מישהו יודע מתי יתחילו מבצעי חנוכה? רוצה לדעת אם להזמין או לחכות
טוב החברה פה גרמו לי להבין שבתקציב הנוכחי ה KU7000 ה 50 אינץ' זה הכי טוב לי מכיוון שאין את ה M700 במלאי וה-55 יקר לי בשניהם, יש לי אפשרות לקנות אותה כעת או שעם עוד מעט המבצעים מתחילים אולי שווה לי לחכות ויכול להיות שה-55 אינץ' גם יהיו במבצע ואולי אתחדש בגדול יותר.
תודה
תודה
אפיק - איש השרשורים הבלתי נלאה, שהחליט להפגיז אותנו בצרורות על ימין ועל שמאל (בערך מה שאני עשיתי עם הניאון)
כבר ציינתי, שני מועדים שמסוגלים להנחות - חנוכה וסוף השנה (זה מה נקרא סילבסטר)
אגב סיכמנו נכון ?
סמסונג 4k ku7000 50
אגב סיכמנו נכון ?
סמסונג 4k ku7000 50
מקרנסקי כתב:אפיק - איש השרשורים הבלתי נלאה, שהחליט להפגיז אותנו בצרורות על ימין ועל שמאל (בערך מה שאני עשיתי עם הניאון)
אגב סיכמנו נכון ?
סמסונג 4k ku7000 50...
לגבי הטלוויזיה כן בשלב זה ה 50 אינץ' KU7000, במידה ויהיו מבצעים/ירידת מחיר אני אפילו אקנה אותה ב 55 אינץ'.
לגבי ההיסנס היא יקרה יותר מהסמסונג אבל כמו שרשמתי נחיה ונראה מה יהיו המבצעים בחנוכה.
אז מחכים לחנוכה
בינתיים תברר בחב' הייסנס אם יש צפי לחידוש המלאי בימים הבאים - לקראת חנוכה
הרצוי מבחינתך - ההייסנס החדשה 55 אינצ' 4k (אבל לרגע על תחשוב שיירד מעבר ל3.500 ש''ח - גם במקרה הטוב)
ואם לא אז כמובן הסמסונג המצויינת שקיבלה פה המון חוות דעת טובות - 50 אינצ' (ורק 4k)
ובינתיים כולנו מצפים ממך לשקט תעשייתי בנושא.
גם אני מת להגיב על מה שכתבו החברים האחרונים על הניאון, אבל מגלה בגרות נפש ומתאפק.
באמת שנמאס - שיתפגר לגמרי השרשור המאוס. מי שראה והתרשם, יחליט אם לרכוש או לא.
גם לא נעים מהחבר'ה שמסביב.
הרצוי מבחינתך - ההייסנס החדשה 55 אינצ' 4k (אבל לרגע על תחשוב שיירד מעבר ל3.500 ש''ח - גם במקרה הטוב)
ואם לא אז כמובן הסמסונג המצויינת שקיבלה פה המון חוות דעת טובות - 50 אינצ' (ורק 4k)
גם אני מת להגיב על מה שכתבו החברים האחרונים על הניאון, אבל מגלה בגרות נפש ומתאפק.
גם לא נעים מהחבר'ה שמסביב.
ברור שאני לא מצפה מתחת ל 3500, בכל אופן גם אם המחירים של הסמסונג ירדו אז תהיה לי אופציה לעלות גם בה ל 55 אינץ', או שרק הדגם 50 אינץ' מוצלח?מקרנסקי כתב:אז מחכים לחנוכה
גם לא נעים מהחבר'ה שמסביב....
אבל נראה בכל מצב אם שניהם ירדו ותלוי מה ההפרשי מחירים בין ה 55, הבנתי שתיהם טובות עדיין לא ממש הבנתי מה יותר טוב, אם ההיסנס בהרבה יותר טובה אולי יהיה עדיף להשקיע עוד טיפה ולקחת אותה ואם לא אז את הסמסונג