האם הלך פאנל לסמסונג H6400 אחרי שנה של שימוש?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
10GaZ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

לפני שנה ושלושה חודשים קניתי טלוויזיה סמסונג מסדרה H6400 ביבוא מקביל. הכל עבד נהדר עד לא מזמן.
לפני שבועיים בערך הטלוויזיה נדלקה אבל לא הייתה תמונה אלא רק קול. ראו תגובה כלשהי של המסך, אבל התצוגה עדיין הייתה שחורה.
היבואן שלח לי טכנאי שיאסוף את הטלוויזיה. הטכנאי בדק קצת את הטלוויזיה ואמר שלדעתו זה יכול להיות בקר שהלך (קראתי בעוד כמה מקומות שהגיוני שלפעמים בקר מתקלקל).

היום מתקשר אלי נציג מטעם היבואן (עבר פחות מיום עסקים אחד) ואמר שהם בדקו את הטלוויזיה - והלך הפאנל.
המשמעות היא שזה יקר מאוד לתיקון, ולא נמצא במסגרת האחריות (שנה מלאה, ועוד שנתיים שלא כוללות למשל את הפאנל).
הוא טען שכפיצוי על כך שהטלוויזיה התקלקלה כל כך מהר, הוא מוכן למכור לי דגם מקביל שנמכר הרבה: UE50KU6072
המחיר הוא באמת נמוך, הרבה יותר מכל החנויות בזאפ, אבל עדיין מעל 2,500 שקלים ולכן יש לי תחושה פנימית שמשהו כאן לא בסדר.

היבואן כמובן אמר שאני לא חייב להסכים לזה ושאני יכול לקחת את הטלוויזיה מהמעבדה שלהם מתי שארצה ואבדוק אותה איפה שאני רוצה, ובכל מקרה הוא ישמור לי את ההצעה כמחווה שירותית של רצון טוב.

איך הסיפור הזה נשמע לכם? מה אתם הייתם עושים?

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 188
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

10GaZ כתב:היי,

לפני שנה ושלושה חודשים קניתי טלוויזיה סמסונג מסדרה H6400 ביבוא מקביל. הכל עבד נהדר עד לא מזמן.
לפני שבועיים בערך הטלוויזיה נדלקה אבל לא הייתה תמונה אלא רק קול. ראו תגובה כלשהי של המסך, אבל התצוגה עדיין הייתה שחורה.
היבואן שלח לי טכנאי שיאסוף את הטלוויזיה. הטכנאי בדק קצת את הטלוויזיה ואמר שלדעתו זה יכול להיות בקר שהלך (קראתי בעוד כמה מקומות שהגיוני שלפעמים בקר מתקלקל).

היום מתקשר אלי נציג מטעם היבואן (עבר פחות מיום עסקים אחד) ואמר שהם בדקו את הטלוויזיה - והלך הפאנל.
המשמעות היא שזה יקר מאוד לתיקון, ולא נמצא במסגרת האחריות (שנה מלאה, ועוד שנתיים שלא כוללות למשל את הפאנל).
הוא טען שכפיצוי על כך שהטלוויזיה התקלקלה כל כך מהר, הוא מוכן למכור לי דגם מקביל שנמכר הרבה: UE50KU6072
המחיר הוא באמת נמוך, הרבה יותר מכל החנויות בזאפ, אבל עדיין מעל 2,500 שקלים ולכן יש לי תחושה פנימית שמשהו כאן לא בסדר.

היבואן כמובן אמר שאני לא חייב להסכים לזה ושאני יכול לקחת את הטלוויזיה מהמעבדה שלהם מתי שארצה ואבדוק אותה איפה שאני רוצה, ובכל מקרה הוא ישמור לי את ההצעה כמחווה שירותית של רצון טוב.

