שלום בניגוד לארהב ששם ניכר שכל הנושא הזה מפותח ואפשר למצוא קרטונים בכל גודל למעבר.
רציתי לשאול איך אני אמור לארוז טלויזיה למעבר בישראל, אם נניח הטלויזיה בגודל 55״?
יש לשמור את הקרטון המקורי?
מדהים שכל חיפוש באינטרנט של הנושא מעלה לי אריזות למזון... מה נסגר?!
אשמח לטיפים תודה מראש
אם יש לך (או שאתה יכול "לארגן") רכב מספיק גדול בו אפשר להכניס בקלות, בבטחה ובנוחות את המסך - הייתי ממליץ לך מה שאני ממליץ לחברים ומה שאני עושה בעצמי - מעביר את המסך לבד.
במקרה שאין אריזה - עוטף את המסך טוב עם בד עדין ומרפד כמו שמיכת פוך או משהו בסגנון ולוקח בזהירות לרכב. ככה ברגוע, בלי מובילים שרק רוצים לסיים עבודה ולהמשיך הלאה. (חשוב מאד מאד לוודא שאין בשמיכה הזו כפתורים או משהו קשיח שיכול לשרוט או לגרום נזק. כנ"ל לגבי הביגוד - לא לעבוד עם חגורות, אבזמים, תיקים, רוכסנים או כל דבר שיכול לבוא במגע עם המסך ולגרום לנזק).
שאתה אומר על הבטן, אתה מתכון שהמסך שוכב שכל הגב שלו עם החיבורים פונה לתקרת הרכב? והזכוכית " במגע" עם הרכב?
אגב, מבאס, בארהב אני רואה שאפשר לקנות לפני מעבר, ממש קרטון יעודי לטלוייזה באיזה גודל שרוצים.
אם אתה משתמש במובילים לצורך העניין, תוודא שיש ביטוח (ושהם בכלל יובילו, כבר היה לי בעבר מוביל שאמר שהביטוח שלו לא מכסה טלויזיות ואני צריך להעביר אותה בעצמי).