דרך להוזיל את החבילה בהוט HOT?!
שלום כיום אני לקוח טריפל של הוט יש לי בבית 2 ממירים אחד HD והשני HD MAGIC מקליט
כל הערוצים פתוחים למעט ספורט 1,2 וארוטיקה
אינטרנט במהירות 30 MB וקו טלפון
אני משלם על הכל 320 ש"ח בחודש
יש דרך להוזיל את החבילה
אני רציתי לשדרג את המהירות גלישה ל100 MB
אבל המחיר קופץ
דיברתי עם נציג איימתי גם בניתוק
העבירו אותי לקשרי לקוחות שלא עזרו בכלל
מה עוד אפשר לעשות?!
תודה
כל הערוצים פתוחים למעט ספורט 1,2 וארוטיקה
אינטרנט במהירות 30 MB וקו טלפון
אני משלם על הכל 320 ש"ח בחודש
יש דרך להוזיל את החבילה
אני רציתי לשדרג את המהירות גלישה ל100 MB
אבל המחיר קופץ
דיברתי עם נציג איימתי גם בניתוק
העבירו אותי לקשרי לקוחות שלא עזרו בכלל
מה עוד אפשר לעשות?!
תודה
הורדת המחיר
היי,
מאוד פשוט תתנתק ואז תראה לאן הם מוכנים לרדת.
אני עברתי לפני שלושה חודשים לסלקום מאז אני מקבל שפע הצעות, בכל שיחה יורד המחיר ונוסף משהו.
בשיחה האחרונה ההצעה שקיבלתי היא טריפל הכל פתוח חוץ מספורט, VOD ללא תשלום!!, 100 מגה כולל ספק!!, שני ממרי fiberbox mini
במחיר של 249 שקלים לשנה.
אז יש להם לאן לרדת, אני לא חוזר מאידאולוגיה, אם הם יצליחו לשבור את סלקום נחזור למצב הקודם.
מאוד פשוט תתנתק ואז תראה לאן הם מוכנים לרדת.
אני עברתי לפני שלושה חודשים לסלקום מאז אני מקבל שפע הצעות, בכל שיחה יורד המחיר ונוסף משהו.
בשיחה האחרונה ההצעה שקיבלתי היא טריפל הכל פתוח חוץ מספורט, VOD ללא תשלום!!, 100 מגה כולל ספק!!, שני ממרי fiberbox mini
במחיר של 249 שקלים לשנה.
אז יש להם לאן לרדת, אני לא חוזר מאידאולוגיה, אם הם יצליחו לשבור את סלקום נחזור למצב הקודם.
גם לי אמר הנציג שמעבירים אותי לקשרי לקוחות אבל זה לא שימור לקוחות!!!! פעם שימור לקוחות נקראו אצלם קשרי לקוחות, בכל אופן הנציג הפשוט העביר אותי לקשרי לקוחות שם כאילו בחדר סגור ושקט דיבר איתי מנהל בכיר שלא ירד מהמחיר.
אמרתי שאני מתנתק אז הוא הודה שתוך שלושה ימים יחזרו אלי ממחלקה יותר גבוה...
תוך יום התקשרה אלי מישהי משימור, וישר נתנה לי הצעה, זולה יותר מזו שרציתי.
ב 269 טריפל כולל 100 מגה, שני ממירי מיני פיבר מקליטים
ו VOD כלול במחיר הזה.
ו VOD כלול במחיר הזה.
תודה על התגובהHTuser1 כתב:גם לי אמר הנציג שמעבירים אותי לקשרי לקוחות אבל זה לא שימור לקוחות!!!! פעם שימור לקוחות נקראו אצלם קשרי לקוחות, בכל אופן הנציג הפשוט העביר אותי לקשרי לקוחות שם כאילו בחדר סגור ושקט דיבר איתי מנהל בכיר שלא ירד מהמחיר.
ו VOD כלול במחיר הזה....
ביקשת להתנתק מהטריפל?!
אני סה"כ רוצה לשדרג את המהירות של האינטרנט
ביקשתי לנתק רק את האינטרנט והטלפון
מחיר נורמלי לא קיבלתי
לבקש לנתק תמורת מחיר לא יעזור ברור שדרג 2 שלהם לא מסכים.
אתה צריך להגיד שאתה מתנתק ושיקבעו לך טכנאי לניתוק ולבקש שלא ינתקו עד שיגיע הטכנאי.
כשאתה עושה כך אז אתה שם אותם במילכוד, הם משאירים לך את השרות עד הניתוק וככה הם חוששים שבאמת תתנתק ולא יהיה ניתן להחזיר אותך ונאלצים למהר ולשמר אותך בל תתנתק.
בקיצור הצעה שלי תתנתק באמת או מקסימום כשיגיע הטכנאי תתחרט אבל אתה חייב להיות רציני בכוונה שלך להתנתק מהם כדי להשיג מחיר של שימור.
אתה צריך להגיד שאתה מתנתק ושיקבעו לך טכנאי לניתוק ולבקש שלא ינתקו עד שיגיע הטכנאי.
כשאתה עושה כך אז אתה שם אותם במילכוד, הם משאירים לך את השרות עד הניתוק וככה הם חוששים שבאמת תתנתק ולא יהיה ניתן להחזיר אותך ונאלצים למהר ולשמר אותך בל תתנתק.
בקיצור הצעה שלי תתנתק באמת או מקסימום כשיגיע הטכנאי תתחרט אבל אתה חייב להיות רציני בכוונה שלך להתנתק מהם כדי להשיג מחיר של שימור.