איך הסיפור הזה נשמע לכם? מה אתם הייתם עושים?
...
האחריות היא כביכול שנה+שנתיים? אז אחרי השנה על מה כן יש אחריות? מה זה השטויות האלה? אז למה לעשות אחריות ל 3 שנים אם הם לא נותנים אחריות באמת.
נשמע מוזר

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #3 

נשמע מוזר שסתם כך תהיה בעיה הפנל, ועוד אחרי תקופה לא ארוכה. נראה לי יותר סביר שזה לוח כלשהו.
מה ראית על המסך אחרי שהבעיה התחילה אבל עדיין ראו משהו?

בדקת מה אומרת תעודת האחריות? מי היבואן?

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

האם הוא פתח את המסך אצלך בבית בטרם הוא לקח אותו? תשאל אותם איך אתה יכול לדעת שבאמת הפאנל הלך ולא כרטיס מסך שזה יותר קל להחליף? דרוש בתוקף פיצוי הולם תגיד להם שבמידה ולא ניתן לתקן מסך אחרי שנה זה דבר מאוד תמוהה הדגם h6400 זה אחד הדגמים הכי טובים שיצאו לסמסונג ואתה מכיר הרבה אנשים עם מסך של היבואן הרשמי שלא היו להם בעיות ,למה מיבוא פרללי יש בעיות מסוג זה?? תשאל אותם איך אני יכול להיות בטוח שאקח שוב מסך מיבוא מקביל בתוספת שלא תיכננתי אותה והיא לא תתקלקל אחרי שנה או שנתיים? תהיה תקיף תודיע שאתה חבר פה באתר ותעלה פוסט שלא יעשה איתם חסד, אני מאמין ומקווה שבדרך הזאת עם קצת תקיפות ואסרטיביות אולי לא יתקנו לך את המסך אבל קצת יגדילו את הפיצוי. בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

Banana
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

לגבי התעודת אחריות - בדקתי ובאמת כתוב בתעודת אחריות שזו שנה מלאה ועוד שנתיים שלא כוללות פאנל (צוין במפורש).

לגבי המצב של המסך - ראו את המסך "נדלק" (הוא הציג תאורה חשוכה) אבל לא הקרין כלום, גם איפוס של הטלוויזיה לא עזר.
ממה שחיפשתי ברשת זה נראה כאילו הלך איזה בקר.

ניסיתי קצת להיות תקיף מול היבואן, אבל הנציג היה די אדיש.
הוא אמר שאני יכול לקחת את המסך מתי שאני רוצה ולבדוק אותו בעצמי במעבדה פרטית.
כרגע אין טעם "ללכלך" עליהם, כי הם פועלים לפי החוק.
אם אני אגלה במעבדה פרטית שהסיפור היה בקר או משהו שלא קשור לפאנל, אז יהיה בלאגן והם יחטפו על הראש.

ובהמשך לזה - אתם מכירים מעבדה אמינה באיזור תל אביב?
מה המחיר של בדיקת הטלוויזיה?

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 897
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

היה לבני כזה וגם הוא פיתח פסים על המסך זמן קצר לאחר תום האחריות. עושה רושם שסמסונג זה טוב, אבל קצת מוגבל בזמן. ממליץ לחפש סיני זול עם איכות תמונה סבירה ויש כאלו, מקבלים טלויזיות סמארט עם מסכים גדולים בגרושים היום, רוב הסיכויים שיחזיקו כמו סמסונג כזו יוקרתית וכנראה יותר וכשיילכו לעזאזל כאב הלב וחסרון הכיס יהיו פחות כבדים.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #7 

סמסונג זה *** של מכשיר.
אנשים קונים וקונים כאילו אין מחר ואפילו בלי אחריות של שלוש שנים.
אני כבר שנתיים צועק הכי חזק שיש
אף אחד לא מקשיב

מגיע לך...

