לא רוצה.!

בקיצור אם מישהו מבין וקליק ימני וכו... זו לא פקודה שמספיקה כדי לפתור את הבעיה. זה יותר מורכב .

אם מישהו מבין אשמח מאוד לעזרה.!!!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

לא יכול להיות שהיה לך את זה לפני, כל שכפל משתמש אוטומטית ברזולוציה של הראשי.
ורק הרחב ניתן לעבוד עם רזולציות שונות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

MD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אז כנראה שהרחבתי מסך ....

שליחה #3 

@mp3lll
·
לא יודע איך לקרוא לזה, שיכפול או הרחבה . הנתונים כאלה מה שהיה קודם הוא שראיתי במסך המחשב (dell 2k)שהוא הראשי בדיוק את מה שהוקרן על המסך וההפך. מבלי לשנות רזולוציה ולהפחית לצורך העניין במקרה שלי את הרזולוציה במסך המחשב.

עכשיו הוא מאפשר לי רק להרחיב מסך , כך שאם אני פותח סרט אני צריך לגרור אותו למסך השני .

קליק ימני נפתח לי רק

שכפל צגים אלה
הרחב צגים אלה
הצג את שולחן העבודה ב 1 בלבד
הצג את שולחן העבודה ב 2 בלבד

שוב אף אחת מהאופציות לא עונה לי או מחזירה אותי למה שכן !! היה בעבר . העלתי משחק לצורך העניין ראיתי אותו על המחשב וכן על המסך המוקרן. והכל היה טוב.

אשמח ואני יודע כי שאלתי לא מעט אנשים שלא הצליחו לפתור את זה מבלי , להפחית רזולוציה במסך המחשב ל FHD וכו...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

מה ההגיון לראות שכפל בכלל? אם זה לסרט אז ברור שעדיף הרחב, וככה כל אחד ברזולוציה שלו.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #5 

יש גם PREFERENCE בתוכנה שה DRIVER מתקין NVIDIA/ATI תלוי מה יש לך, יש שם אפשרויות שליטה.
שנית, תנסה לתנתק ולחבר מחדש.
אם זה להציג את אותו הדבר שמוצג על מסך1 גם על השני אז האפשרות אכן קיימת בהגדרות (מקש ימיני), נראה לי שצריך למחוק את המסך השני ואז כשמוסיפים אותו אז מגדירים.

MD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אז כמו שכתבתי מספר פעמיים , גם באופן שבו ראיתי במסך המחשב את אותה תמונה שהוקרנה המחשב ידע לשמור על הרזולוציה .

היתרון שעבורי זה יותר נוח וכמובן למשחקים . יש לי סימולטור נהיגה ובכלל מעדיף לשחק על מסך של שני מטר מאשר מול 27 אינץ .

כרטיס המסך שלי כרגע nvidia gtx 960

ניסיתי בעבר להתנתק ולחבר מחדש וכו...הדברים הפשוטים לא עבדו.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”