,,,
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מדהים !!!!!
אם יש לו כמובן מולטיצאנל אז הוא בכלל לא מיושן
מציאה הלוואי יהיה לי מזומנים ומקום.....
אם יש לו כמובן מולטיצאנל אז הוא בכלל לא מיושן
מציאה הלוואי יהיה לי מזומנים ומקום.....
למיטב זכרוני עלה סביב ה - 4500$ בשנת 2000
בזמנו יצא במיוחד במהדורת THX בעקבות שחרור הסרט של אימת הפנטום ב- THX SUR EX.
אז זה היה ה-דבר.
מסכים שזה מגבר נהדר!!
ותקופת זהב של DENON - השקיעו שם מאוד.
אך המגבר המשולב הטוב ביותר שהם הוציאו (אי פעם) היה ה-A1XVA שהיה מושקע מאוד ושקל כמעט כפול מה-A1SE. ועלה סביב ה-6000$ ב-2005/6.
הצמד PRE-PRO / POWER שהגיע אחכ (לא המשולב-שגם נהדר בזכות עצמו) היו בכלל הפסגה אי פעם שיצא מבית DENON JAPAN. (עלה 15,000$).
ציוד נהדר!
כבר אין דברים כאילו היום (לצערי).
בהצלחה.
אגב בקישור שנתת
מדובר על 7500 DM שזה דוויטש גרמני (שכבר לא קיים) ולא $$$
בזמנו יצא במיוחד במהדורת THX בעקבות שחרור הסרט של אימת הפנטום ב- THX SUR EX.
אז זה היה ה-דבר.
מסכים שזה מגבר נהדר!!
ותקופת זהב של DENON - השקיעו שם מאוד.
אך המגבר המשולב הטוב ביותר שהם הוציאו (אי פעם) היה ה-A1XVA שהיה מושקע מאוד ושקל כמעט כפול מה-A1SE. ועלה סביב ה-6000$ ב-2005/6.
הצמד PRE-PRO / POWER שהגיע אחכ (לא המשולב-שגם נהדר בזכות עצמו) היו בכלל הפסגה אי פעם שיצא מבית DENON JAPAN. (עלה 15,000$).
ציוד נהדר!
כבר אין דברים כאילו היום (לצערי).
בהצלחה.
אגב בקישור שנתת
מדובר על 7500 DM שזה דוויטש גרמני (שכבר לא קיים) ולא $$$

אינו יכול לתפקד כ-פאוואר בלבד.י-א כתב:איך אפשר להשתמש בו כפוואר בלבד?...
אם היו לו כניסות Power IN או Amp IN
היה יכול לתפקד כפאואר עצמאי, כמו אחרים בליגה שלו (שגם עלו משמעותית פחות ממנו) שיצאו באותו השנתון כגון: Yamaha DSP-A1/AX1 שהציעו רק עבור הקדמיים (main IN) או ONKYO txds-989 שהציעו ל-5 הערוצים המרכזיים.
משום מה DENON לא נתנו את האופציה הנל במכשירים המשולבים שלהם.
גם לא בסדרות הגבוהות יותר.
שכחת להזכיר את הax10ai pioneer שגם יש לו amp in
ויכול לשמש כpower
ויכול לשמש כpower
וואו. לי עדיין יש את הפיוניר VSX-D2S מ 1992 שהיה לספינת הדגל אז וכולל רק את Dolby Pro Logic המקורי. אבל למרבה המזל יש לו כניסות POWER לחמשת הערוצים ואני משתמש בו כמגבר סטריאו בנוסף לאונקיו 809. מאז למדתי לקח לא להשקיע סכומי עתק רסיברים כי הם מאבדים מהערך שלהם מהר מאד. במקומך ההיתי שומר אותו כרסיבר סטריאו. אגב היו לו שדרוג למעבדי אודיו ווידאו:
http://www.denon.pt/pt/product/pages/pr ... adeavca1se
האם הוא עבר את השדרוג הנ"ל או נרכש לאחר השדרוג? לא שזה משנה כי ה POWER עצמו לא שודרג.
בהצלחה במכירה.
תמונות מה D2S שיש לי:
http://forums.stevehoffman.tv/threads/a ... 93.193480/
האם הוא עבר את השדרוג הנ"ל או נרכש לאחר השדרוג? לא שזה משנה כי ה POWER עצמו לא שודרג.
בהצלחה במכירה.