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@ahersko
· זה הדבר הכי חכם שהיה לך להגיד??? "*** של מכשיר" זה טיעון ממש חזק. לא שהוא קנה מיבוא מקביל , לא הדגם, לא שהוא הוציא את המסך מהבית, *** של מכשיר...פשששש.
בסוף שנות השבעים הרבה אנשים קנו סובארו וכולם צחקו עליהם שזה אוטו על הפנים אוטו יפני ומה כבר היפנים יודעים ליצר??? עובדה אחלה אוטו במיוחד של שנות השמונים היה סוס עבודה. אותו הדבר סמסונג מיליונים של אנשים עם סמסונג בבית, לי אישית יש שלוש מסכים עובדים מעולה וגם הראשון שהתקלקל תוקן בצורה מצויינת וללא עלות ע"י אלקטרוניקס פרו שהם הנציגים של סמליין. אז מי שיש לו תקלה ו/או בעיה עם המסך צריך לדעת לעמוד על שלו ולדרוש מה שמגיע, בהצלחה...

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

כמות התקלות של "הלך מסך" בסמסונג היא חריגה בכל קנה מידה.

אני באופן אישי החלפתי פעמיים פנלים ואני לא היחיד. מקריאה גם בפורומים בחו"ל רמת האמינות של הפנלים של סמסונג היא מתחת לכל ביקורת.
אנשים משכנעים את עצמם "שלי זה לא יקרה", זאת ועוד גם היבואן הרשמי לא "בוטח" בסחורה שלו ומעניק רק שנת אחריות אחת לפנל!

ידידי המכובד, אין מילים יפות שיכולות לכבס את רמת האמינות והשקיפות של היצרן המהולל הזה.

את רולטת המסכים אתה זוכר?
3D שלא היה HD?
תוסיף את האירועים האחרונים של חוסר אחידות בין הדגמים לשווקים השונים

איכות היצור של ה NOTE

כל אלו מעידים על בקרת איכות נמוכה וחוסר שקיפות ללקוחות.

המסכים שלך יחסית חדשים ואילו הישן יותר כבר התקלקל ותוקן למזלך במסגרת האחריות.

מעניין איך תגיב שתגלה שהמסך הזה כבר לא באחריות והפנל הלך... ואל תגיד לי זה לא יקרה, כי הסטטיסטיקה לא לטובתך.

מצטער... סמסונג זה *** של יצרן. אני באמת לא מבין את האנשים שקונים סמסונג כשיש מספיק חלופות טובות לא פחות.

tall101
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 239
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #10 

ahersko כתב:כמות התקלות של "הלך מסך" בסמסונג היא חריגה בכל קנה מידה.

אני באופן אישי החלפתי פעמיים פנלים ואני לא היחיד. מקריאה גם בפורומים בחו"ל רמת האמינות של הפנלים של סמסונג היא מתחת לכל ביקורת.
אנשים משכנעים את עצמם "שלי זה לא יקרה", זאת ועוד גם היבואן הרשמי לא "בוטח" בסחורה שלו ומעניק רק שנת אחריות אחת לפנל!

ידידי המכובד, אין מילים יפות שיכולות לכבס את רמת האמינות והשקיפות של היצרן המהולל הזה.

את רולטת המסכים אתה זוכר?
3D שלא היה HD?
תוסיף את האירועים האחרונים של חוסר אחידות בין הדגמים לשווקים השונים

איכות היצור של ה NOTE

כל אלו מעידים על בקרת איכות נמוכה וחוסר שקיפות ללקוחות.

המסכים שלך יחסית חדשים ואילו הישן יותר כבר התקלקל ותוקן למזלך במסגרת האחריות.

מעניין איך תגיב שתגלה שהמסך הזה כבר לא באחריות והפנל הלך... ואל תגיד לי זה לא יקרה, כי הסטטיסטיקה לא לטובתך.

מצטער... סמסונג זה *** של יצרן. אני באמת לא מבין את האנשים שקונים סמסונג כשיש מספיק חלופות טובות לא פחות.
...
תקלות מהסוג הזה יכולות לקרות בכל המסכים גם של lg ופנסוניק..
נערך לאחרונה על ידי tall101 ב 13/12/2016 7:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

תקלות מתרחשות לכל היצרנים, השאלה באיזה שכיחות? מה משך האחריות? ומה טיב השרות שנותן היבואן?

