Sony KD-49X8305C 49 inch - יכול לשמש אותי בתור מסך מחשב משני+משחקים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
למה לא?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
קודם כל יש באתר שקישרתי אליו הסברים על כל המושגים האלה.
אבל בקצרה: זה מה שאתה צריך כדי לקבל את אותה החדות בתמונה ממחשב כמו שרואים על מסכי מחשב רגילים.
אבל בקצרה: זה מה שאתה צריך כדי לקבל את אותה החדות בתמונה ממחשב כמו שרואים על מסכי מחשב רגילים.
זרועות נפתחות כמו אלה: https://www.amazon.co.uk/dp/B00393KNVQ?psc=1
איך אני יכול לדעת האם הקיר יעמוד בעומס?
איך אני יכול לדעת האם הקיר יעמוד בעומס?
מסך משני?
מה יש לך מסך ראשי? 75"
גם קיר גבס יחזיק מסך דק שכזה...הטלויזיות היום בקושי שוקלות 20 ק"ג.
אם קיר גבס, שים לב לשים דיבלים של קיר גבס ולא להתעצל עם 2-3 ברגים במקום כל הברגים.
השוס האמיתי של המסך הזה הוא 1080P@120HZ שזה לא מעייף את העיניים.
מה יש לך מסך ראשי? 75"
גם קיר גבס יחזיק מסך דק שכזה...הטלויזיות היום בקושי שוקלות 20 ק"ג.
אם קיר גבס, שים לב לשים דיבלים של קיר גבס ולא להתעצל עם 2-3 ברגים במקום כל הברגים.
השוס האמיתי של המסך הזה הוא 1080P@120HZ שזה לא מעייף את העיניים.
שני דברים משפיעים על זה. האם המסך יכול להציג את התמונה מהמחשב בלי לחתוך את הקצוות/להגדיל/להקטין קצת את התמונה. רוב המסכים המודרניים יכולים לעשות את זה. הדבר השני הוא מה ש-TheCoolest הזכיר. לגבי זה ראה גם כאן:A1ex כתב:השאלה היא האם הטקסט יהיה ברור כמו במסך מחשב?...
http://www.hometheater.co.il/vp2530013#2530013
@minime
הקשר בין קצב רענון ועייפות עיניים היה נכון רק במסכי CRT, שבהם קצב הרענון היה מחובר להבהוב התמונה.
אגב, לפי הסקירה להלן המסך תומך בסיגנל 120Hz, אבל עם קצת בעיות בתצוגה. גם לא ברור אם זה רזולוציית צבע מלאה (4:4:4).
http://ca.rtings.com/tv/reviews/sony/x830c
החיסרון, אין לו HDR.
אם השימוש גם במשחקים, אז HDR חשוב יהיה חשוב לשנים הקרובות. בסמסונג יש לך HDR, אמנם לא להיט בסדרות התקציביות KU6000-7000 אבל יש.
אני לא מבין איך למסך IPS עם עוצמת הארה גבוהה, החליטו ש-HDR לא ישים.
לדעתי ה-HDR היה נראה לא פחות טוב מה-KU7000 על הטלויזיה הזאת. חבל שסוני ויתרו על HDR בדגם הזה.
תשקול ללכת על הסמסונג KU6000-7000 "49
יש ניגודיות טובה יותר, HDR, אחריות בארץ.
לגבי הסוני לך תדע מה יגיע בהובלה מאמזון. יש גם לא מעט ביקורות לא טובות באמזון על עננות, בעיות מע' ההפעלה וכאלה שהפאנל הגיע דפוק עם פסים.
להתחיל להסתבך במשלוח חזרה...סרט. הדואר לא שולח חבילות יותר מ-20 קילו. צריך חברת שילוח פרטית...בקיצור כאב ראש.
מצד שני יש פה חברים שהזמינו אותו ותוך שבוע היה אצלם בבית לא נשבר והכל דבש...בינתיים.
