שאלה כללית בנוגע לטלויזיות, למבינים בלבד
אנסה לפשט את השאלה כמה שאפשר, זה לא שרשור על קניית טלויזיה או בקשה להמלצת טלויזיה, אני רוצה לדעת משהו שעלה לי לראש... ממה שאני רואה לטלויזיות שהם כביכול 4K וסמארט הנתונים שלהם גבוהים יותר מכל הבחינות... במידה ואני נגיד לא אשתמש בסמארט או 4K יהיה חכם להשתמש בטלויזיה כזאת? לדוגמא: אם אני עכשיו אקנה טלויזיה סמארט ו 4K אבל לא אשתמש בסמארט או ה 4K היא עדיין תיתן לי ביצועים טובים יותר מטלויזיה שאין לה בכלל סמארט ו 4K? אני מקווה שהצלחתי לנסח את זה בסדר שתוכלו להבין אותי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
לא בהכרח.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
זה מה שנקרא כלים שלובים. יש מספר סדרות לכל יצרן. ככל שהסדרה גבוה יותר כך נכנס יותר סמארט, יותר 4K ובאופן כללי שיפור בכל הפרמטרים. אף אחד לא ממש מיצר מוצרים עם דגש רק על מאפיין אחת אלא הכל בא במינון מאוזן
הרבה פעמים זה הפוך, בגדול התצוגה המיטבית שהתוכן שמשודר תואם ברזולוציה למכשיר שמשדר.
במידה ולא המכשיר מבצע down scale או up scale כדי להתאים את הרזולוציה בין התוכן שמשודר למכשיר.
ז"א עיבוד נוסף ע"י המכשיר לפי מטריצות מסויימות וכו', יש כאלה שמבצעים את זה טוב כאלה פחות וכו'.
חבר לא מזמן קנה טלוויזיה לחדר 32" פשוטה בפחות מ1000 ש"ח ואמר לי שרואים יותר טוב מהטלוויזיה בסלון, ישר קישרתי, בקיצור הוא צפה בתוכן פחות מhd מעריך sd על טלוויזיה hd ready.
בגדלים האלה הרבה טלוויזיות לא fhd.
זה בכללי, כמובן שיכולה להיות טלוויזיה מדהימה עם תוכנה וחומרה מדהימה שעושה המרות מצויין.
במידה ולא המכשיר מבצע down scale או up scale כדי להתאים את הרזולוציה בין התוכן שמשודר למכשיר.
ז"א עיבוד נוסף ע"י המכשיר לפי מטריצות מסויימות וכו', יש כאלה שמבצעים את זה טוב כאלה פחות וכו'.
חבר לא מזמן קנה טלוויזיה לחדר 32" פשוטה בפחות מ1000 ש"ח ואמר לי שרואים יותר טוב מהטלוויזיה בסלון, ישר קישרתי, בקיצור הוא צפה בתוכן פחות מhd מעריך sd על טלוויזיה hd ready.
בגדלים האלה הרבה טלוויזיות לא fhd.
זה בכללי, כמובן שיכולה להיות טלוויזיה מדהימה עם תוכנה וחומרה מדהימה שעושה המרות מצויין.