1. לא שלמו לי שקל (מפתיע?)
2. לכנות תגובה מנומקת ומנוסחת "דבילית וילדותית" גם אם אתה לא מסכים עם דברי היא פוגעת

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #12 

@tall101,
לאחר יותר מ- 3 שנים באתר אתה כבר אמור לדעת כי תגובות מסוג זה בין חברים בקהילה אינן מקובלות.
אני מבקש כי תערוך בהקדם את התגובה שלך.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

אני לא בא להיות חומת המגן של סמסונג ולא בא להתנצל, יש לי ואני מרוצה ולעוד רבים וטובים. מאחר והאתר הזה מרכז גם מבקרים מזדמנים שמחפשים מזור למצוקותם בנוגע למסכים ומאחר וסמסונג הוא אחד המותגים המובילים בשוק שמוכר מיליוני מסכים בארץ ובעולם אתה תמצא יותר שיחות על סמסונג מאשר על כל מסך אחר. אני בטוח שסמסונג העולמית וסמליין לא עושים קונספירציות ולא מחפשים לרמות את הלקוחות. התחרות מאוד קשה כל יום קם יצרן וצריך לחדש ולהוזיל אז לפעמים זה בעוכרינו ובעוכריהם לכן להגיד *** לא הייתי אומר בעיה בפאנלים,אולי. סך הכל ההתמודדות צריכה להיות עיניינית מול סמליין ומול אלקטרוניקס פרו ברגע האמת ואני בטוח שהם יעשו את המירב לתת שרות טוב ומענה לכל בעיה

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

ארועי העבר בדמות רולטת המסכים
חוסר התמיכה ב 3D ב FHD
ארועים שהם סרבו להודות בהם! והיו אמת...
אם זה לא נחשב בעיניך לרמות לקוחות... אז מה כן?

תוסיף לזה את הסיפורים על חוסר התאימות בין הדגמים בארץ לחו"ל
תקנח בסיפורי הסוללות המתפוצצות של NOTE

לעניין פותח השרשור, חלפה שנה והמכשיר לא באחריות... מה לדעתך יקרה (רמז - המכשיר ילך לפח?)

במקרה הטוב הוא קיבל או יקבל הנחה על מכשיר חדש.

זה לדעתך פיתרון ראוי? גם אתה רוצה לרכוש כל שנה מכשיר חדש, כי הקודם לא באחריות ולא ניתן לתיקון?

פותח השרשור "אוכל אותה" אם לא בגלל האמינות עליה ניתן לחלוק אלא בגלל האחריות הקצרה

בפעם המליון - לא קונים מוצר כל-כך יקר עם שנת אחריות אחת לפנל.. לא קונים! לא קונים! לא קונים!

דעתי האישית לגבי סמסונג שהם מזמן איבדו את הדרך.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אם ביבוא פרללי נותנים שנת אחריות אחת זה בעיה של הלקוח, אני בכלל חושב שהיבוא הפרללי צריך להתבסס יותר גם מבחינת מעבדות השרות והטכנאים לפני שרצים להביא מסכים ומוצרי אלקטרוניקה אבל זה ככה אצלנו בארץ הכל חפלפ. לגבי "הטעיית הלקוח" זה שאנחנו קוראים באתרים בחול על מסכים ודגמים אין זה מחייב את סמליין ואין זה אומר שמישהו מרמה. יש אתר לסמסונג ישראל ולפי זה צריך ללכת תשווה נתונים ממה שמראה האתר פה למה שבחול ואז תחליט. אתה נתת דוגמא לנוט סבבה קרה ואני מסכים אבל יחד עם זאת הם מייצרים גם מקררים מכונות כביסה מייבשים שואבים ומה לא, בהתחשב שעד הנוט 7 היה להם עשרות דגמי סלולר מהמובילים בשוק זה מוכיח משהו . התפוצץ אספו לקחו אחריות זה משהו שגם אנחנו צריכים ללמוד ממנו. בכל מקרה איש איש הטוב בעיניו יעשה מי שמרוצה שיקנה מי שלא מרוצה שלא יקנה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”