תמונות מה D2S שיש לי:
http://forums.stevehoffman.tv/threads/a ... 93.193480/
מדליק 😎😎Sexter כתב:וואו. לי עדיין יש את הפיוניר VSX-D2S מ 1992 שהיה לספינת הדגל אז וכולל רק את Dolby Pro Logic המקורי. אבל למרבה המזל יש לו כניסות POWER לחמשת הערוצים ואני משתמש בו כמגבר סטריאו בנוסף לאונקיו 809. מאז למדתי לקח לא להשקיע סכומי עתק רסיברים כי הם מאבדים מהערך שלהם מהר מאד. במקומך ההיתי שומר אותו כרסיבר סטריאו. אגב היו לו שדרוג למעבדי אודיו ווידאו:
בהצלחה במכירה.
תמונות מה D2S שיש לי:
http://forums.stevehoffman.tv/threads/a ... 93.193480/...
@itay123
·
ה D2S מחובר כ ZONE 2 ל 809 אבל באותו החדר ומשמש כמגבר סטריאו לשמיעת מוסיקה. דווקא לא חיברתי אותו כ POWER אלא כ POWER וגם PRE כי הוא מצוייד בשלושה אקולייזרים (גראפי, פרמטרי וגם TONE CONTROLS ) שמשום מה עושים עבודה בסטריאו טובה יותר מהאודיסי של ה 809. יש לי גם טייפ דק של פיוניר ה CT95 המעולה שמחובר אליו ישירות כמו גם הפטיפון. הלייזר דיסק שהיה לי כבר שווק חיים יום אחד ומאז הספקתי להפתר מכל הכותרים. הייתרון בשני רסיברים באותו החדר הוא שאני יכול לצפות בחדשות שמושעות מהסנטר של ה 809 ובאותו זמן לשמוע מוסיקת רקע מה D2S...
שכחתי לציין כי ל D2S מחוברים זוג רצפתיים מאותה התקופה - ה Infinity Kapa 7.2 המעולים.
·
ה D2S מחובר כ ZONE 2 ל 809 אבל באותו החדר ומשמש כמגבר סטריאו לשמיעת מוסיקה. דווקא לא חיברתי אותו כ POWER אלא כ POWER וגם PRE כי הוא מצוייד בשלושה אקולייזרים (גראפי, פרמטרי וגם TONE CONTROLS ) שמשום מה עושים עבודה בסטריאו טובה יותר מהאודיסי של ה 809. יש לי גם טייפ דק של פיוניר ה CT95 המעולה שמחובר אליו ישירות כמו גם הפטיפון. הלייזר דיסק שהיה לי כבר שווק חיים יום אחד ומאז הספקתי להפתר מכל הכותרים. הייתרון בשני רסיברים באותו החדר הוא שאני יכול לצפות בחדשות שמושעות מהסנטר של ה 809 ובאותו זמן לשמוע מוסיקת רקע מה D2S...
שכחתי לציין כי ל D2S מחוברים זוג רצפתיים מאותה התקופה - ה Infinity Kapa 7.2 המעולים.
@itay123
·
לפני שרכשתי את ה D2S רכשתי מגבר ימהה DSP-A1000 מתצוגה של חנות סאנרובי, אבל כעבור כמה ימי שימוש בורר המקורות התחיל להשמיע קליקים בזמן המעבר בין המקורות וזו הייתה הזדמנות להחליף ל D2S חדש ומתקדם יותר. למרות שהמוכר בחנות התעקש שה A1000 הרבה יותר איכותי ומה D2S לא יכולתי לעמוד בפיתוי של כל הפיצרים שהיו ל D2S (אז הייתי רק חייל משוחרר שאיכות הייתה מילה גסה בשבילי). גם ה Kappa 7.2 נרכשו מתצוגה תמורת מענק השחרור ועוד כמה עשרות צ'קים חודשיים של אבא ז"ל...
·
לפני שרכשתי את ה D2S רכשתי מגבר ימהה DSP-A1000 מתצוגה של חנות סאנרובי, אבל כעבור כמה ימי שימוש בורר המקורות התחיל להשמיע קליקים בזמן המעבר בין המקורות וזו הייתה הזדמנות להחליף ל D2S חדש ומתקדם יותר. למרות שהמוכר בחנות התעקש שה A1000 הרבה יותר איכותי ומה D2S לא יכולתי לעמוד בפיתוי של כל הפיצרים שהיו ל D2S (אז הייתי רק חייל משוחרר שאיכות הייתה מילה גסה בשבילי). גם ה Kappa 7.2 נרכשו מתצוגה תמורת מענק השחרור ועוד כמה עשרות צ'קים חודשיים של אבא ז"ל...