אם השימוש גם במשחקים, אז HDR חשוב יהיה חשוב לשנים הקרובות. בסמסונג יש לך HDR, אמנם לא להיט בסדרות התקציביות KU6000-7000 אבל יש.
אני לא מבין איך למסך IPS עם עוצמת הארה גבוהה, החליטו ש-HDR לא ישים.
לדעתי ה-HDR היה נראה לא פחות טוב מה-KU7000 על הטלויזיה הזאת. חבל שסוני ויתרו על HDR בדגם הזה.
תשקול ללכת על הסמסונג KU6000-7000 "49
יש ניגודיות טובה יותר, HDR, אחריות בארץ.
לגבי הסוני לך תדע מה יגיע בהובלה מאמזון. יש גם לא מעט ביקורות לא טובות באמזון על עננות, בעיות מע' ההפעלה וכאלה שהפאנל הגיע דפוק עם פסים.
להתחיל להסתבך במשלוח חזרה...סרט. הדואר לא שולח חבילות יותר מ-20 קילו. צריך חברת שילוח פרטית...בקיצור כאב ראש.
מצד שני יש פה חברים שהזמינו אותו ותוך שבוע היה אצלם בבית לא נשבר והכל דבש...בינתיים.
בתכלס הרבה יותר קל לדבר עם אמאזון מול הצ'ט ולתאם שליח של UPS ולממש אחריות.
מאשר לריב בארץ עם היבואן\חנות.
גם ככה השליח על חשבונם.
KU7000 עולה 3K מיבואן מקביל.
כמה זה קריטי יבוא מקביל?
- ויש יתרון כלשהו לסוני מול הסמסונג?
מאשר לריב בארץ עם היבואן\חנות.
גם ככה השליח על חשבונם.
KU7000 עולה 3K מיבואן מקביל.
כמה זה קריטי יבוא מקביל?
- ויש יתרון כלשהו לסוני מול הסמסונג?
יבואן מקביל בסמסונג זה נראה לי ללא עברית בסמארט בגלל ZONE שונה (פה יש יתרון לסוני עם האנדרואיד שכולן עם עברית). לא בטוח אבל שווה לשאול בטלפון את החנות או לחפש פה.
לפני שאתה קונה תראה סרטונים ביוטיוב...את המעטים שיש, אבל יש.
אם אתה יכול לראות את המסכים בארץ, עדיף. שווה להצטייד בדיסק או קי עם חומר כגון מבחני קליברציה למסכים שיש ביוטיוב וכו'
סרטונים עם HDR, תוכל למצוא סמפלים בגודל 500 מגה באתר NIMA4K או בטורנטים...חפש בגוגל BT2020 HDR x265.
אני מצאתי את סרטון הסמפל של הסרט ה-REVENANT מעולה לבדיקה.
יש שם את סצינת הפתיחה המדהימה שמתחילה חשוך ולאחר מכן חצי תמונה יער\נהר וחצי שמיים, בסצינות כאלו ה-HDR בא לידי ביטוי במלוא תפארתו.
לפני שאתה קונה תראה סרטונים ביוטיוב...את המעטים שיש, אבל יש.
אם אתה יכול לראות את המסכים בארץ, עדיף. שווה להצטייד בדיסק או קי עם חומר כגון מבחני קליברציה למסכים שיש ביוטיוב וכו'
סרטונים עם HDR, תוכל למצוא סמפלים בגודל 500 מגה באתר NIMA4K או בטורנטים...חפש בגוגל BT2020 HDR x265.
אני מצאתי את סרטון הסמפל של הסרט ה-REVENANT מעולה לבדיקה.
יש שם את סצינת הפתיחה המדהימה שמתחילה חשוך ולאחר מכן חצי תמונה יער\נהר וחצי שמיים, בסצינות כאלו ה-HDR בא לידי ביטוי במלוא תפארתו.