אהלן,
קניתי רדיו שממש אהבתי בארה"ב ואני רוצה להשתמש בו בארץ.
על הרדיו כתוב 120v 25W.
האם יש שנאי\ממיר מתח שאתם ממליצים לי לקנות? כי ראיתי שזה מאוד יקר ואני לא רוצה לקנות סתם.
אשמח ללינק למוצר שמתאים לי אם זה בארץ או באיביי.
האם משהו בסגנון הזה טוב?
לינק
תודה רבה
שנאי\ממיר מתח מ220 ל120 וולט עבור רדיו
שום דבר באיביי לא טוב במיוחד בעלות כזו,
רק שהפעם נראה לי שעלית על משהו מעניין
אני חושב שזה באמת עשוי לעבוד, אני אזמין לעצמי גם אחד כזה.
*תשים לב שאתה מגדיר אותו נכון.
ד"א אני במקומך הייתי מוסיף איזה פיוז ככה לפני או בתוך המחשיר של 110 או 120V ל0.2A (או יותר עד אולי 0.25A) {אם אתה יודע איך או שיש שם אחד}
תנסה לחבר אחד כזה למכשיר שאתה לא צריך או תבדוק עם וולטמטר AC מה הוא נותן באמת לפני שאתה מחבר משהו.
אני הייתי חושש לחבר מוצר כזה מאיביי, כי אצל הסינים הזולים הם מזייפים בכל המדידות, ובטח ובטח בכמות הW שהמכשיר יכול לתת.
*אני לא סומך על הסינים, לא בצבע החוטים ולא בכיתוב על המתגים. וזה על סמך ניסיון עבר.
ד"א: ראיתה שם במקרה מכשיר שתומך ביותר הספק W מזה ?
+שים לה שהארקה לא מחוברת בפועל וצריך להשתמש במתאם נוסף (אמנם פשוט) כדי לחבר את המכשיר הזה, הייתי ממליץ לך למצוא מכשיר עם חיבור יותר מתאים, EU אירופאי, וזה סתם מהסיבה שזה לא ישב כמו שצריך על השקע אם יחובר לזה מתאם
+עוד הערה מעניינת של הסינים If you are not use it pls plug it out!
*בנוסף לכל הייתי גם מפחד להשתמש בו NON STOP, נשרף לי מהם איזה מטען שהיה מחובר כמה שעות בלבד.
רק שהפעם נראה לי שעלית על משהו מעניין
אני חושב שזה באמת עשוי לעבוד, אני אזמין לעצמי גם אחד כזה.
*תשים לב שאתה מגדיר אותו נכון.
ד"א אני במקומך הייתי מוסיף איזה פיוז ככה לפני או בתוך המחשיר של 110 או 120V ל0.2A (או יותר עד אולי 0.25A) {אם אתה יודע איך או שיש שם אחד}
תנסה לחבר אחד כזה למכשיר שאתה לא צריך או תבדוק עם וולטמטר AC מה הוא נותן באמת לפני שאתה מחבר משהו.
אני הייתי חושש לחבר מוצר כזה מאיביי, כי אצל הסינים הזולים הם מזייפים בכל המדידות, ובטח ובטח בכמות הW שהמכשיר יכול לתת.
*אני לא סומך על הסינים, לא בצבע החוטים ולא בכיתוב על המתגים. וזה על סמך ניסיון עבר.
ד"א: ראיתה שם במקרה מכשיר שתומך ביותר הספק W מזה ?
+שים לה שהארקה לא מחוברת בפועל וצריך להשתמש במתאם נוסף (אמנם פשוט) כדי לחבר את המכשיר הזה, הייתי ממליץ לך למצוא מכשיר עם חיבור יותר מתאים, EU אירופאי, וזה סתם מהסיבה שזה לא ישב כמו שצריך על השקע אם יחובר לזה מתאם
+עוד הערה מעניינת של הסינים If you are not use it pls plug it out!
*בנוסף לכל הייתי גם מפחד להשתמש בו NON STOP, נשרף לי מהם איזה מטען שהיה מחובר כמה שעות בלבד.
קצת יקר בשביל איביי. שנאי 110-220 של 30W עולה בארץ כ20₪.
למשל http://www.bar-or.co.il/product/ממיר_מת ... 10V_עד_30W
למשל http://www.bar-or.co.il/product/ממיר_מת ... 10V_עד_30W
..