יש לנו נישה עם מקום לרק עד 43 אינץ' לצערי, מה שלא משאיר אופציות מרשימות במיוחד..
חשבנו על הפנסוניק TH-43CS630L
http://www.galsale.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=8178&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he
איך המפרט שלה? ראיתי בכמה דיונים פה שכתבתם על פנלים מסוג IPS שהם לא כ"כ מומלצים. מדוע?
מה הכוונה לגבי קצב רענון?
והאם יש לכם המלצות טובות יותר לטלוויזיית 43"
תודה מראש
צריכה המלצה לגבי קניית מסך
שלום לך
לא ייאמן איך ירדו המחירים, פשוט בתחתית גם שמדובר במסך FHD
ראיתי מס' מסכי פנסוניק, כולם בעלי מנוע חיפוש CHROMA EHXA עם 6 צבעי יסוד - אותו מנוע חיפוש וצבעי יסוד שישנם גם במסכי הדגל של פנסוניק שעולים ה מ ו ן - והתרשמתי מאוד
מבחינתי פנסוניק הם מס' 1 (חדות, עושר של צבעים מאוד טבעיים) ה-cx700 עדיין קורצת לי מאוד (60 אינצ')
ראיתי גם מס' מסכי LG כמובן עם פנאל ips - לי זה ממש לא הפריע - צבעים יפים ומדוייקים, חדות מצויינת, צפייה טובה מכל זווית כמעט
לא תרגישי בהבדל בין השחורים - אלו רק הוידאופילים מבחינים בכך...
ותמיד תרגישי שיש גב מאחורייך - חברת יורוקום עם חמש שנות אחריות (!)
מסך חדשני ואיכותי. מבחינת עלות-איכות אין טובה ממנה.
הייתי יותר מממליץ !
לא ייאמן איך ירדו המחירים, פשוט בתחתית גם שמדובר במסך FHD
ראיתי מס' מסכי פנסוניק, כולם בעלי מנוע חיפוש CHROMA EHXA עם 6 צבעי יסוד - אותו מנוע חיפוש וצבעי יסוד שישנם גם במסכי הדגל של פנסוניק שעולים ה מ ו ן - והתרשמתי מאוד
מבחינתי פנסוניק הם מס' 1 (חדות, עושר של צבעים מאוד טבעיים) ה-cx700 עדיין קורצת לי מאוד (60 אינצ')
ראיתי גם מס' מסכי LG כמובן עם פנאל ips - לי זה ממש לא הפריע - צבעים יפים ומדוייקים, חדות מצויינת, צפייה טובה מכל זווית כמעט
לא תרגישי בהבדל בין השחורים - אלו רק הוידאופילים מבחינים בכך...
ותמיד תרגישי שיש גב מאחורייך - חברת יורוקום עם חמש שנות אחריות (!)
מסך חדשני ואיכותי. מבחינת עלות-איכות אין טובה ממנה.
הייתי יותר מממליץ !