שלום
אני מנסה לחבר את הטלויזיה שלי לרמקולים שמחוברים לרסיבר כדי שאני אוכל לשמוע את הטלויזיה דרכם. השתמשתי בכבלי RCA . צד אחד חיברתי לרסיבר ב TV SOUND ואת השני לטלויזיה אך אני לא מצליח לשמוע את הטלויזיה ברמקולים המחוברים אליו.
פעם יכולתי לשמוע את הטלויזיה דרך הרמקולים של הרסיבר אולי כי זה היה מחובר דרך ממיר של YES (עכשיו אין לי ממיר)
למה זה? ומה אפשר לעשות?
תודה
נערך לאחרונה על ידי yariv_d1 ב 09/07/2005 15:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
Receiver: JVC RX-5042
DVD: ITT DVX-D300
Loudspeakers: Storm
ועד כמה אתה סגור על זה שהכבל מחובר בטלוויזיה ליציאה של הטלוויזיה (monitor) ולא לאחת הכניסות ?
אני מניח שכשהיה לך ממיר פשוט חיברת את האודיו ישירות מהממיר, לא ?
אולי אתה צריך לעבור ברסיבר למצב שמיעה ב-TV אם חיברת לכניסת TV SOUNDאנלוגית לחץ על הכפתור TV בשלט או ברסיבר. אצלי זה נמצא על השלט.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אולי צריך להגדיר משהו בטלויזיה עצמה שהקול כעת אמור לצאת מהיציאה שחיברת אליה ולבטל את הרמקולעם המובנים של הטלויזיה?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
תודה Vick אבל לא נראה לי שצריך להגדיר משהו בטלויזיה כי כשהיה לי ממיר של YES לא הגדרתי כלום פשוט עשיתי MUTE בטלויזיה כי לא רציתי לשמוע גם ברמקולים של הטלויזיה וגם ברמקולים שמחוברים לרסיבר
חוץ מזה אני גם לא יודע מה ואיך להגדיר...
Receiver: JVC RX-5042
DVD: ITT DVX-D300
Loudspeakers: Storm
כי אז קיבלת את הקול דרך הממיר ולא דרך הטלויזיה עצמה. החיבור שאתה מנסה לעשות כעת הוא אחר לגמרי ממה שהיה קודם.
לאן אתה מחבר את כבל ה-RCA בטלויזיה?
הבנתי. סביר להניח שזה לא AUDIO OUT לכן אתה לא מצליח לשמוע. כנראה אלה כניסות AUDIO ולא יציאות. הכניסה הזאת משמשת לחיבור מקור חיצוני כמו DVD או מכשיר וידאו על מנת שתוכל דווקא לשמוע ברמקולים של הטלוויזיה.
בעיקרון אתה לא חייב ממיר בשביל לעשות את זה. אני לא מכיר את הטלויזיה שלך, תחפש אם יש לה יציאות ל-AUDIO (לא כניסות)
אם לא, עדיין אפשר לעשות את זה בחיבור של האוזניה עם כבל מתאים (בננה של אוזניה ל-RCA).
בדוק ב-MANUAL אם במחבר ה-SCART יש גם יציאות וידאו ואודיו פעילות.
אם כן, אז אתה צריך כבל מתאם.
אם לא, אז אין הרבה מה לעשות...או טלויזיה חדשה או ממיר....