מחפש לקנות 55" להורים (סלון גדול ומואר, לצפיה ב 99% מהזמן בתכני הוט בלבד)
מחיפוש של "עד 4500" ל 55" בהייטקזון עלו הדגמים הבאים:
LG Smart 4K "55 55UH651Y ב 4390 ש"ח
LG Smart 4K "55 55UH617Y ב 3979 ש"ח
LG Smart "55 55LH595Y ב 3790 ש"ח
PHILIPS Smart LED "55 55PFT6609 ב 4390 ש"ח
הורים זקנים, סמארט לא מעניין תלת לא מעניין, כמעט שום דבר בעצם לא מעניין למעט איכות תמונה ואיכות סאונד.
יש המלצות קונקרטיות של מה לקחת מהרשימה הנ"ל או לחלופין לקנות משהו אחר?
(משהו יותר גדול מ 55" באותו טווח מחירים של עד 4500 גם מתקבל ואפילו רצוי)
תודה רבה
55" עד 4500 ש"ח מתלבט בין מספר דגמים שזמינים לי בהייטקזון (ו\או המלצתכ
-
kidney_stone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: אריק. ט.
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מחסני חשמל
ראיתי שיש במחסני חשמל מבצעים טובים. אנחנו התלבטנו בין LG, סמסונג ופיליפס פחות אות יותר במחיר שציינת. מרוצים מפיליפס!
-
kidney_stone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: אריק. ט.
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
הזמנתי (שבוע שעבר) את ה- LG UH651Y
הגיעה היום, מסתבר שהיא רחבה מאוד (מן הסתם) והרגליות ה"סטנדרטיות" שלה חורגות מאוד מהשידה הצרה של ההורים שלי בסלון
ההורים לא רצו לתלות על הקיר
האופציות שלי היו להחליף שידה, לשים משטח זמני כלשהו על השידה הנוכחית בינתיים
או לקנות מהם (המתקינים מהחברה) מעמד "זכוכית יוקרתי" עם רגל גדולה שאפשר להעמיד על השידה הזו בכיף
(בסה"כ מעמד יפה עם עם רגל זכוכית רחבה)
לא היה לי משטח זמני לשים על השידה ולא רציתי לחכות עם זה ולהשאיר את הטלויזיה בקרטון בינתיים
כי הטלוויזיה הייתה הפתעה ליום ההולדת של אמי... אז התפתיתי וקניתי מהם את המעמד (500 ש"ח... )
הטלוויזיה נתלית עליו ממש כמו שתולים על הקיר
(אז אם נרצה בעתיד לתלות אותה על הקיר - מתקן כבר יש, רק צריך לקדוח אותו לקיר במקום לעמוד\רגל שהוא יושב עליו עכשיו)
בקשר לאיכות - מבט ראשון נראה ממש אחלה,
לא יצא לי ממש לשחק עם הסמארט או דברים כאלה כי זה בסה"כ מחובר להוט ואין שם רשת אלחוטית או בכלל בבית
לא היה לי יותר מדי זמן לבדוק עוד דברים כי מיהרתי לחזור לעבודה אחרי ההתקנה.. אם יהיו לי עוד רשמים אעדכן או שאפתח דיון נוסף בהמשך.
תודה לכם על ההמלצות! מסתמן שזו רכישה איכותית (גם אם הייתי יכול לקנות משהו יותר זול לשימושים הפשוטים יחסית של ההורים שלי... אני עדיין מרוצה, יש איכות ויש אחריות ומההתנהלות של המתקינים אני רואה שיש גם אבא ואמא ועם מי לדבר)
הגיעה היום, מסתבר שהיא רחבה מאוד (מן הסתם) והרגליות ה"סטנדרטיות" שלה חורגות מאוד מהשידה הצרה של ההורים שלי בסלון
ההורים לא רצו לתלות על הקיר
האופציות שלי היו להחליף שידה, לשים משטח זמני כלשהו על השידה הנוכחית בינתיים
או לקנות מהם (המתקינים מהחברה) מעמד "זכוכית יוקרתי" עם רגל גדולה שאפשר להעמיד על השידה הזו בכיף
(בסה"כ מעמד יפה עם עם רגל זכוכית רחבה)
לא היה לי משטח זמני לשים על השידה ולא רציתי לחכות עם זה ולהשאיר את הטלויזיה בקרטון בינתיים
כי הטלוויזיה הייתה הפתעה ליום ההולדת של אמי... אז התפתיתי וקניתי מהם את המעמד (500 ש"ח... )
הטלוויזיה נתלית עליו ממש כמו שתולים על הקיר
(אז אם נרצה בעתיד לתלות אותה על הקיר - מתקן כבר יש, רק צריך לקדוח אותו לקיר במקום לעמוד\רגל שהוא יושב עליו עכשיו)
בקשר לאיכות - מבט ראשון נראה ממש אחלה,
לא יצא לי ממש לשחק עם הסמארט או דברים כאלה כי זה בסה"כ מחובר להוט ואין שם רשת אלחוטית או בכלל בבית
לא היה לי יותר מדי זמן לבדוק עוד דברים כי מיהרתי לחזור לעבודה אחרי ההתקנה.. אם יהיו לי עוד רשמים אעדכן או שאפתח דיון נוסף בהמשך.
תודה לכם על ההמלצות! מסתמן שזו רכישה איכותית (גם אם הייתי יכול לקנות משהו יותר זול לשימושים הפשוטים יחסית של ההורים שלי... אני עדיין מרוצה, יש איכות ויש אחריות ומההתנהלות של המתקינים אני רואה שיש גם אבא ואמא ועם מי לדבר)
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM