משהו ממש מוזר, לפני רכישת הטלויזיה מצאתי קאטץ' בחנויות צריך את עזרתכם
אוקיי אז ביררתי בכמה מקומות לגבי הטלויזיה 50KU7000, נכנסתי לכמה אתרים שמוכרים את זה הכי זול ובאחד מהאתרים אני רואה שרשום למטה את זה אני מצטט: "מסכים ביבוא מקביל מגיעים עם ממשק סמארט אסיאתי ללא תמיכה בעברית וללא אפליקציות מותאמות לארץ וללא ממיר עידן פלוס מובנה, ניתן לשדר ליבואן רשמי".
מה זה השטויות האלה? במיפרט הטלויזיה רשום שזה בא עם עידן+... ותומך בהכל, למה אם אני לא יעשה יבואן רשמי הכל לא יהיה בעברית ודברים לא לארץ??
מה זה השטויות האלה? במיפרט הטלויזיה רשום שזה בא עם עידן+... ותומך בהכל, למה אם אני לא יעשה יבואן רשמי הכל לא יהיה בעברית ודברים לא לארץ??
זה ממש מוזר, בתיאור המוצר מפורט במדוייק שזה כן מגיע עם עידן פלוס ובוודאי שאם אני קונה מוצר בארץ אין ספק שיהיה בעברית... זאת אומרת מי שלא קונה מיבואן מקביל מקבל טלויזיה אחרת...nimi9 כתב:כן.
יש אנשים שלא מעוניינים בסמארט ובעידן פלוס, כדי שהמחיר יהיה זול בכמה מאות שקלים....
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אפיק, בשביל שתוכל לקבל עזרה אופטימלית הייתי ממליץ לך לרכז את כל השאלות בשרשור אחד ולא לפתוח כל יום שרשור חדש.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
ואו אנשים כבר ממש שונאים אותי פהof1978 כתב:אפיק, בשביל שתוכל לקבל עזרה אופטימלית הייתי ממליץ לך לרכז את כל השאלות בשרשור אחד ולא לפתוח כל יום שרשור חדש....