חדר הקולנוע שלי - סיפור דרך בתמונות...- הוחלף המסך...
-
amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
טוב אז לבסוף זה הושלם (כמעט...)
עברתי דרך ארוכה מאד מאז רכישת המקרן לפני מעל שלוש וחצי שנים ועד לחלום חדר ייעודי.
מי שנתקל כבר בשירשורים שלי יודע שאני מעדיף לעשות הכל DIY...אז זה לוקח לי קצת יותר זמן אבל ההנאה גם מהדרך וגם מהתוצאה - עבורי שווה כל רגע.
במקום לבלבל את המוח אנסה להציג את התהליך בתמונות (מתנצל מראש על איכותם המזעזעת...):
עברתי דרך ארוכה מאד מאז רכישת המקרן לפני מעל שלוש וחצי שנים ועד לחלום חדר ייעודי.
מי שנתקל כבר בשירשורים שלי יודע שאני מעדיף לעשות הכל DIY...אז זה לוקח לי קצת יותר זמן אבל ההנאה גם מהדרך וגם מהתוצאה - עבורי שווה כל רגע.
במקום לבלבל את המוח אנסה להציג את התהליך בתמונות (מתנצל מראש על איכותם המזעזעת...):
-
- בראשית
-
- בראשית 2
-
- קצת סדר וניקיון
נערך לאחרונה על ידי amira ב 14/12/2016 8:28, נערך 3 פעמים בסך הכל.
יפה אמיר כל הכבוד לך אין כמו לעשות לבד וזה כל הכייף 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אמרתי ואומר זאת שוב - אני שונא אנשים מוכשרים שעושים הכל בעצמם ועוד יוצא להם כל כך יפה...
תתחדש וכל הכבוד
תתחדש וכל הכבוד
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מאוד מרשים.
תתחדש ותהנה
תתחדש ותהנה
-
amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
קצת על מה שלא רואים...
מימדי החדר כ- 7X5
כ- 150 מטר כבל רמקול...9.2 + 4 הכנה לאטמוס. בתודה ליואב Istarmini שהפנה אותי לחנות מעולה ואפילו קרובה לבית...
כבלי סאב DIY מ RG6
תקרה גבס תלויה - 8 פלטות שנחתכו, נצבעו על הרצפה בצבע רב גמיש ועוטרו במעין נצנצים למראה אקוסטי נחמד והותקנו בתצורה של תקרה תלויה, כך שתמיד אני יכול פשוט להזיז (כמו תקרה אקוסטית) ולטפל בכבילה הן של החשמל, רמקולים, מקרן וכד'
קורות העץ נצבעו בשאבי שיק - מאד מאד קל לעבודה ונותן תוצאות פנטסטיות.
כל השקעים עם הזנה ישירות ללוח יעודי, שכמובן מוזן ישירות מחברת חשמל.
הדלת שרואים מאחור מובילה לשירותים ומקלחת והחלון שפתחתי מאפשר (לאחר שאתקין את המדפים) לגשת ולטפל בציוד (כבילה) מאחור בקלות.
אחרי שלושה חודשי עבודה על החדר נותרה עוד לא מעט עבודה אבל לפחות אפשר לשבת עם המשפחה ולראות סרט טוב...
תודה רבה לכולם על הפירגון...
מימדי החדר כ- 7X5
כ- 150 מטר כבל רמקול...9.2 + 4 הכנה לאטמוס. בתודה ליואב Istarmini שהפנה אותי לחנות מעולה ואפילו קרובה לבית...
כבלי סאב DIY מ RG6
תקרה גבס תלויה - 8 פלטות שנחתכו, נצבעו על הרצפה בצבע רב גמיש ועוטרו במעין נצנצים למראה אקוסטי נחמד והותקנו בתצורה של תקרה תלויה, כך שתמיד אני יכול פשוט להזיז (כמו תקרה אקוסטית) ולטפל בכבילה הן של החשמל, רמקולים, מקרן וכד'
קורות העץ נצבעו בשאבי שיק - מאד מאד קל לעבודה ונותן תוצאות פנטסטיות.
כל השקעים עם הזנה ישירות ללוח יעודי, שכמובן מוזן ישירות מחברת חשמל.
הדלת שרואים מאחור מובילה לשירותים ומקלחת והחלון שפתחתי מאפשר (לאחר שאתקין את המדפים) לגשת ולטפל בציוד (כבילה) מאחור בקלות.
אחרי שלושה חודשי עבודה על החדר נותרה עוד לא מעט עבודה אבל לפחות אפשר לשבת עם המשפחה ולראות סרט טוב...
תודה רבה לכולם על הפירגון...
נערך לאחרונה על ידי amira ב 11/12/2016 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken