התחדשתי ב avrx2300 ויש לי כמה שאלות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
amirba פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

לרסיבר מחוברים : ממיר יס , מחשב, PS3 ומהרסיבר לטלויזיה סמסונג 46D6400 לחיבור ARC.
קינפגתי את הרסיבר כך שה passthrough יהיה הממיר יס שהוא בחיבור הראשון ברסיבר (cbl/sat)
בנוסף קינפגתי את הטלויזיה שתעבוד עם anynet כדי שאוכל לשלוט מהשלט של הטלויזה על הסאונד ברסיבר.

שאלות:
1. לגבי ARC - כאשר אני מכבה את הטלויזיה אזי גם הרסיבר כבה אבל כאשר אני מדליק את הטלויזיה ללא הרסיבר הכל בסדר. ואז כאשר אני מדליק את הרסיבר פתאום הוא קופץ ל TV SOUND ולא נשאר על CBL . כאילו הטלויזה מאלצת אותו לעבור ל TV SOUND שזה בכלל חיבור אנלוגי ברסיבר ואז כמובן אין תמונה בטלויזה. מה אני עושה?

2. עדיין לגבי ARC - כאשר הרסיבר דולק ואני שולט מהשלט של הטלויזה אני רואה MENU מעצבן שכתוב עליו anynet בכל פעם שאני משחק עם הווליום, יש דרך להעלים את זה?

3. בחיבור למחשב דרך HDMI אני לא מצליח לנגן DOLBY HD או DTSX, ברסיבר הוא מציג לי MULTI CH. אני משתמש ב VLC, איזה נגן עדיף לניגון של פורמטים כאלה?

4.לגבי PS3 - בקונפיגורציה של ה PS3 אם אני מעביר את אופציית ה HDMI DEEP COLOR ל 0N אזי אין תמונה. אבל כאשר ה PS3 מחובר ישירות לטלויזיה אין בעיה.

5. מה עושה אופציית ה UP SCALING? האם אני צריך אותה כאשר אני עובד עם הממיר של יס?

6. חשבתי להוסיף עליו מאוורר לקירור, אשמח לקבל קישור למשהו שעובד עם חיישן טמפרטורה.

amirba פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

מישהו?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”