שאלה כללית בנוגע לטלויזיות, למבינים בלבד

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 188
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אנסה לפשט את השאלה כמה שאפשר, זה לא שרשור על קניית טלויזיה או בקשה להמלצת טלויזיה, אני רוצה לדעת משהו שעלה לי לראש... ממה שאני רואה לטלויזיות שהם כביכול 4K וסמארט הנתונים שלהם גבוהים יותר מכל הבחינות... במידה ואני נגיד לא אשתמש בסמארט או 4K יהיה חכם להשתמש בטלויזיה כזאת? לדוגמא: אם אני עכשיו אקנה טלויזיה סמארט ו 4K אבל לא אשתמש בסמארט או ה 4K היא עדיין תיתן לי ביצועים טובים יותר מטלויזיה שאין לה בכלל סמארט ו 4K? אני מקווה שהצלחתי לנסח את זה בסדר שתוכלו להבין אותי

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #2 

אין קשר בין ביצועים לסמארט

AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מקרנסקי כתב:אין קשר בין ביצועים לסמארט
...
ואם תשווה מסך FHD ומסך 4K אבל לא תראה תכנים של 4K? עדיין הטלויזיה שעם 4K תיתן איכויות טובות יותר?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2611 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

לא בהכרח.

AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

TheCoolest כתב:לא בהכרח.
...
תודה רבה חברים, עניתם לי על השאלה, למרות שמכל החיפושים שלי קצת קשה למצוא היום טלויזיה שהיא לא SMART ו 4K רובם כבר עם הפיצ'רים האלה וגם אלה שהם בלי עולים אותו דבר חח

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #6 

זה מה שנקרא כלים שלובים. יש מספר סדרות לכל יצרן. ככל שהסדרה גבוה יותר כך נכנס יותר סמארט, יותר 4K ובאופן כללי שיפור בכל הפרמטרים. אף אחד לא ממש מיצר מוצרים עם דגש רק על מאפיין אחת אלא הכל בא במינון מאוזן

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #7 

הרבה פעמים זה הפוך, בגדול התצוגה המיטבית שהתוכן שמשודר תואם ברזולוציה למכשיר שמשדר.
במידה ולא המכשיר מבצע down scale או up scale כדי להתאים את הרזולוציה בין התוכן שמשודר למכשיר.
ז"א עיבוד נוסף ע"י המכשיר לפי מטריצות מסויימות וכו', יש כאלה שמבצעים את זה טוב כאלה פחות וכו'.
חבר לא מזמן קנה טלוויזיה לחדר 32" פשוטה בפחות מ1000 ש"ח ואמר לי שרואים יותר טוב מהטלוויזיה בסלון, ישר קישרתי, בקיצור הוא צפה בתוכן פחות מhd מעריך sd על טלוויזיה hd ready.
בגדלים האלה הרבה טלוויזיות לא fhd.
זה בכללי, כמובן שיכולה להיות טלוויזיה מדהימה עם תוכנה וחומרה מדהימה שעושה המרות מצויין.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”