שליטה מרחוק IP על המסך
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
אני מנסה לכתוב תוכנה שתדבר עם מסך webos.
ממה שאני רואה יש כמה פרוטוקולים שהמסכים האלה אמורים לתמוך בו (כולל chromecast push)
הראשון זה websockets מבוסס על פורט 3000 (כשאני מתחקר את הפורט אני מקבל hello world).
השני והיותר נחמד הוא ה-UDAP 2, שאמור לשבת בפורט 8080.
אני מנסה עם postman להגיע אליו.
http://developer.lgappstv.com/TV_HELP/i ... AP%2FAnnex
המטרה היא שליטה במסך מרחוק.
ממה שאני רואה יש כמה פרוטוקולים שהמסכים האלה אמורים לתמוך בו (כולל chromecast push)
הראשון זה websockets מבוסס על פורט 3000 (כשאני מתחקר את הפורט אני מקבל hello world).
השני והיותר נחמד הוא ה-UDAP 2, שאמור לשבת בפורט 8080.
אני מנסה עם postman להגיע אליו.
http://developer.lgappstv.com/TV_HELP/i ... AP%2FAnnex
המטרה היא שליטה במסך מרחוק.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 09/12/2016 8:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
בדקת מה קורה לכרטיס הרשת של המסך כשהוא כבוי?
רוב הטלויזיות לא מגיבות לתקשורת ב-IP כשהן כבויות (כנראה שבמצב זה גם כרטיס הרשת כבוי) ואז גם אם יש אפשרות לשלוט ב-IP אז זה תקף רק במצב שהטלויזיה דולקת, ככה שנוצר מצב דיי אבסורדי שאפשר לשלוט ב-IP אבל ההדלקה חייבת עדיין להיות ב-IR.
אני בעד לעבוד עם האפליקציה וללכוד את תעבורת הרשת כדי לנסות לחלץ משם משהו. כמו כן להוריד את האפליקציה לאנדרואיד ולעשות לה decompile זו גם אופציה (הרוב בטוח יהיה obfuscated אבל מה שעובר בסוקט אמור להשאר זהה).
רוב הטלויזיות לא מגיבות לתקשורת ב-IP כשהן כבויות (כנראה שבמצב זה גם כרטיס הרשת כבוי) ואז גם אם יש אפשרות לשלוט ב-IP אז זה תקף רק במצב שהטלויזיה דולקת, ככה שנוצר מצב דיי אבסורדי שאפשר לשלוט ב-IP אבל ההדלקה חייבת עדיין להיות ב-IR.
אני בעד לעבוד עם האפליקציה וללכוד את תעבורת הרשת כדי לנסות לחלץ משם משהו. כמו כן להוריד את האפליקציה לאנדרואיד ולעשות לה decompile זו גם אופציה (הרוב בטוח יהיה obfuscated אבל מה שעובר בסוקט אמור להשאר זהה).
-
oferlaor
- מנהל

יש הגדרה במסך אם הוא מגיב לפקודות ip כשהוא כבוי. לא זה מה שמטריד אותי. יש בערך 30 וריאציות של פרוטוקולים שונים ואני לא ממש מצליח להבין למה המסך אמור לענות. על פניו udap אמור להתמך אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד (התחלתי עם postman עם בקשה להצגת קוד auth מול פורט 8080). אם מישהו הצליח אשמח לדעת על איזה פורט
מעט קשה לסרוק אץ זה מכיוון שהאפליקציה שעובדת היא של אייפון (זה דורש sniffer מעט יותר מורכב).
לגבי ir ב-c6 הסנסור יושב על הלוגו העגול של LG
מעט קשה לסרוק אץ זה מכיוון שהאפליקציה שעובדת היא של אייפון (זה דורש sniffer מעט יותר מורכב).
לגבי ir ב-c6 הסנסור יושב על הלוגו העגול של LG
-
oferlaor
- מנהל

התקנתי Chales proxy וזיהיתי פורטים 1216 ו-1256 שנותנים לא מעט מידע. יש לי אייקון של הטלויזיה, את השם שלה, מודל ועוד הרבה נתונים.
משום מה את ה-prompt של האפליקציה הוא לא תופס, מה שגורם לי להאמין שזה נעשה עדיין על ידי websockets ולא פרוטוקול HTTP או REST רגיל.
משום מה את ה-prompt של האפליקציה הוא לא תופס, מה שגורם לי להאמין שזה נעשה עדיין על ידי websockets ולא פרוטוקול HTTP או REST רגיל.