hisense 50M7000 מישהו יודע מתי יהיה במלאי? והאם מישהו זוכר כמה היא עלתה?
אני זוכר במעורפל שהתחלתי לחפש טלויזיה בדיוק המלאי שלה נגמר לצערי, אני זוכר שהמחיר לא היה גבוה רק לא זוכר כמה... והאם מישהו יודע מתי היא תהיה במלאי, ממה שאני מבין בתקציב הנמוך זאת בהחלט הטלויזיה שעדיף לקחת, ד"א במרחק של 2.5 מטר עדיף 50 או 55?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עדיף "55. אבל גם "50 יהיה טוב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תתקשר לחנויות ותשאל.
לא יודע לגבי ה50, אבל לגבי ה-55 אינץ, לפי היבואן אקזיט הם צריכים לקבל משלוח בערך ב- 21/12 , ובטח עוד כמה ימים נוספים עד שזה מגיע לחנויות . ה-55 נמכרה ב-3,990 ש"ח בבלאק פריידי וחברי הפורום שלנו רכשו ב-3,600 ש"ח במחסני חשמל. אני מתאר לעצמי שהמבצע כבר לא תקף, אבל אם היה אפשר להשיג ב-3,600 אז תדע שאפשר לרדת במחיר שהיא נמכרת כיום.
הבעיה המיקום שלי... לפי החנויות בזאפ אין כזה מציאה בירושלים... למרות שיש מחסני חשמל ועולם הקולנוע אבל בוא נגיד שהמחירים אצליהם כפולים מהנמוכים בזאפ.GiladY כתב:לא יודע לגבי ה50, אבל לגבי ה-55 אינץ, לפי היבואן אקזיט הם צריכים לקבל משלוח בערך ב- 21/12 , ובטח עוד כמה ימים נוספים עד שזה מגיע לחנויות . ה-55 נמכרה ב-3,990 ש"ח בבלאק פריידי וחברי הפורום שלנו רכשו ב-3,600 ש"ח במחסני חשמל. אני מתאר לעצמי שהמבצע כבר לא תקף, אבל אם היה אפשר להשיג ב-3,600 אז תדע שאפשר לרדת במחיר שהיא נמכרת כיום....
הלוואי, בסכום הזה של 3600 בערך אני מוכן להשקיע על הטלויזיה הזאת
·GiladY כתב:לא יודע לגבי ה50, אבל לגבי ה-55 אינץ, לפי היבואן אקזיט הם צריכים לקבל משלוח בערך ב- 21/12 , ובטח עוד כמה ימים נוספים עד שזה מגיע לחנויות . ה-55 נמכרה ב-3,990 ש"ח בבלאק פריידי וחברי הפורום שלנו רכשו ב-3,600 ש"ח במחסני חשמל. אני מתאר לעצמי שהמבצע כבר לא תקף, אבל אם היה אפשר להשיג ב-3,600 אז תדע שאפשר לרדת במחיר שהיא נמכרת כיום....
אתה מטעה. המחיר הנמוך היה בגלל שהיבואן מכר אותם כביכול בזול. לא כי החנויות עשו פתאום הנחה גדולה.